Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #290794 üzenetére
Azt hogy? Én meg pont, hogy jó fotókat csináltam, variáltam, hogy megvárjam, amit beállít 1-3 mp-et, meg ki is kapcsoltam, hogy ne kelljen várni (ugye előbbinél mozgó tárgy el is mosódik fenébe).
Nekem annó Note8-9-10+-ból az maradt meg, hogy beltéren "nagyon mos", ha valami csak kicsit mozog, akkor meg már értékelhetetlen a kép. Azóta is követem az a vonalat és mondja mindenki, hogy ezt nem nőtte ki a kamera azóta sem.
Az is igaz, beltéren sok mozgó tárgyat sosem fényképeztem, nincs gyermekem, szüleim, asszony meg ha csinálok is róluk képet, nyugton tudnak maradni addig.
Egyedül a kutya van bent, őróla lehet már mosott képet csinálni iPhone-al is, de mivel lehet sorozatképet lőni, illetve mivel a "shutter lag" mint olyan, nem létezik úgy, mint Samu oldalon, így biztosan lesz értékelhető kép is kötözzük, max párat kitörlök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest