- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz vargalex #287249 üzenetére
Hát nyilván szoftver kérdése, hogy lehetne egy csúszka egyik irányba felveszi, másik irányba elutasítja. Tippre szerintem azért van úgy ahogy, amikor fel akarja venni user véletlenül ne más irányba csinálja és akaratán kívül elutasít. A fizikai gomb oldalt inkább egy szándékos mozdulat, hogy tényleg elutasítod. Mi iPhone userek így szoktuk meg, azt aláírom Androidról érkezőknek ez is furcsa lehet, de hát nem akkora dolog megszokni szerintem. Az Apple nem arról híres, hogy sok opciót ad, hanem elmondják ők hogyan gondolták és szokd meg.
Közben az iOS is variált kicsit, amikor behozták feloldott telefonon teljes képernyős hívásjelzés helyett kicsi banner is lehet: na egy hétig próbáltam ki, számomra túl közel volt a kicsi kinyom és felvesz gomb, raktam vissza teljes kijelzősre.(Eszembe jutott még, hogy az ébresztő leállítás UI is olyan az arcodba tolt narancs gomb csak a szundi és alulra tették a stopot. Aki azt nyomja az már tényleg ébren van, aki az első színes izét amit lát az még kómás, de így sem késik el. Timer leállítás esetén már a stop a felső nagyobb narancs gomb. Szóval azt tolják az arcodba ami valószínűbb művelet, Apple logika, de van benne logika. Más meg értetlenkedik rajta miért egyszer itt a stop, másiknál máshol.)
Kimenő hívásnál figyelek Recents-nél mit nyomkodok, ismerőst spotlightból, kedvencekből, főképernyőre kirakott ikonról hívok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Iphone 13 Pro max 256GB
- iPhone 13 Pro 128Gb Grafit - 86% akkumulátor - Szép állapot - független
- Rengeteg tokkal + üvegfóliával - iPhone 13 Mini gyári független 128GB Akku: 85%
- iPhone 15 128 GB Green telefonomat cserélném Pixel 9-re!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray - Samsung.hu rendelés, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest