- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Face8814 #275117 üzenetére
Na ez pontosan így van ahogy írod! Én is rengeteg tesztet néztem de abból ilyen dolgokat amiket írtál nem lehet megtudni. A böngészők se olyanok mert például a legtöbb oldalon nem lehet asztali nézetet állítani! Vagyis lehet csak ugyan úgy mobilnézetbe tölti be! Meg van egy két oldal amit nem jól jelenít meg. Például az ébresztő hangerő is vicc hogy alapból nem lehet állítani csak az egészség alkalmazásban de ott meg csak 1 ébresztést tudsz beállítani. Van pár dolog ami tényleg nem jó és nem kényelmes. Gesztusvezérlés is kényelmesebb és funkcionálisabb volt a droidon.
Én csak alkalmazásokról érdeklődtem itt fórumon még a megvétel előtt és csak 1 nem volt amit használtam és szükséges lett volna. Gondoltam kipróbálom az iOS világot.
Én amúgy már egész jól megszoktam a rendszert és jó mobilnak tartom a 13 pro-t és tetszik is de szerintem 2 év múlva én is vissza megyek androidra. Nem 100% de valószínű. Most nem úgy vagyok hogy bánom , hogy váltottam mert érdekelt milyen az iOS és az iPhone de nem fogott meg annyira , hogy hosszú évekre elkötelezzem magam . Annyi biztos , hogy fluid és nagyon jó a ramkezelése ami nagyon tetszik! Jó a hangja és egész jó a fényképező is. Szóval van sok jó is de mégsem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest