- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv,lányom letöltötte a 9.3 de telepítésnél kapott egy "a frissítés nem ellenőrizhető" szöveget,sokszor próbálkozott de mindig ez a vége volt.Aksi 70% van Wifi bekapcsolva,mi lehet a gond 9.2.1 ről frissítene 9.3 ra.
P.s. Ipad 9.2.1
-
Möhe
addikt
ITunes fiókomhoz paypal-t rendelnék, de a redeem kód nem jön meg az email címre.
Mit nézek be? Az email működik, próbáltam hátha baj van az outlookban, de működik. -
törölt tag
Köszi, mostmár vágom!
-
csab2
veterán
Na, most jó.
Most vagy az van, hogy az én szememmel volt valami, vagy valóban valami miatt rózsaszín árnyalatú volt a kijelző. Egyébként - most ugye 6s Plusról van szó - nyáron egyszer má átéltem ezt az előző telefonommal, ami egy 6 Plus volt. Akkor dög meleg volt, és arra fogtam a dolgot. Ez a körülmény azonban ma nem állt fent, úgyhogy tanácstalan vagyok. -
válasz
B-L-A-C-K #132731 üzenetére
nem az én állításom, egy szóval sem írtam, hogy én olyannak látom, de ami a gyártói leírás alapján lehetséges, az nem találgatás, meg számomra az a normális, miszerint az igényel bizonyítást, ha valaki a gyártói leírással megy szembe.
találni a neten bőven cikkeket, ahol taglalják a night shift funkciót és nem csak a sárgás, hanem a pirosas szín/árnyalat is említésre kerül, ilyenekre gondolok;
By shifting to a color tone with more yellow and red, Night Shift can actually help you get a better night's sleep. (link)allein; szia, nyugodtan lehet frissíteni, sokkal kevesebb panasz van - ha van egyáltalán -, mint bármelyik korábbi ios 9 verzióra.
-
allein
addikt
Sziasztok. Lehet már frissíteni iOS 9.3-ra, minden rendben van a telepítése után?
-
B-L-A-C-K
titán
De ha valami állításod mellett röghöz kötötten ragaszkodsz, legalább legyél képes már megmutatni. Enélkül csak találgatások mennek részedről hogy rózsaszín is lehet a kijelző ettől. Én mint írtam rengeted felületen megnéztem már direkt most, de semmi mást nem kaptam a meleg sárgás színhőmérséklet kivételével.
A másik meg abból indultunk ki hogy a kollégának a felvetett hiba az okozza szerinted, de kiderült nem, így még neki se az okozta.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csab2 #132728 üzenetére
Ha színinvertálás akkor kilőve, Night Shift kilőve más nem okozhatja csak eszköz hiba, mivel a szoftveres részét kizártuk.
Esetleg még amit kali írt home + power újraindítást kipróbálhatnád, bár ilyen szoftver hibáról/beragadásról nem hallottam még, de ki tudja még 9.3 mit csinálhat.
-
csab2
veterán
válasz
B-L-A-C-K #132717 üzenetére
Basszus, igazad van.
Jó hülye vagyok!
A színinvertáláskor a fehér fekete lesz és fordítva. Szóval az más.
Nálam minden - ami normál esetben fehér, vagy világos - olyan rózsaszínes lett. Ma reggel vettem észre. Majd össze fogom hasonlítani, hogy másik telefonon milyen. -
B-L-A-C-K
titán
Továbbra is csak annyit mondok mutasd meg, mert én akárhogy nyomogatom, akármit megnyitok, mindig csak olyan meleg sárgát látok amilyen erősre beállítom. Szóval mondhatsz nekem akármit ha nem tudod alátámasztani az állításod. Nekem meg nem kell linkelni semmit, mivel ott van tényként a telefonomon, amit leírtam azt látom.
-
válasz
B-L-A-C-K #132724 üzenetére
nem akarok én semmit sem reprodukálni meg fotózgatni, de attól még továbbra is a meleg színekről szól minden leírás, sehol sem szűkítik csak és kizárólag sárgára, persze ha linkelsz csak sárgáról szóló hivatalos leírást, akkor veszem a fáradtságot és megcsinálom, keresek olyan oldalt, ahol nem teljesen sárgás árnyalatú lesz a megjelenítés.
még a led izzós példád sem teljesen jó, mert a meleg valóban a sárga, de a nagyon meleg viszont a piros-sárga.csab2; akkor más, szoftveres vagy hardveres probléma.
home + power újraindítás volt? -
B-L-A-C-K
titán
Egyértelműen látható 1 fajta színárnyalatban változtatja meg a kijelzőt, ez pedig a meleg fehér szín, ami alap esetben is sárgás mindenhol, pl egy led izzóknál is a meleg fehér sárgás. De ezt a "meleg" dolgot a beállításoknál is közli:
Beállítások -> Kijelző -> Night Shift -> Színhőmérséklet csúszka:
Kevésbé meleg <-> Melegebb
Szóval ez nem lesz rózsaszín, sem zöld, sem hupi lila, ez a kijelzőnek csak sárgás színt ad.
De ha szerinted nem így van, reprodukáld ezt a rózsaszínt, és fotózd le nekem. -
válasz
B-L-A-C-K #132722 üzenetére
az én szememmel nincs baj, de nem is írtam sehol, hogy én milyennek látom.
sehol nem írják a gyártói leírásban sem, hogy csak sárgás lehet, a melegebb árnyalatokról szól a fáma, az alapján meg másmilyen is lehet, ami függhet a nézett honlap...stb. eredeti színétől és az az alapján kevert, "melegítetten" megjelenített színtől is, így nem kizárt, hogy bizonyos esetekben nem teljesen, illetve csak és kizárólag sárgásnak látja mindenki. -
-
csab2
veterán
Az egész kijelző olyan rózsaszín színárnyalatban úszik. Más találkozott már ilyennel?
-
kertsa
senior tag
Ha az iTunes családi tagságára előfizetek, akkor a többi telefonon is tudják a fizetős részt használni?
-
törölt tag
Mert 5Ghz-n fut a modem és egy gagyi tablet csak 2.4-et támogatja, így akartam megoldani.
-
törölt tag
Az mikor lett így elcseszve hogyha bekapcsolom a hotspotot akkor ledobja a wifit a telóról és átvált 4G-re a telefon???!!! Ez eddig nem így volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest