- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
whited #50105 üzenetére
Mert anniy ra le van terhelve, hogy nélad be sem töltötte. Ami megoldás lehet:
- türelem
- ha az nincs akkor, airplane mód ki majd 10 másodperc múlva vissza
- ha nem lesz jobb, akkor wi-fi, kék nyíl release new (aiplaine mod ís mehet)
- ha így sem akkor wi-fi , kék nyíl dns átír 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4 -re, majd release new (aiplaine mod ís mehet)
- mobilnetről megpróbálniérdemes lehet még a modmyi, bigboss és a cydia/telesphoreo-n kívül eltávolítani a másik két repo-t mivel ugysincs rájuk szükség (ráadásul a zod.. mindig nagyon lassú és csak lassítja a cydia betöltését)
-
B.Ricsike
őstag
-
KZP
őstag
-
máyköl
veterán
-
Misi1979
őstag
válasz
whited #46525 üzenetére
Ha gsm-bolt vállal garanciát és erről papír is van, előbb megvenném azt, mint simán egy magánszemélytől, aki előfizura kihozta a T-től.
Ha egy gsm-bolt megvesz valakitől egy mobilt és azt továbbértékesíti, onnantól kezdve a felelősség a gsm-bolté. Tehát letiltás esetén, akár a vállalt garanciaidőn túl is kötelesek megtéríteni a károdat.
És lehet húzni fogják a szájukat, de meg is fogják, mert:
-nem hiányzik nekik a balhé, a működési engedélyük értékesebb, mint egy 100k-s készülék
-a letiltás nem számít meghibásodásnak.
-eladás pillanatában a gsm-bolt garanciát vállal arra, hogy a készülék tehermentes, nem bűncselekményből származik. Letiltás esetén ezek közül valamelyik sérül.
-előző pontról a ptk. rendelkezik, ha adásvételiben nincs is szabályozva ez a kérdésNem ok nélkül nem szereti a legtöbb gsm-bolt a nagyobb értékű t-függő készülékeket. Számukra azok meglehetősen kockázatos befektetések
Ha esetleg szívózna a bolt, mert azért mélyen zsebbe kell nyúlni egy ilyen visszafizetésnél, nyugodtan meg lehet említeni azt, hogy pl. "ismerősödet megkérdezted a rendőrségnél/tmobilnál, azt mondta, hogy lopás miatt tiltották az imei-t" (vö. orgazdaság, kb. jobban félnek tőle, mint az nav-tól).
-
kisbandima
tag
válasz
whited #46522 üzenetére
Nem tudom, hogy létezik-e ennél rosszabb verzió. Használtat veszel egy ismeretlen embertől, aki GSM boltban vette, akik ki tudja honnan/kitől szerezték. Ha van felesleges 100.000 Ft-od nyugodtan megveheted, de már emlékeim szerint ezen a fórumon is voltak páran akik ráfáztak erre. Nem tudod előfizetésesen részletre megvenni a T-Mobile-nál?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
whited #46515 üzenetére
Sehogy, múltkor is volt itt egy gsm boltban vásárolt iphone-nal valami gubanc már nem emlékszem mi volt de ha jól emlékszem még számlát sem kapott, nem tudom mi lett a vége.
Semmi garancia nincs ilyen készülékre, zsákbamacska az egész. Vagy jó vagy nem, mondjuk az árából itélve inkább nem.
irattak róla a gsm-el adásvételit letiltás ellen, gondolom ez se ér sokat igaz?
Szerinted? -
manchester85
veterán
válasz
whited #46454 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb akkor már fehéret venni?
szerk:
Értem, mindenesetre én maximum a hátlapot cserélném le fehérre, mert ha az előlapot LCD-s-től mindenestől fehérre cseréled, akkor egyfelől ugrik a gari, másfelől arra is rámegy egy csomó lóvéd, ami nem lesz meg 20k-ból, ráadásul ki tudja, milyen utángyártott tákolmányt raknak a telódra. Jobban jársz, ha békén hagyod azt az előlapot, és ahogy Kommy is írta, a garinak garantáltan búcsút inthetsz,
-
jozsi252
veterán
válasz
whited #44608 üzenetére
Nekem androiddal nagyon sok gondom volt. Mint pl 8 hónap alatt 4x volt szervízbe. És már mindent kicseréltek benne még akkoris rossz volt. Meg még sok apró hiba...
De mióta ( tavaly dec ) megvan i4-em nemvolt szükség újraindításra, pöpec stabil a rendszer, pedig nagyon sokat használom, szinte mindig a kezembe van. Így ezek után nincs az az isten hogy iOS-ről visszaváltsak
Persze ezt nem fikázás képpen írtam, hanem csak azért hogy az iOS tábort erősítsem hogy nagyságrendekkel jobban van megírva az Apple rendszere. És amilyen hibával találkoztam Droidnál azok most jelenleg nálam nem jelentkeztek. Véletlen műve hogy kifogtam 1 nagyon rossz telefont ( SGS ) vagy nemtudom de az tuti hogy nagyon megszívtam vele.
-
b4zsi-
őstag
válasz
whited #26607 üzenetére
Az szerintem szolgáltató hiba nem telefon...
Múlt héten barátnőm telefonja is többször küldött smst és többször is kapta meg(T-Mobile-os).FeFeex
Jah akkor rajta van a számlámon csak olyan mintha rejtve lenne a (regisztráció+a game fele kb 900 ft).
Melack
gyakran előfordul, ha beírod googleba, hogy embereknek jóval több pénzt zárol. Amikor viszont látom a számla információnál a pénzt akkor nem fog aggasztani, ha meg nem befejeztem a vásárlást....
-
FefeeX
veterán
válasz
whited #26223 üzenetére
A független az árban egy tizes kb szerintem, főleg ha gyári. A szoftveres az max 1-2. A garancia meg megint egy meghatározó dolog, kevés vagy nulla garival szoftveres függetlenre én a helyedben akármilyen patent állapotú is, nem dobnék rá 5ezernél többet. Ha van rá több, mint fél év gari, EU-s, gyári független, akkor +15-öt is. De persze ez az én preferenciám.
-
Ragnar95
félisten
válasz
whited #24423 üzenetére
Töröld le és rakd fel újra a témát
Amúgy lehet egyéni ikonokat is készíteni, volt is róla cikk iphoneclub-on.
kejfel: a nem JB-s dolgokról az iTunes készít mentést, csak a cydia-ból telepített programokat nem menti le, ezeket xBackup-al próbáld meg, bár én ezt még nem használtam, szerintem egyszerűbb leírni, hogy mi volt fent és később kézzel újra felrakni őket -
törölt tag
válasz
whited #21570 üzenetére
http://skinzone.hu/motivumok/iphone-ipod_touch/
Itt is vannak.
-
válasz
whited #20581 üzenetére
Azt a verziót tetted fel, amit itt is írnak (0.9.3903)? Volt amivel én is megszívtam, nem figyeltem, és régebbi ment fel, ami még nem volt iOS 5 komatibilis. Mehetett a restore, backup, újraJB, stb. Azóta figyelek
samgar: olvass vissza, normálisan szóltam hozzád. Részemről lezárva, nincs értelme, mivel a mondanivalóm nem az volt, amit leszűrtél belőle sajnos.
ó, ez a hozzászólás most nagyon aktuális ide: [link] -
válasz
whited #20303 üzenetére
samgar: Igen, azt,hogy még nincs
Tetheredet használok, semmi baj vele, ha nem sz*rrá krekkel appok felrakására használod (többeknek random elbootolt a telefon, ami tetherednél ugye necces,ha nincs közelben gép). Nekem amióta fentvan, egyszer sem bootolt el, vajon miért...?
-
JamesHun
addikt
válasz
whited #18311 üzenetére
a képeket be tudod tenni, hogy feltöltse-e vagy ne (bár icloud.com on még nem találtam meg merre van, de feltöltve tuti fel van)
zenéket passz, hogy fel lehet-e tenni, szerintem nem
kontaktokat is, bár azzal vannak elvi gondjaim a működését tekintve
naptár, emlékeztetők, könyvjelzők. jegyzetek, dokumentumok és fotófolyamok (ennél ha pl készítesz pár képet és van más IOS eszközöd ugyan ezzel az iclouddal akkor látod ott is a készített képeket, ezt én hamar kikapcsoltam, mert feleslegesnek éreztem)
-
JamesHun
addikt
válasz
whited #18297 üzenetére
mit szeretnél a felhővel?
mert több dologra is lehet
ha pl nincs google-s kontaktlistád akkor a telefon kontaktjait feltöltheted felhőbe
backupokat is fellövi felhőbe
a @me.com os emaileket is fellőheted
képeket is fellőheted
stb
csak ne akarj extrázni , mert az nem szereti
pl ha windows kontaktokat szinkroniálsz iphone al akkor icloud egy kalap kaki lesz és annyit is ér majd -
válasz
whited #17787 üzenetére
Felraktál valamit cydia-ból, ami még nem működik iOS 5-ön... Ha máshogy nem megy, kapcsold ki a telefont, és a "szokásos" redsnow-s "just boot" ikonos megoldással bootoltasd be. Ha ekkor sem áll fel a springboard, akkor jöhet a restore, backup, újra JB, stb.
Bár safe módban cydia-t még indíthatsz ,szedd le, amit utoljára feltettél onnen, mielőtt szétesett az egész. Persze, nekem pl. remove recents-nél az sem segített 2 napja (hiába szedtem le, safe mód maradt), és jött, amit fentebb írtam...
plus44: safe módban sbsettingset nemigen hívja elő
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Goddess of Victory:Nikke
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest