Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Biztos lesz 6S-re, sőt 5S-re is, max 1-2 feature nem lesz majd elérhető. Feedbacket lehet írni ahol emlékeim szerint új, javasolt feature is beírható. Sok reményt nem fűznék hozzá, mert biztos vagyok benne, hogy tele van a postaládájuk csengőhangos meg bt fileküldős üzenetekkel aztán látjuk az eredményét
Gyakorlatilag az van amit ők jónak látnak, de pár év alatt iOS használat alatt hozzá lehet szokni 
-
nofi
addikt
Én is olvastam mindenféle pletykát, de csak tapogatózik mindenki, ráadásul félinformációk voltak mindig is. iBooksban már régóta van éjszakai mód/háttér az olvasáshoz. Az biztos, hogy lesz, de én személy szerint 10.0 rls megjelenése óta biztos vagyok abban, hogy ez már csak a 11-ben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyakorlatilag az van amit ők jónak látnak, de pár év alatt iOS használat alatt hozzá lehet szokni 
Talán iOS 11-ben majd és akkor rögtön egy amoled kijelzőfrissítéssel karöltve szeptemberben lehetne értelme.