- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
Rage47 #27453 üzenetére
Rootolva tud ilyet szerintem max, akkor meg az ember b*szhatja, mert a legtöbb céges secu profil ellenőrzi ezt és a RootCloak sem mindig cseszi át. Samsungnál meg ugye ugrik a gari is (és sok cég alapból csak Konx-os droidra engedi a céges hozzáférést - főleg ahol PII/SPI is lehet a mailekben).
Egyébként ez kb az egyetlen dolog, amiben a BB10 többet tud. -
vfeco
aktív tag
válasz
Rage47 #27420 üzenetére
Touchdown mail 20€.
Az Enterprise-ba nem tudsz hozzáadni Exchange szervert, gondolom valami céges liszenszet kell venni.
Outlook nem jó, Spark nem jó. iOS 10.2 itt is.De mondom, Android alatt működött szóval én nem hiszem, hogy szerver beállítás.
Neked van almappázott inboxod szabállyal? Oda megjön "push" a levél? -
nofi
addikt
válasz
Rage47 #27153 üzenetére
Sajnos én is csalódtam. 10€ szerintem is erős, de nem ez a fő bajom, hanem, hogy szerintem nem sikerült annyira eltalálni az irányítást. Valahogy a Rayman sokkal jobban kézre állt, a játékmenet is konzisztensebb volt, itt úgy érzem csak a retro faktor ami viszi az egészet.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Rage47 #27153 üzenetére
Nekem ment az offline része és ingyen is töltöttem le este. De nem tetszik, csak azért töltöttem le mert itt vártatok, kiváncsi voltam rá.
Szerk:
Most nézem hogy az ep 1-6 pénzbe kerül, hát én egy 4 méter futás után jöttem rá, hogy nem az én világom ingyen se, nem pláne annyiért. -
galaxys80
veterán
válasz
Rage47 #26560 üzenetére
Hihetetlen.
Azt tudja valaki, hogy a week calendar-nál, miért van az, hogy ha egy értesítést megnyitok akkor, miért a gyári naptárba dob? Úgy látom, mintha maga az értesítés is a gyárin keresztül menne.
Vagy valaki tud egy normális naptár appot, aminek a nézete a gyárihoz hasonló és lehet benne 2 időpontot is beállítani?
-
catroot
veterán
válasz
Rage47 #25218 üzenetére
Ezen én nem lepődöm meg.
Anno a play store-ban voltak ingyen albumok, amiket akkor tudtál leszedni, ha a fiókodhoz volt adva bankkártya.
Na ott volt minden. Mocskos zsidózás, lehúzás meg minden.
Siralmas.
Ja és én sem akarok általánosítani, de ezt a mentalitást tényleg csak itthon vettem észre. Pl angoloknál nem.
-
törölt tag
válasz
Rage47 #25218 üzenetére
A google store-ban van egy app ami segít átköltöztetni a dolgaidat iOS-re, Move to iOS a neve.
Na ott aztán hatalmas IQ betyárok vannak, a legtöbben azt hiszik iOS-re cseréli a program az androidot a telefonukon.
-
-
Neró
őstag
válasz
Rage47 #24324 üzenetére
De ha a háttérbe fut akkor tölti. Csak feltétlenül meg kell nyitni. És mivel most váltottam androidról, ahol nem kellett megnyitni sem - autómatán már tolta is fel a képet -ezért itt érdekesen néztem hogy mivan.
(Illetve amit tegnap nem értettem, hogy mért nem látja az iTunes, ha wifin és töltőn is van. Ezelőtt - szinkronizálta, látta, és nem állitottam semmit. )
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rage47 #21901 üzenetére
Sok fejlesztő nem kezdi el a programok felkészítését az új verzióra a végleges verzió megjelenéséig, mivel addig változhat még olyan mértékben a rendszer, hogy újra bele kelljen nyúlni az appba,h kompatibilis legyen vele.
Ettől még valóban az lenne a fejlesztők dolga,h a megjelenésre kompatibilissé tegyük az appjaikat, de sajna erre nem mind hajlandóak. -
erdoke
titán
válasz
Rage47 #21725 üzenetére
2012. vége, 2013. eleje körül pucolták ki az összes lejátszó alkalmazást az AppStore-ban. Előbb a Dolby, majd a DTS támogatás került ki, majd az előbbi a 3-5 dolláros alkalmazásokba (az nPlayerbe is) hivatalosan vissza. A DTS-t azóta vagy a drága lejátszók tartalmazzák, vagy a szokásos árfekvésűek egy részéhez plusz fizetéssel elérhető. Nem nagyon van kivétel, illetve trükközők előfordulnak, de bizonytalan, hogy meddig maradnak fent a boltban.
Sajnos ezekért a hangokért a fejlesztőknek is fizetni kell, így az árban is megjelennek. Az nPlayer 4 eurós extra csomagjában kb. fele-fele lehet a DTS és a többi új fícsör. -
catroot
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motoros topic
- Házi erősítő építése
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest