- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Nescafé #18642 üzenetére
Én most kezdtem el tesztelni. A gyárit kilőttem teljesen. Majd egy-két nap múlva meglátom milyen lesz. Eddig egy hibát találtam. A badge app icon nem működik.
A Gmail appját is próbáltam korábban az inbox-ot vagy mi volt a neve, de az nem ilyen összetett mint ez. Sokkal vérszegényebb. -
Keksz
senior tag
válasz
Nescafé #13081 üzenetére
Lehet a C-re telepítve, csak állítsd be neki hogy másik meghajtóra szinkronizáljon és a lényege hogy ha a számítógépen törlöd és fut a dropbox alkalmazás, akkor a felhőben is törli.
Viszont ha nem fut, akkor nem, és akár másik gépre is átvihető ha ott is felrakod, mert akkor meg a gépre letölti. -
nord_
veterán
válasz
Nescafé #13075 üzenetére
Akkor - hogy biztosan ismét felkerüljön minden a dropboxba - töröld, majd telepítsd újra az alkalmazást a telefonon, PC-n. Csak ne a C:\-t válaszd újra.
Így újra szinkronizálni fogja a számítógépedre a fényképeket. Egyébként, ha rádugod az iPhone-t a számítógépre, akkor azt az Intézőben külön meghajtóként látod és simán át tudod húzni az összes fotót a gépre. -
nord_
veterán
válasz
Nescafé #13072 üzenetére
Az az értelme, hogy - ha megfelelően állítod be - minden fotódról biztonsági mentés készül a felhőbe (illetve a számítógépedre is, ha nem csak a telefonra, hanem a PC-re is telepítetted az alkalmazást).
Eltüntek a képeim..
Honna tűntek el? Számítógépről, telefonról vagy a felhőből? -
Ragnar95
félisten
válasz
Nescafé #8790 üzenetére
Nem, eltolták későbbre a megjelenési dátumot sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest