- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
galaxys80
veterán
válasz
troszti #14837 üzenetére
Igen én is erre jutottam, hogy ha kell, akkor majd egy kattintással bekapcsolom a vakut.(Valóban a gyári is ugyan ilyen)
Végül is a fényképezőgépemnél is meg kell ezt tennem.
Mi nem tetszik a ProCam-ben?
Nekem nagyon bejön. Egy csomó appot kipróbáltam, de szerintem ez a legjobb. -
-
erdoke
titán
válasz
troszti #14504 üzenetére
Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy ugyanazzal az Apple ID-vel vagy bejelentkezve, amivel megvetted az alkalmazást. Ha biztos vagy benne, akkor nyugodtan vásárold meg újra, közben ki fogja írni, hogy az már a tiéd, nem kell fizetni. Néha előfordul, hogy nem ismeri fel megfelelően, vagy csak késéssel, de vásárlás közben mindig ellenőrzi az adatbázist.
-
válasz
troszti #14337 üzenetére
Így érthető. Csak azért kérdeztem, mert korábban volt olyan, aki a saját ébresztőhang beállítása miatt keresett külső programot, amit ugye már tud a gyári app is.
Egyébként ingyenes cuccok:
Core Monitor - valaki keresett hasonló cuccot mostanában, nem?
Smart Alarm - leghosszabb appnév... ever -
Kicsirics77
veterán
válasz
troszti #13894 üzenetére
egy szóval sem mondtam,hogy van benne de ha tünde betűkkel akarsz levelet írni akkor egyszerűbb ha gépen szerkeszted...
szvsz nem kell bele ilyesmi,mert egy e-mail-nek nem az a lényege,hogy csicsás legyen,főleg nem mikor telefonról küldi az ember.de ez csak az én véleményem.
betűméretet meg a kisegítő lehetőségek között lehet állítani azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest