- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Esetleg nézz rá a workflow nevű appra. Felvásárolta az Apple és azóta ingyenes. A lényege , hogy egy konkrét munkafolyamatot összeraksz, és a végén egy ikonra nyomva lefut az egész. Nagyon aprólékosan lehet paraméterezni. iOS12-be be is emelik. Nézz meg pár videót, annyi mindent lehet csinálni, hogy hihetetlen.
Amúgy esetedben az Insta app a hibás, a megosztásból nem a teljes appot indítja tényleg. -
Clemi
veterán
Nos szembesültem a ténnyel, hogy a feltett kérdésre nem fogok megoldást kapni, mivel nem létezik ilyen program. Úgy tűnik a korlátot az Instagram IOS kliense álltja fel valamiért, mivel bármilyen alkalmazással és bárhonnan osztok meg az Instagram felé fotót csak is és kizárólag a hashtagelés lehetőséget nyitja meg a konkrét megosztás előtt. Szét túrtam a beállításokat, de nem találtam megoldást arra, hogy külső alkalmazásból küldve az Instára képet az insta feltöltő modulja induljon és ugyanazokat a lépéseket kövesse, mintha az instából hívnám be a képet a telefonon lévő fénykép könyvtáramból.
Ebben az a szomorú, hogy mára ennek az egy funkciónak a hiánya az ami miatt nem cseréltem még le az robotos táblagépem Ipad-re. Ha valaki elárulja a megoldást, már cserélem is le, mert nagyon rühellem a kukarobis kütyüt, még akkor is, ha S2 tablet ami pár éve csúcs kategóriás volt.
-
Clemi
veterán
Sikerült ma elintéznem telefonon a supportal, úgyhogy jól záródott a lehúzás.
De egy ilyen képernyő után ki az aki olvasgatja az ujjlenyomat kérés képernyőn azt a halvány szöveget? Nos ezután én fogom az tuti!
Az alsó piros szövegre kattintva naná hogy az áruházba menne a program, hisz onnan kell letölteni a frissítést és ez így is történik minden korrekt alkalmazásnál és nem egy megújuló előfizetést indít el ráadásul jó borsos áron.
Ja és ezt a képernyőt nem lehet megkerülni, nem lehet bezárni, hogy köszi nem kérem a frissítést. Innen csak egy irány van, az előfizetés elfogadása, vagy a kilépés.
-
moleculez
veterán
Biztos? Mert ez azt jelentené, hogy ha lövök egy képet, akkor az egy példány alap telefon memória galléria, egy Google Photo memória, plusz egy felhőbe. Meg én telón szoktam a GP- tárhelyet takarítani, azért nem értem ezt. A telefonos app csak azt mutatja mi van a felhőben. Szerintem.
-
Bkrisz9
őstag
Na ez tök jó. Bár ha rányomok sem látok helyet felszabadulni úgy negyed óra után sem. Gondolom akkor ez is ugyan azt csinálja mint amikor a letöltés gombot kinyomom aztán előbb-utóbb eltűnik az alkalmazásadatoktól. Gondolom ha egy-egy számot szeretnék törölni akkor is a letöltés gomb kinyomása jelenti a megoldást. Csodás egy rendszer ez az iOS, nem csak akkor szopat ha géppel összekötve akarok fájlokat mozgatni,törölni. Ezért fizettem elő a Spotifyra mert már az agyamra ment de ezek szerint ez sem segít. Félre ne értsetek imádom úgy egyébként csak ne kelljen semmi adatot mozgatni, törölni mert az instant idegbaj.
De azért köszönöm a segítséget! -
Bkrisz9
őstag
Ilyet én nem találok. Meg én csak 1-1 számot/albumot szeretnék törölni nem mindent. A spotify topikban azt mondták, hogy ha kinyomom a letöltés gombot akkor kis idővel eltűnik a gyorsítótárból az adott zene és felszbadul a hely. Mondjuk ez egy elég hülye megoldás, nem értem miért nincs erre egy rendes törlés gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest