- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Paloczi95 #32222 üzenetére
Ilyen megoldás nem csak t.házban lehet, hanem máshol is. Pld egy belvárosi irodaház, kollégium stb.. parkolója.
Át lehet verni másik telefonnal, de a hívószámot amivel nyitották, minden esetben rögziti a rendszer. Magyarul akinek megszerzed a hívószámát (ehhez meg fizikailag is hozzá kell férned) azt fogják probléma esetén elővenni.
Amúgy meg tudom miről beszélek mert nálunk is ilyen van, én néha én szoktam programozni.
Ja és jobban tennéd ha kerülő megoldás helyett bevitetnétek a telszámotokat a rendszerbe, ha jogosultak vagytok rá. -
molnartom
aktív tag
válasz
Paloczi95 #32222 üzenetére
El se tudom képzelni, hogy ki volt azaz okos, aki egy társasház mélygarázsába olyan GSM-es kapunyitót telepítsen amibe két telefonszámot lehet azonosítani.
A legegyszerűbb, ha vezérlőközpont közel van, akkor valamilyen bluetooth-os vezérlő [link], és nem kell SIM kártya sem bele.
A másik, egy olyan GSM kapunyitó [link] amibe akár 1000 telefonszám is azonosítható,ilyen kor marad a SIM kártya.
Amit felvázolsz, az szerintem még androidon sem oldható meg, pláne nem ios-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest