- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest