Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe
    addikt

Sziasztok. iPhone SE topicban írtam egy kommentet, ide irányítottak:

,,Talán nem ide tartozik a téma és kicsit off, de érdekelne, hogy iPadekből milyet érdemes venni? 9,7-10" lenne nekem ideális, de a mostani iPad Pro 225K kezdőárral van az Apple honlapján. Régebbi modellekből milyen felszereltségűek vannak (32 vagy 64 GB)? Illetve mennyire éri meg régebbit venni és ha megéri, akkor mennyire legyen régi? 1-2 éves még használható modell érdekelne."

Pro-t venni hat nem is igazan erdemes 9,7-es meretben.
    Valamivel gyorsabban toltodnek be nagyobb appok, de nincs olyan amit nem futtatna jol egy air2-esen vagy a most bejelnetett uj ipad.
    Leginkabb hasznaltan eri meg sztem most venni egyet ami tarhelyben igenyeidnek megfelelo, es 1-2 eves air2-ok vannak boven 100ezer alatt. (igaz istyle most akciozza a 32GB-ost 130ezer Ft-ert ami jo ar egy uj garis keszulekert, vagy nemsokara elerheto 133ezerert az uj ipad ami kb pariban van az air2-vel, de ha szamit az ar akkor marad a hasznalt)
    Air2-ben van 16, 32, 64, 128GB-os.
    Tartalomfogyasztasra eleg a 16-os is, ezen nem lesz annyi kep mint telefonokban, mert nincs mindig nalad, es ha lenne akkor sem azzal lonel kepet / videot, meg mas sem szokott sok helyet elfoglalni mivel mindenfele tartalom (zene pl.) elerheto online es miutan leginkabb otthon wifi-s kornyezetben vannak ezek hasnalva nem olyan nagy problema ha nincs letarolva minden, de ha sok nagyobb jatekot is egyszerre szeretnel telepitve tartani a gepen es hasznalni, akkor mar 32 vagy 64GB javasolt.

Új hozzászólás Aktív témák