Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi. -
szupermacs
veterán
Sziasztok. iPhone SE topicban írtam egy kommentet, ide irányítottak:
,,Talán nem ide tartozik a téma és kicsit off, de érdekelne, hogy iPadekből milyet érdemes venni? 9,7-10" lenne nekem ideális, de a mostani iPad Pro 225K kezdőárral van az Apple honlapján. Régebbi modellekből milyen felszereltségűek vannak (32 vagy 64 GB)? Illetve mennyire éri meg régebbit venni és ha megéri, akkor mennyire legyen régi? 1-2 éves még használható modell érdekelne."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest