Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi. -
szupermacs
veterán
Sziasztok. iPhone SE topicban írtam egy kommentet, ide irányítottak:
,,Talán nem ide tartozik a téma és kicsit off, de érdekelne, hogy iPadekből milyet érdemes venni? 9,7-10" lenne nekem ideális, de a mostani iPad Pro 225K kezdőárral van az Apple honlapján. Régebbi modellekből milyen felszereltségűek vannak (32 vagy 64 GB)? Illetve mennyire éri meg régebbit venni és ha megéri, akkor mennyire legyen régi? 1-2 éves még használható modell érdekelne."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 7
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest