Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Csak tudod én az iPad topikba tettem fel a kérdést egy illetőtől aki most cserélte (vagy nem tűnt fel
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.