- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Android szakmai topik
- Magisk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Metal topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.