Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Második része vicc volt? Akkor jó hogy feleslegesen írtam
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.Sose osztok netet, iPad 2-be van egy 8 giga/hó-s kártya az bőven elég nekünk, így nincs szükségem osztogatni.
Amúgy meg kár ezen vitázni, nekem bejött a váltás androidról, de mindenki azt használja ami tetszik neki. Csak meglepődtem hogy itt mennyien szeretik az iPad-et, viszont az iPhone-t nem használják sokan (mármint itt).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az iOS egy gyors stabil rendszert ad, ez a 7.1 már teljesen jó (vagyis eddig nálam minden rendben van). Androidban lehet több a személyre szabhatóság, de itt ennél pont az tetszik hogy annyi van amennyi kell, se több se kevesebb, és ráadásul jól kezelhető. Persze már az android is elég jó ahogy nézegettem G2-n, de valahogy nem tudott megfogni mégse. Na meg maga az i5/5S mint készülék nekem külsőleg is jobban tetszik, méretben pont akkora hogy még normálisan kezelhető, vékony, könnyű....Normális androidos telefonok G2/Nexus 5...stb meg már nekem nagyok, és kényelmetlenek.