Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bravó, továbbra is neked áll feljebb azok után, hogy bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem volt igazad

Tehát ha igaza van az embernek és ez később be is igazolódik, az okoskodás, de ha mindenki más számára egyértelmű és csak te értelmezed félre a dolgot, majd még ki is állsz a lehető leghangosabban a hülyeséged mellett, az a normális, ok, minden világos...
Egyértelmű választ adtam, neked áll megint feljebb a dolog, hogy egy másik topikra mertem hivatkozni, ahova még pár órája ugyanezen kérdésben írtál, de nyilván mekkora baromság volt azt feltételezni, hogy ezek után elolvasod, amit oda leírtak.
Azzal jönni meg, hogy én mikor tévedtem konkrét példa nélkül elég nagy öngól a jelenlegi ténykedésed után...
blakey: bármit is írunk, az csak falra hányt borsó, akárhány forrásból igazolódik be, hogy tévedett a kolléga, úgysem fogja elismerni, inkább mindenki más lehülyéz és személyeskedik, az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem volt igaza az embernek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest