Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Általában reggel leveszem a töltőről, este megint rárakom, így nem érdekel a hamar merülés, ha 1 napomat nem bírná ki akkor nekem sem kellene.
"na meg olyan egyedi sem szeretnék lenni, ami vele jár."
Ezt már vagy 28x leírtam hogy mielőtt megvettem bő 1 éve az első iPhone-om előtte parasztvakításnak gondoltam az egészet, meg majdnem "leköptem" akinek az volt (persze nem de a lényeget érted)...
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkoriban már azaz bő 1 éve az i4-nek nem volt olyan vészesen magas a használt piaci ára így gondoltam veszek egyet, csak megnézem...Na 2 hét alatt úgy megtetszett hogy azóta a jelenlegi i5-öm a 10. iPhone-m...Próbáltam visszatérni androidra, de pl legutóbb is G2 1 napi nyomogatása után is azt mondtam nekem iPhone még mindig a telefon....