Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
runner 125
üzenetére
@(#2636) aizen92: Nincs laptop, ha lenne egyértelmű lenne, hogy a mini.

@(#2637) runner 125: A kérdés tökéletes, a válasz nem meggyőző. Mindkét helyzet teljesen elképzelhető, órán jegyzetelés asztalon, tokban, órák között padon kézben, tömegközlekedésen soha!
Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.
Volt már a kezemben mind a kettő, és a mini 8 coljára is rámondom, hogy tökéletes lehet, csak aztán megfogom az air-t, és arra is rá tudom mondani. Igazából a baj ott van, hogy nehéz eldönteni életszerűen előre, hogy az előnyök és hátrányok hogy viszonyulnak egymáshoz. Pl ha a mindennapokban 10col kezelhetetlenül nagy, de a 8col nem túl kicsi, akkor egyértelmű. Csak nem tudom, hogy ez mennyire van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Star Wars rajongók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.