- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
antibes2000 #12053 üzenetére
Már elékszek rá hogy ment e 7 alatt, de ez miatt nem frissítenék.
Sztm ott hibáztál, hogy nem mentél el a 8.3-ig.
Amúgy meg lehet hogy későn kapcsol vissza a wi-fi-re az iPad, amikor az SMS-t kapod az Iphone-ra. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000 #12052 üzenetére
még egy gondolat: néhány SMS-t viszont kapok a Padon. Ezért voltak kételyeim a 8.1-es rendzser követelménynel szemben. Tehát néha működik a dolog 7,1 mellett is.
-
Noxy
veterán
válasz
antibes2000 #12050 üzenetére
"Amik ehhez szükségesek
Az iOS készüléken az iOS 8.1 rendszernek"
Ott van ez az idézet, az általad linkelt oldalon.
Neked meg 7 van az iPad-n. -
runner 125
nagyúr
válasz
antibes2000 #6281 üzenetére
Köszi, már rendezve is lett, pontosabban ő fotózott nekem annó egy díjbekérőt, de azt nem mondta, h már akkor (tavaly) postázta is a cégnek a számlát (nekem meg nem szólt a pénzügy
). Szóval rendben van minden e tekintetben is.
Egyébként kicsit dejavu érzésem van. 2008 környékén ugyanígy vateráról szereztem be szinte a teljes fotós pakkom, ornamentika-tól (talán valaki hallott, netán vásárolt is tőle). A mostani esethez hasonlóan ezrek vásároltak tőle, gyűjtötte a pozitív értékeléseket, majd egyik napról a másikra eltűnt, nem küldte a termékeket, stb. Index forumon olvastam h állítólag több 10 millió ft ragadt nála, hivatkozott ő mindenre, de a mai napig nincs lezárva az ügye és sokaknak tartozik.
Reméljük ennek nem ez lesz a vége. -
Ragnar95
félisten
válasz
antibes2000 #5920 üzenetére
A szerviz semmit nem csinál a refurb készülékekkel, azok ugyanúgy a gyárból érkeznek fóliásan és úgy 0 perces, hogy mióta javítás után kijött a gyárból, senki nem használta.
A legtöbben nem tudják, mi az a refurb, ezért írnak az eladók újat általában. -
nbence94
tag
válasz
antibes2000 #4932 üzenetére
én is tőle rendeltem, nagyon korrekt eddig az eladó. emailre pár órán belül válaszol, megnézi neked hogy tart-e már valahol a cucc.. mivel úgy nézem nagyon sok párhuzamos eladása van folyamatban, neked kell érdeklődnöd, mi a helyzet
bár eddigi hallottak alapján 1,5 - 2 hónap minimum lesz a várakozás, szóval türelem.nekem Air 2, 16gb érkezik összesen 109500 Ft-ért. amikor rányomtam, a hivatalos eladók még 164900-ért árulták, a gsm-boltokba is alaphangon +20-30E ért árulták, ahol persze a fele eljátssza, hogy sajnos az olcsóbb, 1 év garanciás verzió már nincs nekik
megéri nekem a várakozás, nem égető sürgős
-
Tibee86
nagyúr
válasz
antibes2000 #4926 üzenetére
Mondjuk én biztos nem várnék hónapokat, hogy spóroljak 5-10 ezer forintot.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
antibes2000 #4923 üzenetére
A hirdetésben nem az van, hogy 20 munkanapon belül megkapod.
-
danilla
őstag
válasz
antibes2000 #4923 üzenetére
Szerintem bőven tovább fog tartani mint 20 munkanap. Nekem legalábbis tovább tartott (majdnem 2 hónapig). Értékelni mindenképpen csak akkor értékelj ha már megkaptad az iPadet, oda se figyelj a vateára értesítésekre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
antibes2000 #3918 üzenetére
Nem, csak az iStyle, iCentre és Almárium Pro APR-ek, de elég lenne, ha hivatalos viszonteladó lenne a bolt, de a Stylebolt utóbbi kategóriába sem tartozik bele.
-
válasz
antibes2000 #3575 üzenetére
Vedd meg nyugodtan a legolcsóbb helyen ahol bontatlan dobozban adják. Nézz körül a hardveraprón is.
@Vasinger! @Viber: iPadra telepített Viber az Androidos telefonra telepített Vibert is kiüti sajna.
-
Noxy
veterán
válasz
antibes2000 #3573 üzenetére
Látszik hogy megnyugodtál, mert a sufni GSM boltból, mindjárt megbízható GSM bolt lett.
Ha meg valaki sufninak érzi, akkor mi a jó fenének megy oda? -
Tibee86
nagyúr
válasz
antibes2000 #3571 üzenetére
Igen, bármelyik APR-be tudod vinni garanciáztatni. Egy nagy előnye van ha hivatalos viszonteladótól veszed meg, hogy cserénél újraindul a garancia.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
antibes2000 #3569 üzenetére
" ez az egy év nem onnan számítódik, amikor én megvettem a sufni GSM boltban, hanem amikor a GSM bolt megvette az hivatalis apple resellertől."
A garancia az első aktiváláskor indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest