- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
mrkorooo
üzenetére
27%-os számlát adnak hozzá? Itt a legolcsóbb? Előbbi fontos az elszámolás miatt.
szijartg
Itt bemutattam már a tokomat. 3 hónap után sincs használati nyom, most is csak ilyet vennék. Ha, adnak ki Air 2-re is, biztosan e mellett teszem le a voksom.
Azon állásponton vagyok, h védje a hátulját, oldalát is, illetve legyen kitámaszható. Este nagyon sokszor kitámasztva használom az ágyban. Kényelmes.erdoke
Noh igen.
Az ujjlenyomatmentes panelról vannak már hírek? Nehezen tudom elhinni, h létezhet ilyen.mod.
Jah és még annyit hozzátennék a Mini-hez úgy amblock, h számomra kissé elkeserítő az, h a legutóbbi bemutatón nulla fokuszt kapott. Vajon ennyire háttérbe szorult, ennyire kevés fogy belőle, h csak egy Touch ID-ra futotta?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest