Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez a vita már annyiszor lement ezen és más fórumokon is.
Az, hogy te nem tudod elképzelni attól még ez a valóság. Egy átlag felhasználó teljesen ki tudja váltani a notebookját egy iPaddel.
Én pl. 10-12 órát használom a 64GB-os Airt, munkahelyen és otthon egyaránt. Itthon már teljesen leváltottam, az otthoni laptopom egy éve a fiókban van, a munkahelyen két-három naponta be kell kapcsolnom a notit pár percre. Megszokás kérdése, gépelni már majdnem olyan gyorsan tudok mint a laptopon, mindenre van alkalmazás amire szükségem van, nálam a többablakos használatot leváltotta az alkalmazások közötti váltás egy mozdulattal, a tárhely sincs korlátozva mert ott a három felhő is amit használok, vagy pedig wifin, neten elérem bármikor a három terrás otthoni NAS-t. Munkahelyen meg ott a a céges felhő. -
legiaap
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Mi a baj a tárhellyel? Vegyél 128-asat. Nekem az elég, de amúgy meg van 4 tera külső helyem ha gond lenne.
Ugyanez fenn áll pc esetén is. Nem elég a hely azon akkor ott is külső vinyó játszik.
Na a több ablakban dolgozás igen az az ami hiányzik és remélem az IOS8 meghozza. -
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az, hogy te nem tudod elképzelni attól még ez a valóság. Egy átlag felhasználó teljesen ki tudja váltani a notebookját egy iPaddel.