- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
1. Androidon legalább vannak főzött ROM-ok, és lehet downgradelni is. Mindez (pl. iOS8 "főzött" ROM "régi", de architektúra-szinten kompatibilis (armv7) modellekre) teljesen hiányzik az iOS-ből. Ja, és a KitKat sokkal jobban fut régi, pl. 512M-s hardveren, mint az előző 4.x-es verziók mindegyike (ld. optimalizálás).
2. igen, a MS nagy hibát csinált a WP7 túlontúl gyors piacra dobásával – egy csomó "early adopter" userüket elidegenítették, amikor jött a WP8. Én azonban az asztali Windows 8.1-ről beszéltem, mint kitűnő példával az ősrégi hardveren is minimum XP-sebességgel futó, agyonoptimalizált rendszerről. Ilyet kéne az Apple-nek is csinálnia, mert pénze az van. Vagy engednie, hogy a userek downgrade-eljenek. De az, hogy ha szerencsétlen egyszeri user mit sem sejtve updateli a gépét egy olyan iOS-verzióra, amely a készülékből használhatatlant csinál, számomra elfogadhatatlan. Még egyszer: meglenne a technikai lehetőség (és a pénz!) vagy a rendes optimalizálásra, vagy a downgrade támogatására.
-
Mini tulajként én is a kisebbre szavazok. Tartalomfogyasztásra is tökély, és a kompakt méret előny. Viszont ajánlom egy BT billentyűzet beszerzését, sok fejfájást tudsz vele megspórolni (és megoldódik a gépelési probléma is). Sorozatokat nézni nyilván jobb lenne a nagyobbon, bár szerintem azokra a 10" is kicsi.
-
Gadgetfan_
senior tag
Ezen a dilemmán én is átmentem anno, végül döntött az, hogy az Airhez hamarabb lehetett hozzájutni, és így eldölt. Szerencsére, mert nekem ez volt a jó választás mint kiderült. Azóta többször is használtam minit, de mindig megállapítottam, hogy nekem az Air mérete ideálisabb.
-
aizen92
addikt
Asztalon szoktam viszonylag sokat gépelni vele.
Szerintem nagyon jól használható.
Előtte egy Nexus 7-en pötyögtem tökéletesenSzóval 8"-on is kényelmes, pedig elég hosszú és vastagok az ujjaim.
De, ahogy runner kolléga javasolta, menj be egy iStyle-ba és próbáld ki ott mindkettőt! Az fog dönteni szerintem!
-
runner 125
nagyúr
Korábban én már írtam erről, számomra a Mini mérete a tablet etalon, pont a mobil, kompakt méret miatt.
H szeretnél gépelni? Lerakva az asztalra, vagy kézben tartva? Mert pl vízszintes pozícióban, kézben tartva tökéletesen elérek minden karaktert a hüvelykujjaimmal, azért a 10"-on már erősen nyújtózni kellene.
Persze asztalra lerakva meg a 10"-nak lehet előnye, mivel nagyobbak a karakterek, kisebb a félreütés esélye, de úgy talán lassabban lehet gépelni.
Kikértheted a véleményeket, de a legjobban akkor jársz, ha elmész valahova és kézbefogod mindkettőt.mod.
Köszi a fentebbi véleményeket, kíváncsian várom mindkét méretet, megnézem majd, persze melléjükhelyezve a rMini-t.
-
aizen92
addikt
Tökéletes a minin gépelni! Főleg majd ios8 és magyar kiosztással! Tartalomfogyasztásra tökéletes, túl nagy szerintem a az Air vagy a 4.
Pl a kis oldaltáskámba is elfér a mini, vagy egy vékonyabb mappatartómba is be tudom dobni óra után, és rohanni át a másik terembe
Egy laptop mellé már bocsássatok meg, de fölöslegesnek érzek egy pár collal kisebb kijelzőt.
(#2637) runner 125: +1!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Reklámblokkolók topikja
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest