- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5716 üzenetére
A Mail appban nincs lehetőség megosztásra, tehát nem vágom, mi értelme az esemény és emlékeztető létrehozásának. Engem továbbra is ez érdekelne leginkább, de nincs megoldás.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5708 üzenetére
Ahhoz az apphoz mennyire kell érteni a programozáshoz? Vagy akár egy kis mezei ember is mint én simán tudná kezelni?
-
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #5708 üzenetére
-
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #5694 üzenetére
tényleg jó kis app
gondolkodom hogy én is megveszem mert nagyon hasznosnak tűnik, és nagyon sokat tud
-
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #5681 üzenetére
workflow -val is tudsz oda rakni actionöket
mármint a sharing részhez ahová a viewexif is beépül 2:15 -től van egy példa rá
de olvass utána hogy egyáltalán képes e képet átméretezni de gyanítom hogy igen -
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #5679 üzenetére
szerintem workflow -val megoldható
[link] -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #5645 üzenetére
Sajna nem. Még annyira se hatékony, mint a Note4-be épített fotómód stb.-váltó. Ez utóbbi valóban egyenértékű egy kismértékű (pár száz K-es) színhőmérséklet-csökkentéssel, de igazából közelébe se jön az f.lux-nak.
Eközben az f.lux-szal effektíve akár 5000-6000K-t is lecsökkentheted azt, teljesen kiszűrve pl. a kék színeket / a háttérvilágítás alapban sajna az iOS cuccokon is igen erős, kék komponensét.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #5638 üzenetére
Azért ez egy kicsit túlzás.
Amire használom mind komp... Kb 7-8 tweak. -
SoldierL
senior tag
válasz
vadászcsiga #5635 üzenetére
Oké köszi.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #5635 üzenetére
"8.1.2-re tudsz még downgrade-elni."
Sajna már nem – ablak pár napja bezárva:
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #5620 üzenetére
Nem tom, majd elmondja.
Ja most nagy divat lett a bug vadászat mind2 topikban.
Annyi van már, hogy egy karton chemotox sem lenne elég. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #5614 üzenetére
Fel van oldva a dokkolás. Felmászott a billentyűzet középre.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #5602 üzenetére
USA-regisztrációt úgy csináljatok, hogy a lehető legkisebb áfájú államot válasszatok (egy ottani címre keressetek Google-n random), ha aztán gift cardokkal akartok vásárolni is. Ezzel hosszú távon baromi sok pénzt meg lehet takarítani – nem mind1, hogy egy nettó 9.99-es cuccért br. 10.70-et fizettek, vagy 11.50-et.
-
bok92
addikt
válasz
Csak ennyit??
amúgy köszönöm a válaszokat!
-
Rage47
veterán
válasz
a végén röhögtem -
Sesy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5587 üzenetére
ok
köszi -
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #5533 üzenetére
Akkor valszeg nem volt szerencséd
Nekem soha nem volt gondom a BTC-vel egyetlen iOS főverzió (inkl. iOS8.1) alatt sem, kivéve a felemás Apple Magic Mouse-támogatást. (Megoldás: Magic Mouse helyettt mást használni, ha kell a fel-le scroll.) Ráadásul most már szabvány BT stacket használ, azaz simán egyszerre használható szabvány BT keyboardokkal, A2DP fülesekkel stb.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #5531 üzenetére
Melyiket próbáltad? 2 is van: az ingyenes Btstack mouse (asszem) és a kommerciáls BTC. Közülük a BTC-t teszteltem iOS8 alatt egy halom BT egérrel. Mindegyik ment, kivéve a Magic Mouse touch görgetését fel-le.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #5482 üzenetére
Tárhelyet nem írja ki, ráadásul az újabb iPadeknél a színben sem vagyok biztos, mert iPhone 5S óta az iPhone-oknál a fekete helyett is fehéret mutat.
A gari meglétét lehet csak csekkolni mostmár kb. -
válasz
vadászcsiga #5473 üzenetére
Köszi a választ (és obalix-nak is).
Én is ezen két szín között vacilálok, a piros túl rikító. Egyelőre a sötétkék felé hajlok, de még változhat. -
Mister_X
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5478 üzenetére
Meg az utánalevő videó - ezek szerint nem sikerült belevinnem a "meglepődést" a mondatomba a ?! és a
használatával
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5456 üzenetére
Gondolom nem is tudod milyen, mikor nem toltoget ujra semmit
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5453 üzenetére
Az se rossz.
Mit vegyen helyette, sima Air-t? -
válasz
vadászcsiga #5453 üzenetére
Nem rossz gép azért, hidd el. Nyilván vannak hibái, de szerintem a legszebb kijelzős (bár én mindig SAMOLED ellenes voltam) és legjobb anyaghasználatú táblagép a piacon. Ráadásul messze a legtöbb alkalmazás van rá. Androidos táblagépet pont ezért (is) soha nem vennék. Surface Pro 3 is fasza, de szerintem inkább munkára való.
-
válasz
vadászcsiga #5443 üzenetére
Leszedtem töltőről elindítottam, és "helyreállt". Full gyári, nincs jailbreak nálunk
Nincs esetleg eseménynapló valahol?
-
válasz
vadászcsiga #5441 üzenetére
Szó nincs jailbreakről. Úgy hozta ide a tulaj, hogy állandóan újraindulgat, csináljunk vele valamit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #5300 üzenetére
Az a baj, hogy szélesebb a fólia, mint a bankkártya
iPad 3-on nekem ilyen problémám nem volt, mint amit írtál, csak egyszerűen a fólia mérete miatt nem tudtam buborékmentesen felrakni. -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #5107 üzenetére
Én ugyan csak 4.3-mal kezdtem, de nekem nem tűnt fel, hogy akkoriban jobb lett volna a magyar bevitel. Az angol viszont sokat javult azóta.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5104 üzenetére
Komolyan ezzel kedzhetnének valamit, mert itt igen le vannak maradva a konurenciához képest...az összeshez képest!
Semmi mát nem kérek a jövőbeli iPad-től, mint egy frankó billentyűzetet, frankó akkut és osztott képernyőt. Utána happy leszek. -
lumesz
tag
válasz
vadászcsiga #5049 üzenetére
Köszi,sikerült
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #5040 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem semmilyen PDF app-m sincs, mègis olvasom az Allianz szgk biztosítás PDF-t.
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga #5040 üzenetére
😀
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4993 üzenetére
Ne haragudj de hova van írva h mit írhatok és mit nem ?
NO offense csak kérdezem -
válasz
vadászcsiga #4954 üzenetére
Nekem kb. 10 képet engedett megnézni, utána kéri, hogy töltsek fel, visszalépni se enged. Multitaskon kell kilőni.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4954 üzenetére
Remek
Köszi -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4913 üzenetére
Valahogy úgy.
Meg a widgeteknek sincs sok értelme. Ha ki lehetne tenni a menübe valahogy hogy illeszkedjen a dizajnba na annak lenne értelme. Láttam már hasonló koncepciókat neten. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #4913 üzenetére
Ez mondjuk valószínűleg nagyobb részben a fejlesztők hibája, de lehet, hogy az Apple keze is benne van, mert nem enged elég hozzáférést, illetve nem adta ki az SDK-t ehhez elég hamar.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #4892 üzenetére
Értem.Akkor kipróbálnám a Swype -al. Nálam azon is műkodik . Nálad szerintem azért nincs ikon mert csak a magyar nyelv van megadva . Nekem több és azér van ikon ( de ha felteszed a Swype billentyűt akkor lesz választási lehetőség .)
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4877 üzenetére
http://lmgtfy.com/?q=farmville+on+ipad
de ezeken sirok, az ilyen emberek nem tudjak a google-t hasznalni vagy mi? "D -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4781 üzenetére
Nálam is nyugi
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4771 üzenetére
Jó lenne már valami szoftfrissítés ami megoldja ezeket a bugokat.
-
Noxy
veterán
válasz
Most hogy ezt írod, kipróbáltam.
Nálam hibátlanul megy. 1 érintésre ott a lebegő menü.(iOs 7.1.2) -
silmatauki
őstag
válasz
Ha sokat másolsz, akkor érdemesebb lehet ilyenkor az Opera Minit használni webezésre, mert az nem a szabványos kiválasztókódot használja, így bizonyos esetekben sokkal egyszerűbb használni
Másik lehetőség: a környezettel együtt (pl. a teljes bekezdést) kiválasztod a copy-zni kívánt szöveget, Notes-ba másolod, és onnan már könnyű kimásolni.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4747 üzenetére
A 14 napos elállás nem népi kezdeményezés, hanem az EU online vásárlásokra vonatkozó hatályos szabályozása. Ugyanaz, ami miatt indoklás nélkül vissza tudod küldeni a neten rendelt cuccokat.
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga #4710 üzenetére
Megértettem és tiszteletben tartom! Még egyszer köszönöm a gyors és határozott segítségetek!
-
ARCADIA
újonc
válasz
vadászcsiga #4707 üzenetére
Köszönöm, hála Nektek ez a része sikerült. Bár frissítette magát IOS 8.0-ra. Remélem ez nem probléma a további Jailbreak-elésnél. Most már csak a kérésem, kérdésem második része maradt, hogyan tudom rárakni és futtatni a játékokat, ennek mi a módja?
Előre is köszönöm Mindnyájatoknak! -
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga #4470 üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
-
peti0211
csendes tag
válasz
vadászcsiga #4649 üzenetére
Nem ipad de alma
-->iphone 5c (kép)Tegnap foci edzesen kinthagytam ( szabadteren a taskamban) telefont mert vartam egy hivast es ezt adta ki amikor hasznalni szerettem volna.. Lattatok mar ilyet?
nekem teljesen uj volt
egyébként igen ezért is érdeklődök hogy nekem is ezt mondják de ezek szerint csak megszokásból
-
_Csaba_
senior tag
válasz
vadászcsiga #4649 üzenetére
Megszokásból, nekem is ezzel jönnek mindig.
-
peti0211
csendes tag
válasz
vadászcsiga #4647 üzenetére
tényleg?
mert én még abban vagyok ami régen volt hogy amikor töltöd megy az akksi élete..:| azért nem akarom elcseszni ezzelde valami van benne nem ? ha sokat használom/töltöm gyorsabban hal meg
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #4635 üzenetére
"Egy Samu Smart tv-re pl hogy küldesz bármit is AirPlayen?"
Pl. az ArkMC DLNA UPnP Media Center az, ami a Samut is (elvileg) meg tudja hajtani UPnP-n (DLNA-n) keresztül. Ez a player tud UPnP szerverként is működni külső UPnP rendererrel. Még idő híján nem teszteltem komolyabban, de mivel régebben megvettem, megnézem majd, és visszaszólok. Elvileg működnie kell.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #4632 üzenetére
"Dehogy arra, az más. Erre gondoltam: Lightning–digitális AV-adapter.
HDMI csatlakozoval tukrozheto a kijelző tartalma."Igen, az nem rossz, de a kábel nélüli AirPlay sem rossz, feltéve, ha nem akarsz játszani akciójátékokkal (arra az alkalmatlan a 120+ms lag miatt), és hardverből lejátszhatók a filmek, azaz mp4/mov/m4v formátumúak. (Ha meg MKV-k, akkor meg az Infuse Playert használod, egyedül az képes AirPlay felett hibátlan hardveres(!) MKV dekódolást.)
A szoftveres dekódolás, mivel azt nem az ATV végzi, használhatatlan AirPlay felett.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #4630 üzenetére
"Van valami kábel erre aranyáron, majd a többiek belonkelik"
A Camera Connection Kit-re gondoltál? Az sajna (jailbreak nélkül) csak importálást, és azután third party (inkl. nPlayer) vagy a stock Photos appból történő lejátszátszását tudja. Csak jailbreakelve és, iOS7.1+ alatt, csak és kizárólag Mac-es filesystemre formázott kártyát lehet elérni közvetlenül, importálgatást nélkül, és symlinkek használatakor gyak. bármilyen komolyabb AppStore-os lejátszóból (inkl. nPlayer). (iOS7.1 előtti rendszereken a FAT minden vállfaja támogatva volt, azaz pl. az iFile látta a bemountolt drájvot, és symlinket is lehetett a kártyára / USB stickre kreálni. Sajna ez mexűnt iOS7.1-től, azaz ott nem használhatsz FAT-et.)
Itt van minderről (mountolás, symlinkek, lejátszás third-party appokból stb.) egy topic. iOS7.1 előtti időkből van, amikor a FAT-es a kártyákat is bemountolta még a rendszer. Ma már ez csak Mac-os FS-szel m1.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #4591 üzenetére
Még jó, hogy azt is tudod, én mit hol láttam/használtam
-
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga #4596 üzenetére
Engem őszintén érdekelne, mit használsz az iPhone helyett
Most vettünk apunak-anyunak telefonokat, Sony Z2 és Samsung S4 mini.
Az S4 mini egy tök korrekt, kezes telefon, kábé annyit ér, mint egy i5. A Sony Z2 pedig egy nagyon minőségi, masszív telefon, brutál hardverrel. Ha első okostelefonom lenne, simán imádnám én is, így hogy évek óta iPhone-om van (meg most már 3 éve iPadem is), többnyire ide köt a rendszer. Emiatt, az Apple garanciáztatási politikája, és az értéktartása miatt veszek iPhonet.Ami viszont nagyon elgondolkoztatott, hogy a két telefon együtt olcsóbb volt, mint az iPhone 6-om. Azt azért megjegyzem, hogy ez számomra tökéletes telefon, mintha az én igényeimre szabták volna: az 5S-t imádtam, csak 2 dologban szerettem volna jobbat: kicsit nagyobb kijelző (én 4.5-re szavaztam volna), és jobb akkus üzemidő. Mindkettő pipa (ráadásul a kamera is klasszis), szóval happy vagyok!
California1: Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a dolog a törött iPaddel kapcsolatban, mindenképp írd meg, hogy mit sikerült intézni!
-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga #4596 üzenetére
Nyugi...
-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga #4591 üzenetére
Ja... így minden világos.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4593 üzenetére
Bakker...majdnem!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4588 üzenetére
Nokia 3310?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ezt azért így erősen túlzásnak vélem, de úgyis megtudtuk már tőled, hogy én egy elvakult Apple fan vagyok, te meg egy teljesen pártatlan droid felhasználó, úgyhogy úgy legyen
-
domerator
veterán
válasz
iPhone megvan?
-
sompetike
aktív tag
válasz
vadászcsiga #4579 üzenetére
Én is
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #4574 üzenetére
Értem. Akkor nincs gond.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4530 üzenetére
Legalább iOS 7 óta az AppStore egy ún. webapp, ha jól tudom. Ezért is függ a sebessége az internet eléréstől, ill. az Apple szervereinek (lokális) terheltségétől. A nyelv szempontjából ez azt jelenti, hogy szerver oldalon kell megoldják, és minden apró változtatást le kell fordítaniuk, ha nem akarnak keveredést. Márpedig variálásból van bőven az AppStore-ban.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #4499 üzenetére
Az a baj, hogy akkor is kéne annyit írnom,h ld. aláírás
Mondanám,h 1. hsz-be kéne, de sokan azt sem képesek elolvasni -
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga #4470 üzenetére
Tervben volt, szoval mindenkeppen!!!
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga #4462 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!!!
Sajnos már OTA megy fel, nincs mit tenni. Szifon-os kollégákkal beszélgettem itt bent, és erre jutottam végül. Előbb utóbb úgyis kénytelen lettem volna az alkalmazások miatt is.
Aztán könnyen lehet, hogy rosszul döntöttem, de én olyan tipus vagyok aki sokat gondolkodik minden egyes lépésen... Lehet, most rosszul tettem, hogy fejest ugrottam...
Meglátjuk... Lehet gyári restore sem segít majd. Innen és onnan is mindneféle véleményt olvasni hallani, remélem nem cumizom be nagyon.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #4431 üzenetére
Valszeg úgy, hogy olyan third-party kábelt használ, amin van rovátka felül. Én is ilyeneket használok, és tényleg vakon is érzi az ember, melyik van felül.
(First-party Apple kábeleken sajna nincs ilyen rovátka, "csak" rászitázott piktogram, így ott nem lehet kitapogatni semmit. Valszeg erdoke se azokra célozott, "csak" nem tette a fentieket hozzá, hadd higgye a jónép azt, hogy az Apple ebben is a lehető leginkább felhasználóbarát.)
-
válasz
vadászcsiga #4417 üzenetére
Oké
Elégedetlen vagyok az új droidos telóm akkuidejével, alig piszkáltam és mégis:
Meg múlt héten vettem a feleségemnek egy refurbished N7-et, de nem kaptam gyári tokot hozzá. (becsszó')
Itt jut eszembe, az N7 nem akart magától frissülni 4.1.2-ről, életemben először manuálisan telepítettem a 4.2.2-t, utána szépen ment magától 4.4.4-ig, egész elfogadhatóm kb. iPad 2 / iPad mini szint lehet iOS7-en. Kemény 26 ezer Ft volt a 16 GB, 3 hó garival.
UI: én gyarló user vagyok, az akkuidő a boldogságom
UI No2: modi törölje a hsz-emet nyugodtan.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #4411 üzenetére
Leszarom a Google-t, nem mérvadó, ha a hazai, vagy bármilyen más jogi szabályozásról van szó. Az, hogy esetleg ők a hazai szabályozást szarják le, vagy rád bízzák/sózzák, hogy majd tájékoztatod a hívott felet a beszélgetés elején, megint csak irreleváns.
Az előbb elfelejtettem írni, hogy tokkal használom az autóban az i6 dokkolót, de ha elhagyom a tokot, vagy vastagabb át veszek, kb. 10 mp alatt átállítható a szélessége. Apple cuccokhoz kb. ötvenszer annyi minőségi tartozék közül lehet választani, mint a népszerűbb droidos csodákhoz.
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #4356 üzenetére
Akkor meg kapják be
A spéci drága zsinórt is ami eredeti apple, és össze van kötve a külső hangkártyával sokkal nehezebben ismeri fel azóta. A nyamvadt kábelt majd 10 rongyért vette. Azért ezek elég bosszantó dolgok. -
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga #4350 üzenetére
Lehet hogy én értettem félre valamit, mert én végig a 7-rol 8-ra váltásról beszéltem. Ezért is írtam a 2 hetet.
Az utolsó 2 mondatoddal meg maxim.. egyetértek. -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga #4350 üzenetére
Miér nem működik? Számtalan videó van róla hogy megcsinálták.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #4344 üzenetére
Engem vonzottak az uj funkciok...kameránál is.De azt nem gondoltam volna hogy majd kevesebbet bír az akksi!
Air2-ön gondolkodtam,de nem veszem meg,megvárom a következöt jövöre...
Noxy:Minden nap olvasom a topikot 1hsz-t se hagyok ki!pár napja frissítettem csak,addig senki nem panaszkodott az akksira csak Air2-nél...vagy legalábbis én nem vettem észre.Én mindjárt 8.1.2-re frissítettem,szoval nekem nem volt pár napom...
-
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #4330 üzenetére
A 8.1.1-nél meg a safari indult újra sokszor, leginkább a facebookot utálta. ennél ez a hiba nem jön elő. Bluettoth kikapcsolva, csak wifi megy, viszonylag alacsony fényerőn, és nem az igazi.
-
zotyesz66
őstag
válasz
vadászcsiga #4252 üzenetére
A 3GS-en szvsz a 6-os jobban megy, mint az 5-ös. Persze akkor is a 4-es az igazi...
-
oba
addikt
válasz
vadászcsiga #4225 üzenetére
thx! azt meg tudnád mondani, hogy az npalyer melyik mappában tárolja vagy keresi a helyi videó fájlokat? ifile -al szeretném oda átmasolni a videót
illetve hogy streamelés esetén srt feliratot szerinted hogyan tudnék berakni a film alá? -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #4176 üzenetére
Igen, minden fontos dolgom megmaradt. Ne viccelj ez alap, hogy megköszönjem.
-
teguran
tag
válasz
vadászcsiga #4176 üzenetére
Mar ha valaszolnak...
Ide meg varnek valaszt! [link]
Es azota minden is ok.
Amugy igazad van! -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #4174 üzenetére
Köszi!
Sikeres volt a frissítés. Most töltöm vissza az adatokat, remélem nem lesz gubanc azzal sem.
Milyen jó, hogy van ez a topik. -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga #4172 üzenetére
Vagyis akkor mentsek ki mindent manuálisan.
Aztán, hogy tudom feltenni a legújabb ios-t, és a jailbraket eltüntetni? Mekkora egy idióta voltam, hogy rátettem, most szívok vele.
-
silmatauki
őstag
válasz
vadászcsiga #4159 üzenetére
Hát ja. Ezért nem is vettem iPhone6-ot – egyszerűen túl lebutított a konkurenciához képest. (Mondjuk az iPad más tészta, azokat még megveszem, mert táblában jobbszeretem a JB'elt iOS-t, mint a Droidot.) Az Apple pofátlan "akarattal tönkrevágunk minden régi modellt, hogy a sok hülye user megvegye a legújabb modelleket"-"update"-jeiről nem is beszélve (amik magában megérnének egy több tízmilliárd dolláros büntetést a cégnek...)
-
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga #4132 üzenetére
Ingyen volt... Nekem amit eddig probaltam behaltak a feliratnal. Ez most azt is megjeleniti.
Azt hittem, hogy ingyenes, de ezek szerint csak akcio volt.
-
válasz
vadászcsiga #4127 üzenetére
töltő töltő kábel eredeti csak a dokkolóba mennek és a dokkoló (tartó kihangosító móka) az ami utángyártott de már ez is sok az ipadnak
- nplayerből 3 féle van storeban
... Melyik?
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #3951 üzenetére
Mesélj. Egymás mellé rakom őket, és megnézem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3929 üzenetére
iPar Air is elszíneződik, ha erősen megnyomod a kijelzőjét. Meg úgy minden TFT kijelző is így reagál rá. Itt kérdés csak az erőhatás. Air-en csak szándékosan lehet előhozni úgy, hogy zavaró legyen, normális használat mellett nem nyomorgatod úgy, még ha 1 kézben tartod sem.
ROBOTER:
Ez nagyjából így van, de még mindig az Apple a legjobb tablet téren, ettől függetlenül.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #3940 üzenetére
Elfogadom amit ír, mert talán nem a levegöbe beszél. Ö vett egyet és kiprobalta.
Csak egyszerüen zavar ha valaki úgy mond véleményt, hogy fogalma sincs miröl beszél. Sajnos ez itt a PH-n gyakran elöfordul. Sokan úgy ajánlanak valamit, hogy fogalmuk sincs róla, csak elolvastak pár tesztet és véleményt, amiböl bizonyos dolgok megmaradtak.
Én is vettem egy air 2-öt igaz csak 16gb-st és csak 130ezer forintba kerül, de még egyik Apple cuccommal sem voltam ennyire elégedett mint ezzel. Nem foltosodik a kijelzö ha nem izombol nyomom a hátulját, nem pattog semmi. Viszont brutális sebességgel tölti be a weblapokat, és a youtube videókat. Ilyet még semmilyen készüléken nem láttam. Brutál!
Ha szól a hangszóró, akkor valóban képes berezonálni az egész készülék, de engem nem zavar, már fel sem tünik. Viszont a hangszóró nem torzít, nagyon szépen szól.
Amúgy nem vagyok Apple fan, és elfogadom, ha valami szar, de itt nem erröl van szó... -
bongeszo
aktív tag
válasz
vadászcsiga #3935 üzenetére
Te láttad már ezeket a hibákat vagy a gépet egyátalán?
Érdekes, hogy azok nem panaszkodnak akiknek van, nem? -
tepenzed
őstag
válasz
kicsit le kéne szállni a magas lóról, attól,hogy apple és drága, nem azt jelenti,hogy tökéletes. Nincs olyan,hogy tökéletes, a testvérem 200 ezres telefonjának a kijelzője 2 hónap után elsárgult, a nexus 9 meg recseg ropog.
-
válasz
Khmmm... főleg ne 164 990 Ft-ért.
-
bok92
addikt
válasz
vadászcsiga #3926 üzenetére
Ha légycsapónak használod akkor tuti hogy elszíneződés lesz a vége...
sőt úgy rezeg, vibrál az egész készülék, hogy masszírozó gépnek jobb lenne. Na hagyjuk már...
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #3926 üzenetére
Ennyire azért nem drámai a helyzet, de youtube-on van is fenn róla videó, hogy ha olyan helyen nyomod meg akkor elszíneződhet.
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3886 üzenetére
Semmiképp
Air a cél
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3884 üzenetére
Igen, egyébként gondoltam, kár, hogy nem lehet akár milyet, pedig ez jó kis billentyűzet.
S ami Ipad-hez jó az csak a 21 ezer Ft-os apple billentyűzet? -
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3880 üzenetére
Kár, pedig ilyen van itthon
-
Chereiose
addikt
válasz
vadászcsiga #3876 üzenetére
Tehát akkor ez nem? [link]
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #3870 üzenetére
9 iOS + Apple TV?
Vagy 2, ha Air
Vagy majd megszámolom, ha hazaérek. -
divot
veterán
válasz
vadászcsiga #3851 üzenetére
Na jó, okés, értem én a feszített élettartamciklus fogalmát, de a csávó itt iPad4-tól beszél:
Egyébként az ios 8.1.1 wifi problem kifejezésre keresve csak úgy dőlnek a találatok. Viszont "hivatalosan" a probléma nem létezik.
Csak két napja nem tudom használni az iPademet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #3851 üzenetére
Ennyire drasztikusan azért csak nem.
De ha jobban belegondolunk, az iOS7 a 4S wifi chipjét is megölte. -
coys
csendes tag
válasz
vadászcsiga #3807 üzenetére
iCloud 3X kilép, belép és harmadjára már működött is. Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest