Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elfogadom amit ír, mert talán nem a levegöbe beszél. Ö vett egyet és kiprobalta.
Csak egyszerüen zavar ha valaki úgy mond véleményt, hogy fogalma sincs miröl beszél. Sajnos ez itt a PH-n gyakran elöfordul. Sokan úgy ajánlanak valamit, hogy fogalmuk sincs róla, csak elolvastak pár tesztet és véleményt, amiböl bizonyos dolgok megmaradtak.
Én is vettem egy air 2-öt igaz csak 16gb-st és csak 130ezer forintba kerül, de még egyik Apple cuccommal sem voltam ennyire elégedett mint ezzel. Nem foltosodik a kijelzö ha nem izombol nyomom a hátulját, nem pattog semmi. Viszont brutális sebességgel tölti be a weblapokat, és a youtube videókat. Ilyet még semmilyen készüléken nem láttam. Brutál!
Ha szól a hangszóró, akkor valóban képes berezonálni az egész készülék, de engem nem zavar, már fel sem tünik. Viszont a hangszóró nem torzít, nagyon szépen szól.
Amúgy nem vagyok Apple fan, és elfogadom, ha valami szar, de itt nem erröl van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Samsung galaxyS8ultra
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha szól a hangszóró, akkor valóban képes berezonálni az egész készülék, de engem nem zavar, már fel sem tünik. Viszont a hangszóró nem torzít, nagyon szépen szól.