- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Üdv urak!
Ugye a story ott kezdődött ,hogy 24-én a fa alatt volt és ott lett kibontva törötten..... azonnal hivtam a bolt tulaját aki akkor mondta 27-én beszéljünk róla!
Ma reggel (dec 27) 08:17-kor csörgött a telóm és hivtak a boltból (Partnero GSM) ,hogy természetesen cserélik a készüléket .Hétfőn futáral küldik és kedden itt van elvileg nálam én meg adom a futárnak a töröttet. Jelenleg így állunk ,kedden tudnék többet írni ha a kezemben lenne a csere gép.Amúgy csak azért nem ma cserélik mert nincs nagyker aki cserélné illetve nincs futár....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Klaus Duran: RCS
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest