- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Azt sugallom, hogy nalad is jelen van, csak a te felhasznalasi szokasaiddal valoszinuleg nem veszed eszre. Nem szandekosan nem veszed eszre, hanem nem erzekeled. A gyakoribb uratoltes biztos nalad is van, de ez legtobbb esetben nem zavaro,regebben is volt. Itt akkor gaz, ha pl. valaki valamelyik munkafolyamatat otthagyja, mondjuk ir egy levelet a bongeszoben. Kilep, megnyit egy masik appot, vagy weboldalt. Visszalep, es hus, eltunik, amit eddig gepelt. Regebben meg ez nem fordult elo nala, ugyanezt adatvesztes neluk megoldotta.
-
kezo0
addikt
Na, azt nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de nem kizárt, hogy nem véletlenül épp most, a 13.2 telepítése után nem sokkal végre befejeződött a fotók elemzése a mini 5-ön. Egy hónapig dolgozott rajta úgy, hogy min. napi 7-8 órát volt töltőn, zárolva... Szóval vagy tényleg ennyi ideig tartott neki, vagy a 13.2 megoldott egy bugot.
-
kezo0
addikt
Ma megnéztem egy iStyle-üzletben egy kiállított minin és egy Air-en is: mindkettő ugyanezt produkálja. 13.1.2 volt rajtuk, és akár smart HDR-re, akár manuálisan bekapcsolható HDR-re voltak állítva, hiába volt bekapcsolva, hogy mentse el a normál fotót is, mindig csak 1 db, jelölés nelküli fotót készített a camera app. Szóval ez a bug nem egyedi.
Továbbá a Fotók appban a Fotók/Évek v. Hónapok v. Napok nézetben ugyanúgy nem ért végig az állapotjelző csík (ami azt mutatja, hogy még mindig a fotók rendszerezésén dolgozik), mint nálam. Pedig azokon a kiállított Pad-eken messze nincs annyi fotó, mint az enyémen... Mondjuk azt nem tudom, hogy egyáltalán vannak-e zárolva valaha, vagy éjjel-nappal megy rajtuk a bolti demo.
Szóval nem tudom eldönteni, hogy ez rendeltetésszerű működés-e vagy hiba. Sokat segítene, ha valaki azt írná, hogy nála ezekben a nézetekben, ha legörget legalulra, már nincs ilyen állapotjelző csík. Vagy ha mások is megírnák, hogy náluk is van, ne izgassam magam. -
kezo0
addikt
Köszi az infót, koxkids, gyorsan fel is ment a 13.1.1, és bár a changelog-ban nincs említés a fotók rendszerezéséről, gondoltam, hátha segít.
Most viszont már megint a szokásos szövegek váltakoznak, és ugyanott tart az állapotcsík, mint korábban... Remélem, egy hét alatt azért végez majd.
-
Mr.C
őstag
Sőt, meg a Smart cover se jó rá, mert a mágnesek is máshol vannak. Vannak amúgy már olyan tokok, amik elvileg kompatibilisek vele, de én ezt a show-öt nem ajánlom. Regisztráció után egyből plain textben kiküldték a jelszavamaf 😥
-
Mr.C
őstag
Pont ezt szerettem volna én is írni. Már régóta vártam a mini frissítésére. A 7,9" pont arra jó, hogy bárhol előveszed és kényelmesen elfér, akár még 1 kézben is. Ha Apple szemmel nézzük, voltaképp megkapta az XS belsejét nagyobb de gyengébb kijezovel kvázi felé annyi áron. A RAM még számomra nagyon kérdéses, remélem nem azt játszák el, hogy csak a 256-os kap 4GB-ot, mert akkor nagyon szomorú leszek.
Sajnos az a helyzet, hogy tablet piacon nagyon nehéz 4:3 7,9" kijezos készüléket találni, ami nem 2 évre szól. Ezért is bíztam a miniben, de ha csak 3GB RAM lesz akkor ezen fog elvérezni 2-3 év múlva, hiába van ott az erő a CPU-ban.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Annyit tudok még segíteni, hogy megtaláltam neked:
Ezeket távolítsd el és tedd fel, szerintem utána jó lesz. Jártam már így és ezzel megoldódott hosszú időkre. -
z67
őstag
Nekem is ez a dilemmam. Pillanatnyilag irodában dolgozom, de sokkal kényelmesebb volt a Mini, amikor jártam a várost munkaidőben. Csak az avulas miatt valtanek, viszont a plexiszerű kopogós kijelző elijeszt. Illetve nem tudom mennyire lesz komfortos házon kívül az 5-ös (ami nálam hetes amúgy, nem értem a szamozast).
-
kezo0
addikt
Miután a hajnali forced restart után jól összekutyulódott a Camera Rollban levő fotók időrendje, ezért arra gondoltam, esetleg megpróbálhatnék egy visszaállítást az utolsó iTunes biztonsági mentésből, amit két napja készítettem, az iOS 11-re váltás előtt.
De mivel ilyet még sosem csináltam (sosem volt rá szükség...), ezért nem tudom azt sem, hogy igazából mit tartalmaz egy ilyen biztonsági mentés. Benne van az összes fotó, ami a mentés pillanatában az iPaden volt? Nem okozok esetleg még több kárt, konkrétan adatvesztést a mostani állapothoz képest, amikor is csak a képek sorrendje van összekeveredve, de legalább megvan az összes fotó? És mi a helyzet a rendszerrel? A biztonsági mentésből vissza fog állni a korábbi 10.3.3-ra (ezt nem szeretném), vagy az marad a 11? -
törölt tag
Igen, én is hasonlókat tapasztaltam!
Nem értem, hogy mi abban a logika az Apple részéről, hogy egy viszonylag jól működő funkciót így elbaltázzanak!!!Komolyan elgondolkoztam azon, hogy soha többet nem veszek ipadet, csak az a bajom, hogy nem igen van normális androidos tablet!
-
ferikek
aktív tag
Ugy erhrto el h a dockban hisszan ranyomsz arra, amit szertnel parhuzamosan hasznalni es odaviszed az ujjaddal a kepernyore. Ezzel nincs is gond, de ugy regebben gyorsan fentrol le vagy lentrol fek vegig tudtad pirgetni most meg csak azt tudod behuzni a dockbol, ami ott van...
-
Atikusz
senior tag
A upc-nél lenne lehetőségem kihozni egy mini 2-t, náluk viszont csak 16GB-os wifi only verzió van.
Én is sokat gondolkodom azon, hogy elég lesz-e a 16GB, de ami nálam a több helyet foglalná, az a Spotify, de azt lehet variálni, hogy mennyit rakok offline-ba és mennyit hallgatok online (van Travel playlistem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest