Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
Szia,
ezekre tökéletes a mini 2 is - sőt, igazából én nem nagyon tudok olyan felhasználást, aminél a gyakorlatban érzékelhetően sokkal jobban teljesítene a mini 4. Én nemrég váltottam 2-esről 4-esre, és ok, pl. az ac-s wifi tényleg még gyorsabb, mint az n-es, ami a 2-esben volt, de hétköznapi levelezésnél, böngészésnél, de még Spotify-hallgatásnál sincs ennek igazából észrevehető jelentősége.
A kijelzők között sincs olyan egetrengető különbség (persze, ha nagyon akarom, akkor tényleg észlelhető a 4-es icipici előnye), szóval szerintem a mini 2-é még mindig kiemelkedően jónak számít a jelenlegi tablet-mezőnyben.
Viszont bármilyet is veszel, javaslom, hogy ha van rá lehetőséged anyagilag, akkor semmiképp ne érd be a 16 GB-os modellel, mert az hamar kevés lehet, és bánni fogod, hogy nem a nagyobb tárhelyeset választottad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- Több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest