Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kezo0

addikt

válasz ferikek #17983 üzenetére

Hát köszi - és Tomiapunak is.

Kipróbáltam ezt, és odáig nem is volt probléma, hogy a dockról ráhúztam egy appot egy másikra, ami így egy lebegő ablakban került a másik app fölé. Kár, hogy ezt az “ablakot” (micsoda szentségtörés itt ezt a szót használni...) nem lehet sem átméretezni, sem egy mozdulattal bezárni. Oké, akkor próbálkozzunk a belinkelt videó szerint kihúzni a képernyő szélére a felső kis vonalnál megfogva. Első alkalommal még sikerült, és végre osztott képernyőn volt egymás mellett a két app, és a kettő közötti határolóvonalat is ugyanúgy lehetett ide-oda húzogatni, mint az iOS 10 alatt.
    De amikor másodjára próbálkoztam ugyanezzel, már sehogy sem engedte a másik felett lebegő appot kihúzni a képernyő szélére, és így eltüntetni sem sikerült sehogy sem. Addig próbálkoztam az egymás alatt-fölött megjelenő két app bezárásával-megnyitásával, mindenfelé húzogatásával, míg egyszer csak olyan szinten fagyott le az iPad mini 4, hogy kikapcsolni sem lehetett a szokásos módon. Így hát végül kénytelen voltam forced restartot nyomni neki...
    Ennek pedig az lett az eredménye, hogy amikor végre újraindult, utána még vagy 3-4 órán keresztül próbálta helyreállítani a fotókönyvtárat, és ezalatt kb. semmit sem lehetett rajta használni, mert bármit elindítottam, azt 10 mp-en belül bezárta. Majd közölte, hogy a további fotók visszaállításához zároljam az iPadet, és dugjam rá hálózati áramforrásra (mindvégig azon volt). Na, így nagy sokára befejezte az összes fotó visszaállítását, de úgy, hogy a Camera Roll fotóinak felborult az eredeti időrend szerinti sorrendje... Valamiért úgy sikerült a helyi fotókat újrarendeznie, hogy most a 2014 szeptembere és a tegnapi nap között készültek vannak elöl, majd ezek után következik a legrégebbi fotók és a 2014 szeptembere között készült fotók tartománya. Vagyis egy csomó régi fotót elölre pakolt, így azok most megelőzik a legújabbakat. :(
    Így telt az éjszaka, és itt tartok most, köszönhetően az iOS 11-nek. Valószínűleg nem fogok tovább kísérletezni az appok egymásra húzogatásával...

Új hozzászólás Aktív témák