Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Na, én beruháztam egy új Minire. Szép meg jó, meg minden, de azért olyan hatalmas teljesítmény-beli ugrást nem érzékelek a Mini 4-hez képest, és az én szememnek a TrueTone-os display sem mutat látványosan többet. Az biztos, hogy a Mini 5 jövőállóbb, és ha már váltottam, akkor a korábbi 64 GB-os helyett most 256 GB-os modellt választottam. Ha lúd, legyen kövér... De azt mondom, a Mini 4 jelenleg még simán versenyképes, és cseppet sem vall szégyent, ha netán valaki csak ezért váltana az újra.
Ami viszont fontos, és amiről az iStyle-os eladó sem tudott érdemi tájékoztatást nyújtani: a Mini 4-hez való gyári case-be bár a megegyező méretek miatt tökéletesen belepasszol a Mini 5, ámde mégsem jó hozzá a régi tok, mivel az új Minin
– egy-két milliméterrel közelebb van a hátsó kamera a készülék sarkához (épp csak annyira, hogy a régi tokon levő kivágás kicsit ne passzoljon hozzá);
– szintén egy kicsivel odébb vannak az oldalsó hangerő-szabályzó gombok (bár a régi tokon keresztül azért így is benyomhatók);
– egész máshol vannak a pici tűhegynyi felső mikrofon-nyílások (így ezeket a régi tok teljesen eltakarja).A sötétebb szürke az új, a világosabb ezüst a régi Mini:
Szóval aki netán váltana, az számoljon vele, hogy új tokra is szükség lesz – már ha valaki szokott tokot használni hozzá. És egyelőre gyári case-nek még híre-hamva sincs, külföldi forrásból sem. Egyszerűen nem értem, hogy tudnak kiadni egy új tabletet úgy, hogy tartozékok meg nincsenek hozzá, és nem is tudható, hogy mikor lesznek. Kénytelen leszek külföldről rendelni valami ismeretlen márkájú cuccot, ami legalább fotó alapján megfelelőnek tűnik, aztán majd kiderül, hogy tényleg az-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Gumi és felni topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest