Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Atikusz
üzenetére
A wifi only-val nincs semmi gond (nekem is az volt), de én a 2-es megvásárlása után egy évvel már nagyon örültem, hogy a 32 GB-os verziót választottam, amikor már az is épp hogy csak elég volt az appoknak...
Hidd el, annyira rá lehet cuppanni az egész felületre, a hihetetlen mennyiségű, színes-szagos, jópofa felhasználási lehetőségek kimeríthetetlen tárházára, hogy nem csak arra akarod majd használni, amire most gondolsz, hogy használni akarod majd.

Amúgy jónéhány app hajlamos a napi használat során egy idő után jókora méretűre hízni - ilyen pl. a Spotify is, akkor is, ha egyáltalán nem töltesz le magára a tabletre egyetlen offline elérhető zenét sem. És ilyenkor nem tudod csak úgy, egyszerűen kiüríteni a cache-t, hanem újra kell telepíteni az egész appot. Nem mintha ez olyan vészesen bonyolult vagy hosszadalmas művelet lenne, de nem esik jól mégsem, ha mondjuk havonta kell elvégezni, mert látod, hogy alig van már tárhelyed...
Plusz pl. nagyobb iOS-rendszerfrissítéseknél is szokott olyan lenni, hogy a frissítés elvégzéséhez kell, hogy legyen 2-3 GB szabad hely, és ilyenkor törheted a fejed, hogy mit törölj ideiglenesen, amíg a rendszer-frissítés lezajlik.Szóval a 16 GB-os verziót csak akkor válaszd, ha biztosan tudod, hogy ellent tudsz majd állni a kísértésnek, és tényleg nem fogod majd sokkal többre használni, mint amit itt leírtál.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest