Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem, hogy a 6-os iPad kerül a kocsiba és a másik bontatlant pedig eladom. Itthonra viszont szeretnék egy ipadet, ami 2-3 évig biztosan kiszolgál. Tárhelyben a sima 32-es is elég nekem, mivel néhány papon illetve filmen kívül semmit nem fogok rajta tartani. Gondolkoztam a 7-es szérián 115-ért jónak is tűnik, 4gb RAM van benne igaz? Dizájnban a 11-es tetszik a legjobban, de annak elég magas az ára, és félek nem használnám úgy ki. 10.5-ös pro volt nekem, de lényegében annak sem használtam ki a tudását. Tehát legjobb vételnek a 7-es iPad tűnik, kétszer több ram, nagyobb kijelző vonzóvá tudja tenni számomra. Egyedüli aggályom, hogy valószínüleg március környékén kijön majd az újabb és nem tudom milyen újításokat rakhatnak bele. Valamint az Air-ről mi a véleményetek? Nekem ez a vonal soha nem volt a szemem előtt. Hétköznapi használatban mivel nyújt többet, hogy azért pár tízessel drágább a sima ipadnél? Valamint a smart keyboard kinek mennyire jön be? Gondolkozom ezen is, ha 2-3 évig tényleg megtartom majd ezt a cuccot, viszont 60 ezerért nagyon borsos azért az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest