Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sify
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Várhatóan most tavasszal.
-
Sziasztok, ha buta kérdés akkor kérlek nézzétek el.
Az iPad 9,7 (2018) kivitelnek mikor lesz utódja? Vagy már nem lesz utódja?
-
moleculez
veterán
válasz
redband
üzenetére
Vannak pletykák arról, hogy a macbookok ARM-re váltanak egy-ket generáción belül, az iPad appok pedig kompatibilisek lesznek macOS-sel, később az iPhone appok is, csak ugye az kicsit nagyobb meló.
Én eladtam az iPad Pro-mat még jó áron, mert nekem nem sikerült kiváltani vele az asztali OS-t. Egyedül képszerkesztésben volt sokkal jobb experience (Affinity Photo, + Designer) Apple Pencillel, de annyit nem szerkesztek, hogy megtartsam. Jelenlegi formájában félkarú óriás, de ezt az Applenél is látják, és kezd differenciálódni az iOS, nem csak egy felskálázott teló. Csak igen nagyon lassan haladnak. Egy rendes filekezelő, külső tárhely, egér tamogatás, és nekifutok újra. Engem ezek hátráltattak abban, hogy használjam tényleg mindenre. -
Alex91
félisten
válasz
Opusnovure
üzenetére
En meg egy kicsit kivarnek, a pletykak szerint jonni fog egy iPad mini es felteteleznek egy 10” koruli uj nagyobb sima iPad-et is.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Opusnovure
üzenetére
Tavasszal szokták frissíteni inkább az iPad-eket, az általad említett modell is tavaly ilyenkor jelent meg. Pletykák szerint inkább egy kisebb méretű van a láthatáron, de lehet meglepetés.
Az iPad 18-as hardvere szerintem még évekig el lesz az iphone 7 belsejével emiatt szerintem sokat felesleges várnod ha már most szeretnél venni

-
Opusnovure
újonc
Sziasztok,
tervezek egy Ipad 2018-at venni és elsősorban itthoni kiegészítésnek és íráshoz venném egy bluetooth billentyűzettel. Azt mondták, hogy szeptemberben esélyesen jönnek új szériák.
Szerintetek várjam meg az új gépek bejelentését vagy ez a modell tökéletesen lefedi majd amit szeretnék?Köszi.
-
hszilard666
veterán
válasz
redband
üzenetére
Nem mindig aktív. Ez valszeg azért szuper mert ha nem aktív akkor nem hajtja annyira a procit, avagy jobb lesz tőle az akksi idő. Szerintem. Amikor mozgás van a displayen akkor aktív a 120hz.
mukibuci:
Igen azért írtam így mert érdemes fenntartásokkal kezelni, de lehet benne igazság. -
válasz
hszilard666
üzenetére
“Állítása szerint” nyugodtan mehet arra a listára, amelyiken este letettem az asztalra a telefont/szemüveget/akármit és reggel mire felkeltem, eltört
-
hszilard666
veterán
Lehet ezzel viccelni, de találkoztam egy úriemberrel aki úgy törte össze a 11 es ipadjét hogy letette az asztalra. Konkrétan finoman letette állítása szerint és kettérepedt. Gyönyörű repedés volt a bal felső saroktól a jobb alsó sarokig. Úgy hogy nem volt nyoma behatásnak. 
-
Ance
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Meg hajlított kijelzős.

-
válasz
Black Dragon
üzenetére
nekem volt már pár darab 12.9esem amit jó áron vettem apróról, de mindig el kellett adjam őket, mert kényelmetlen volt a használatuk még otthon is
sajnálom nagyon, mert az a hatalmas képernyő iszonyatosan jól néz ki, és jó rajta pötyögni, de rettentesen kényelmetlen, nem praktikus

(#23265) Cilindrik ez ennyi, akkor tudsz belőle jól kijönni ha te magad csinálod meg. Ha nem tudod magadnak megcsinálni, add el így
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Nézegetam a szevíz árakat, mivel egy öregecske AIR-ben kellene akkut és érintőt cserélni. Ahogy látom ez a művelet 35-40e lenne. Tudtok esetleg olcsó de megbízható helyet esetleg valakit itten a fórumról.
Ennyi pénzért nagyon vacilálok hogy nem érdemes megjavíttatni, hanem inkább eladni alkatrésznek.
köszi
-
Black Dragon
addikt
Köszönöm a válaszaitokat!

Igazság szerint már többször is voltam bent boltban, többször végigfutottam mindkettőn és én is inkább a 11" felé hajlok, tényleg könnyebb kézben tartani és egy kézzel tapizni. A legtöbbet szerintem a kanapén fogom használni, meló után kikapcsolás képpen egy kis netezés meg ami még belefér ezen felül, illetve ott van még egy 12" Macbookom, igény szerint majd azt előveszem. Sokáig egyébként azon vesződtem, hogy lecserélhető-e az osx és a Macbook mondjuk egy 12.9" iPad Prora, de sajnos az iOS jelenlegi formájában még nem alkalmas vagy csak túl macerás.
-
krx21
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
Szerintem menj el egy boltba és vedd kézbe mind kettő méretet. Gondold végig, hogy a nagyobb méret és súly Neked pluszt jelent vagy inkább fordítva...
Én is sokat hezitáltam melyik legyen és én úgy döntöttem nem kell a 12,9, ami egy asztalra lerakva még jó is, de egy ágyban kézbe tartva kényelmesen használni, már túl nagy...
Persze ezek egyéni igények, ez szubjektív dolog. Ezért nézd meg magad...
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ha csak otthon fogod használni és van hova letenni, akkor mehet a 12.9, egyébként a 11-est javasolnám, sokkal könnyebb egy kézben tartani.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Kösz a választ, szerintem belevágok csak hallani akartam "testközeli" tapasztalatokat is a külföldi nem túl pozitívak mellé.
Úgy gondolom, ha szeretnél rajta videókat vágni, rajzolgatni akkor hasznosabb a nagyobb kijelző, de ahogy írtad inkább tartalom fogyasztás néha egykis pötyögés. (Kisebbet választanám).
-
Black Dragon
addikt
válasz
jófejsrác
üzenetére
Szia,
Fater már kb 1 éve használ smart keyboardot, alapvetően szereti a billt, ugyanakkor néha tényleg vannak kapcsolódási gondjai, olyankor le kell róla szedni, újra rátenni, netán újraindítani az ipadet. Nem tudom mennyire törvényszerű az 1 év használat, gondolom attól is függ, hogy ki mennyit használja aktívan.
MÁS:
Ti mit gondoltok, melyiket érdemesebb megvenni mindennapos használathoz a Prok közül, 11" vagy 12.9" verziót? Nem vagyok designer, nem fogok rajta tervezni, rajzolgatni vagy egyéb professzionális munkát végezni, csupán szeretnék egy megbízható társat a telefonom mellé amin el tudok nézegetni, intézni dolgokat, legyen szó netezésről, word, excel, outlook féle dolgokról.
-
NGA
addikt
.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
használ valaki 10'5" ipadhez hivatalos apple smart keyboardot? Szeretnék venni, de a hivatalos oldal teli van negatív véleményekkel. Ezek 80% egyöntetűek abban, hogy max egy évig működik és utána nem ismeri fel egymást a két eszköz.
Másnap tapasztalat?
-
krx21
nagyúr
Érdekes... Akkor nem tudom mi értelme, ha ugyanaz mindegyik hangszóró fizikailag...

A lényeg, hogy jó hangja van nagyon. A 10,5 is jó volt, de az mintha kicsit "dobozos"-abb hangu lett volna...
Képminőség tekintetében is érezhető kisebb finom hangolás, pontosabbak a színek.
Nekem ez az 1. olyan ipad, ami igazán tetszik... Főleg a káva miatt.
Bár van pár szoftveres dolog ami kicsit idegesítő. Pl: A fő gomb értékü, legyintés pozícióját miért kell mindig jelölni a képernyőn egy csíkkal?
Mintha nem lenne egyértelmű, hol a képernyő alja... -
krx21
nagyúr
Van aki észre vette, hogy a iPad pró-nak (2018) 2 utas hangszórója van? A felsők (fektetett állapot) magasabb hangszínen szólnak, mint az alsók...
-
krx21
nagyúr
Nem bírtam ki, updateltem 11 prora, 10,5 proról...
Eddig jók a benyomások..
-
btudos
nagyúr
Én vettem egy 4. generációs Apple TV-t (iPhone 7 és iPad Air 2 mellé), az lett az elsődleges médialejátszó eszköz, sokkal kényelmesebb Youtube-ot, Netflixet illetve a PC-n üzemelő Plex szerverről bármilyen egyéb tartalmat nézni így, mintha a TV beépített megoldásait használnám, és simán megy bármilyen hang, kép és videó megosztása a készülékekről akadás nélkül. Airplay-t használva megfelelő helyi hálózati kapcsolat (= normális router) esetén a minőséggel és a folyamatossággal nincs probléma.
-
Sziasztok
A 3. és 4. generációs Apple TV Airplay képessége között van valami különbség? (tehát javítottak-e valamin a 4. gen-re vagy már rendben volt ez a képesség a 3-nál is?)
A cél 720p/1080p mkv file-ok lejátszása lenne egy 2018-as iPad-ről egy 42"-es TV-re.
A lightning-HDMI kábelhez képest Airplay használatakor mekkora késleltetésre + képminőségváltozásra lehet számítani, mennyire fluid a lejátszás?
Az Apple TV-t kizárólag az Airplay miatt venném meg.
-
freelanced
addikt
Üdv!
Milyen tokot érdemes venni az iPad 9.7-es modellre?
Illetve írás közben mennyivel jobb a Pro modell?

-
Remus389
veterán
Sziasztok, anyukámnak iPad mini Retinája(még a Touch ID nélküli féle) van és crash-el a Viber, tegnap óta. Más is találkozott ezzel a jelenséggel?
Nem frissített a legújabb iOS-re.
-
udna999
tag
Üdv, olyannal találkozott már valaki (iPad Pro 10.5), hogy a home gomb mellett a rövid oldalon a legszélső két-három pixelsorból alkalomszerűen felvillan fehéren pár pixel? A hét elején jött valami frissítés, előtte nem tűnt fel, csak pár napja. Kipróbáltam a képernyő rögzítést, de a videón nem látszik, tehát valami hardveres probléma lehet.
-
moleculez
veterán
iPad 2018-ra felmennek az Affinity Design és Photo, vagy csak Pro-val áll szóba?
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi a válaszokat.
-
leslieke
Jómunkásember
iPadhez keresek külső tárhely megoldást, amire videót is lehet rögzíteni. Ráadásul jó lenne, ha minimum 256 GB-s lenne.
Tudnátok ajánlani olyat, ami itthon is beszerezhető? -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ipad -et max 70 ezer ft ért. Mit ajánlanátok? Érdemes ennyiért venni? Köszi!

-
törölt tag
Sziasztok! 😁
Nagy dilemmakban vagyok. Cegunknel lehet igenyelni kafeteriara egy csomo kutyut . Na es most, egyik a pc, de attol kozben elpartoltam hiszen van nehany a hazban belole, masik a tablet, pontosabban ipad.
Sose volt tabletem, es tokre orulnek egyet. Filmezesre, jatszani neha szoval elutni az idot . Napi 3-4orat utazok buszon, szoval eltudnek bohockodni. Szoval az ar ANNYIRA nem lenyeg .
Ipad pro 11” 64gb
Ipad pro 10.5” 64gb
Ipad 128gb 9.7” a harmadik.
Arban is igy vannak csokkeno sorrendben . Meg a TAB s4 meg a huawei m5 ami a palettan van . Melyiket erne meg mint kezdo tabletes felhasznalonak olyan mindenesre kellene . Ezt is azt is csinalni rajta
-
Serpiko
addikt
válasz
cucumber87
üzenetére
Ez nem rossz választás amit linkeltél. Akkor kutatni kell a neten úgyis találsz akkor megfelelőt.
-
Uhh srácok, két hete kb kikapcsoltam a promotiont, tesztelni mennyivel bírja tovább az akku, nem vettem észre a különbséget akkuban és kijelzőben sem elsőre, két hétig úgy is maradt, de tegnap csak csodálkoztam, hogy miért akad a proceate amikor mozgatom az egész vásznat, aztán rájöttem, hogy kikapcsolva maradt. Visszakapcsolva újra az az eyecandy érzés fogott el, mint amikor elsőre használtam.
+ az akkun nem javított észrevehetően kikapcsolva.Emellett tegnap végre megnéztem a 11-es pro-t élőben. Olyan kis cuki az a jószág így hogy két hónapja használom a 12.9-est. Nem bánom hogy a nagyobbat vettem, de néha azért jó lenne egy olyan kis apróság.
Ha tehetném vennék egyet másodiknak, de sajnos az ára nem igazán teszi lehetővé.
-
tuki2200
senior tag
válasz
cucumber87
üzenetére
Az air 2 mindenképpen jobb választás. Azon böngészni meg facebookozni még ellehet.
-
Serpiko
addikt
válasz
cucumber87
üzenetére
Tudom dupla annyi de vegyétek ha megtehetitek a 2018 iPad nagyon jó nekem is az van.
-
tuki2200
senior tag
válasz
cucumber87
üzenetére
No offense, de 55ezer alatt mindegyik iPad lassu lesz, ebbe amit néztél 1gb RAM van. Jól tartják az árukat az Apple termékek. Ennyiert androidosbol is csak Kinabol kapsz kozepkategoriast.
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert abszolút nem vagyok ios-es de "anyós" mindenképp IPADET szeretne és nem minit, maximum 55 ezer van rá. Ajánlanátok párat illetve megvételnél megtekintésnél mire figyeljek, mit teszteljek le?.
[Ezen] gondolkodok első körben, de félek ez már 2014-es lassú lehet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Legszebb iPad, ever.
-
megema
őstag
-
megema
őstag
Mennyit érhet manapság egy 1. generációs iPad állapottól és tartozékoktól függően? Milyen tartományban mozoghat az ára? Használt, még nem láttam személyesen.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
Szerintem inkább drágább nem lesz.

Biztos vagyok benne, hogy a belépő szintű iPad is drágulni fog, így a 2018as modell marad változatlan áron, bár ne lenne igazam..
-
plevips
tag
válasz
freelanced
üzenetére
én is nézegetem a 2018-ast, de a 128 GB-osat, d már megvárom mi lesz márciusban

-
Alex91
félisten
válasz
freelanced
üzenetére
En mar megvarnam az ujat, aztan dontenek... Bar szerintem, ha beleteszi a faceid-t, es kihoz egy iPad mini-t is, akkor az uj dragabb lesz. (Es remelem kicsit nagyobb kijelzo es tobb ram lesz benne, mert akkor csere nalam is, ha nem lesz tul draga...) Es meg akkor is vehetd a 2018-ast...
-
freelanced
addikt
Üdv!
Mi a véleményetek érdemes beszerezni most a sima IPAD 2018-at? Az ára elég jó és elcsábított, hiszen 100 körül már kapható, ami nagyon baráti, ráadásul Pencillel ez sem rossz igazából, jegyzetekre sem.
Viszont Márciusban elvileg jön az új, szóval nem is tudom. Mi a véleményetek? Hátha ti többet tudtok...
Eddig Pro-t terveztem de elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi