- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
freelanced #23205 üzenetére
Szerintem inkább drágább nem lesz.
Biztos vagyok benne, hogy a belépő szintű iPad is drágulni fog, így a 2018as modell marad változatlan áron, bár ne lenne igazam..
-
plevips
tag
válasz
freelanced #23205 üzenetére
én is nézegetem a 2018-ast, de a 128 GB-osat, d már megvárom mi lesz márciusban
-
Alex91
félisten
válasz
freelanced #23203 üzenetére
En mar megvarnam az ujat, aztan dontenek... Bar szerintem, ha beleteszi a faceid-t, es kihoz egy iPad mini-t is, akkor az uj dragabb lesz. (Es remelem kicsit nagyobb kijelzo es tobb ram lesz benne, mert akkor csere nalam is, ha nem lesz tul draga...) Es meg akkor is vehetd a 2018-ast...
-
Süvi
őstag
válasz
freelanced #23176 üzenetére
De ettől függetlenül, ha sokat olvasol, javaslom, hogy könyvolvasón tedd, mert az nem rontja úgy a szemet, mint egy LCD kijelző.
-
talamasca
senior tag
válasz
freelanced #23174 üzenetére
A szemnek is szebb, hogy scrollozásnál nem mosódnak annyira a betűk, plusz a toll is érzékenyebb.Szerintem a 10,5-ös iPad Pro tökéletes választás.
-
talamasca
senior tag
válasz
freelanced #23172 üzenetére
A Pencilből és a 120 Hz-ből kiindulva 2-es vagy 3-as Pro legyen.
Plusz, ne olvass sokat teljes sötétségben.Ez szubjektív ajánlat volt.
-
wm2
őstag
válasz
freelanced #22174 üzenetére
Ill. menj be a MM-ba és próbáld ki. Nyomkodjad kicsit. Sokat segít a döntésben. Én egy régi Griffin Elevatorra (tartó volt régi Macbookhoz) tettem. Felül az iPad, alul a bill. (amit ha a szélére rax, meg is van egy kicsit döntve, az ágy melletti kis íróasztalom pont olyan magas, hogy ez így kényelmes legyen).
-
Süvi
őstag
válasz
freelanced #22174 üzenetére
Igen, szerintem is picit nehezebb használni, bár láttam már olyat, ami nem hátulról támasztja, de az szerintem nem magyar volt.
-
Süvi
őstag
válasz
freelanced #22172 üzenetére
Épp ez előző 10-20 hozzászólásban beszéltünk erről.
Excel-t nehezebben vált ki, Word--t könnyebben, de véleményem szerint fizikai billentyűzet nélkül nem.
Ppt- is levehet elég jól készíteni, bár az egér itt is hiányzik.Kézi jegyzetelésre tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest