Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Nekem kivaltotta. Csak netre meg filmre hasznaltam a 2015-os Airt. Miota megvan az iPad Pro (tavaly november) azota nem hasznaltam a laptopot, mar meg is hirdettem. Nagyon gyors es kenyelmes hasznalni. Es olcsobb volt mint egy uj Air. En aggodtam, de nekem nagyon bejott a valtas. Plusz van netflix es mobilnetemmel ha hasznalom sem fogyasztja a 30 gigas keretemet.
Szoval ha tenyleg nem csinalsz semmit csak net, kozossegi media es film/yt akkor bevalllahatod.
-
EczkE
veterán
Beleptem a klubba egy 11” ipad proval. Elso ipadem, de nem elso apple keszulekem. Hat nem semmi a cucc, eddig nagyon tetszik.
Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak. 
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
iPad mini 2 meg jo vetelnek szamit? Olvasgattam osszehasonlitast es azt irtak hogy a mini 3 nem eri meg a felarat. Ezt esetleg ti is megtudjatok erositeni?
Apple oldalan neztem osszehasonlitast de ott csak a kettest es a negyest lehetett. Hol van a mini 3? Vagy tegyek meg hozza penzt es legyen mini 4? Csak tartalom fogyasztahoz kell es eleg lenne a 16 gigas valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak.