Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Nekem kivaltotta. Csak netre meg filmre hasznaltam a 2015-os Airt. Miota megvan az iPad Pro (tavaly november) azota nem hasznaltam a laptopot, mar meg is hirdettem. Nagyon gyors es kenyelmes hasznalni. Es olcsobb volt mint egy uj Air. En aggodtam, de nekem nagyon bejott a valtas. Plusz van netflix es mobilnetemmel ha hasznalom sem fogyasztja a 30 gigas keretemet.
Szoval ha tenyleg nem csinalsz semmit csak net, kozossegi media es film/yt akkor bevalllahatod.
-
EczkE
veterán
Beleptem a klubba egy 11” ipad proval. Elso ipadem, de nem elso apple keszulekem. Hat nem semmi a cucc, eddig nagyon tetszik.
Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak. 
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
iPad mini 2 meg jo vetelnek szamit? Olvasgattam osszehasonlitast es azt irtak hogy a mini 3 nem eri meg a felarat. Ezt esetleg ti is megtudjatok erositeni?
Apple oldalan neztem osszehasonlitast de ott csak a kettest es a negyest lehetett. Hol van a mini 3? Vagy tegyek meg hozza penzt es legyen mini 4? Csak tartalom fogyasztahoz kell es eleg lenne a 16 gigas valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak.