Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
iPad Pro 2021 11”, Pencil 2nd gen
Normális, hogy a Pencil az iPad oldalán lóg folyton, de lemerül? Nincsenek napi használatban, de ez mindenkép furcsa nekem.
-
megema
őstag
-
megema
őstag
Mennyit érhet manapság egy 1. generációs iPad állapottól és tartozékoktól függően? Milyen tartományban mozoghat az ára? Használt, még nem láttam személyesen.
-
megema
őstag
Karcok eltávolítására van házilagos módszer? Tegnap kaptuk kézhez az iPad 6-ot, és gyárilag van 6-7 apró, de mély karc a kijelzőjén. Ezzel még nem is lenne különösebb gond, de használat közben látható a karcok egyik végén egy pixel / subpixel hibára hajazó pont, ami az üvegen van.
Lassan mást sem csinálok az Apple termékekkel, mint gyári hibákkal viszem vissza őket, így ha van bevált módszer, inkább elkerülném a cseréltetést. Sosem lehet tudni milyen selejtet adnának megint.
-
megema
őstag
iPad 6-hoz tud valaki Smart Case utánzatot? Nézelődtem korábban, de nem láttam elöl-hátul bőrből készültet.
-
megema
őstag
Érdemes mostanában iPad Airről valami újra váltani? Várható modellfrissítés június előtt?
Nézegetem a kínálatot, de kicsit tanácstalan vagyok. Árban a sima iPad tetszene, de nem tudom hány év lehet még benne, tekintve a 2016-os hardvert. Esetleg egy tavalyi Pro? Funkcióit tekintve elég a mostani Air is. Irodai feladatokra, csevegésre és videó nézésre van használva, de kezd általánosan is elég lassú lenni.
Az pl. mennyire normális, hogy a FB Messenger fél perc alatt tölt be rajta? Visszaállítás, majd backup visszatöltés nem oldotta meg. Az app újratelepítésével is teszek majd egy próbát.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Kezd a hócipőm tele lenni. iPad 4, iOS 8.1.1. Akadoznak az animációk, főleg Safariban. Illetve egy idő után elfelejti, hogy be vannak kapcsolva a multitasking kézmozdulatok, így ki-be kell kapcsolni az opciót, hogy működjön. Mit kéne csinálni vele? iOS 8.0 óta ilyen.
Nagyon el lett cseszve az iOS 8 és a Yosemite is...
-
megema
őstag
Frissített valaki iPad 4-et iOS 8-ra (8.0.2)? Nálam botrányos lett. A Safari animációi (elforgatás, könyvjelzők görgetése, lapváltó) láthatóan akadoznak. Néha elfelejti, hogy be vannak kapcsolva a Multitasking mozdulatok, aztán gondol egyet és megjavul... Ez úgy 5 perc használatból derült ki, alig van használva az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sí, sielés
- Milyen autót vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elvileg működőképes, dobozzal, valami tartozékok is vannak hozzá. Személyes próba is megoldott, csak fogalmam sincs mennyit adjak érte, ha megfelel. Hirdetést már nem nagyon találtam 1. generációsról... Gyűjteménybe kerülne, nem bármi áron.