- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
redband
üzenetére
Vannak pletykák arról, hogy a macbookok ARM-re váltanak egy-ket generáción belül, az iPad appok pedig kompatibilisek lesznek macOS-sel, később az iPhone appok is, csak ugye az kicsit nagyobb meló.
Én eladtam az iPad Pro-mat még jó áron, mert nekem nem sikerült kiváltani vele az asztali OS-t. Egyedül képszerkesztésben volt sokkal jobb experience (Affinity Photo, + Designer) Apple Pencillel, de annyit nem szerkesztek, hogy megtartsam. Jelenlegi formájában félkarú óriás, de ezt az Applenél is látják, és kezd differenciálódni az iOS, nem csak egy felskálázott teló. Csak igen nagyon lassan haladnak. Egy rendes filekezelő, külső tárhely, egér tamogatás, és nekifutok újra. Engem ezek hátráltattak abban, hogy használjam tényleg mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest