- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
redband
üzenetére
Vannak pletykák arról, hogy a macbookok ARM-re váltanak egy-ket generáción belül, az iPad appok pedig kompatibilisek lesznek macOS-sel, később az iPhone appok is, csak ugye az kicsit nagyobb meló.
Én eladtam az iPad Pro-mat még jó áron, mert nekem nem sikerült kiváltani vele az asztali OS-t. Egyedül képszerkesztésben volt sokkal jobb experience (Affinity Photo, + Designer) Apple Pencillel, de annyit nem szerkesztek, hogy megtartsam. Jelenlegi formájában félkarú óriás, de ezt az Applenél is látják, és kezd differenciálódni az iOS, nem csak egy felskálázott teló. Csak igen nagyon lassan haladnak. Egy rendes filekezelő, külső tárhely, egér tamogatás, és nekifutok újra. Engem ezek hátráltattak abban, hogy használjam tényleg mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest