Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv!
Milyen tokot érdemes venni az iPad 9.7-es modellre?
Illetve írás közben mennyivel jobb a Pro modell?

-
freelanced
addikt
Üdv!
Mi a véleményetek érdemes beszerezni most a sima IPAD 2018-at? Az ára elég jó és elcsábított, hiszen 100 körül már kapható, ami nagyon baráti, ráadásul Pencillel ez sem rossz igazából, jegyzetekre sem.
Viszont Márciusban elvileg jön az új, szóval nem is tudom. Mi a véleményetek? Hátha ti többet tudtok...
Eddig Pro-t terveztem de elbizonytalanodtam.
-
freelanced
addikt
válasz
talamasca
üzenetére
Köszönöm!
Azt amúgy se nagyon szoktam. A 120Hz mi miatt ajánlott? A toll érzékenysége, pontossága kapcsán? Vagy a szememnek is jobb?
Egyébként mi a véleményetek az új Pro ( gondolom akkor 3 ) és a régebbi közül melyiket érdemes.
Megéri az új a felárat? Ami jó lehetne az a mágneses toll, és a radírozási lehetőség, legalábbis hirtelen ezek ugrottak be. Milyen érvek szólnak még az egyik illetve a másik mellett?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Lehet, hogy fura kérdés de mennyivel rongálja jobban a szemem egy IPAD mint mondjuk egy Kindle, ha órákat olvasok rajta? Nem teljesen vagyok képben...
Illetve a jelenlegi modellek közül melyiket érdemes választani? Szeretném kihasználni az Apple Pent ( jegyzetekhez) szóval ez fontos szempont.

-
freelanced
addikt
Üdv! Szerintetek van esély rá, hogy egy iPad ( akár Pro ) kiváltson egy laptopot? Az a baj főleg az Office programokat kellene használni vagy kiváltani valamivel. De elég sok az esszé, néha prezentációk kellenek, sok jegyzetelés stb.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest