Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Frissítettem én is mini 2-t 10.3-ra, jónak tűnt, nem volt vele gond. Elég sokat játszok a Micro Machines nevű játékkal (napi 1 órát kb), és előbb, egyik pillanatról a másikra szörnyen lecsökkent a képfrissítés (kb 60 fps-ről 20-ra). Néha-néha visszaugrik 60-ra pár másodpercre, de az esetek többségében "döcög". Azért érdekes, mert frissítés után, és délelőtt is játszottam kb 10-10 percet, és semmi ilyesmi gond nem volt (illetve eddig az előző verziókkal sem volt soha ilyen). Csináltam egy hard resetet, de ugyanaz. Nem telepítettem semmi újat, nem is változtattam meg semmit.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy csak a fájlrendszer változás zavar be? Bár akkor gondolom már a frissítés után kellett volna jelentkeznie a gondnak. Van valami app, ami teszteli, hogy minden komponens megfelelően működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi