- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
Frissítettem én is mini 2-t 10.3-ra, jónak tűnt, nem volt vele gond. Elég sokat játszok a Micro Machines nevű játékkal (napi 1 órát kb), és előbb, egyik pillanatról a másikra szörnyen lecsökkent a képfrissítés (kb 60 fps-ről 20-ra). Néha-néha visszaugrik 60-ra pár másodpercre, de az esetek többségében "döcög". Azért érdekes, mert frissítés után, és délelőtt is játszottam kb 10-10 percet, és semmi ilyesmi gond nem volt (illetve eddig az előző verziókkal sem volt soha ilyen). Csináltam egy hard resetet, de ugyanaz. Nem telepítettem semmi újat, nem is változtattam meg semmit.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy csak a fájlrendszer változás zavar be? Bár akkor gondolom már a frissítés után kellett volna jelentkeznie a gondnak. Van valami app, ami teszteli, hogy minden komponens megfelelően működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest