Hirdetés
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skeleton01
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, igazatok volt, alapos tesztelés után, 1.2V-os vcore mellett is teljesen stabil a rendszer.

-
válasz
Skeleton01
üzenetére
A 3820 egy baromi jó proci!
De szerintem is sok az a fesz...
Annyi fesszel nálam 4,5 megy a 4930k. -
Pubszon
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Szerintem brutál sok az a fesz 4.2-n.
Nekem 1.22V kell a 4930K-nak szintén 4.2GHz-en.
Jó hogy újabb, de 6 magos, illetve a LGA1155 vonalon sem volt nagy különbség a Sandy és Ivy között feszültség terén.
0.1V-ot csökkenthetsz szerintem.Szerintem bármit kihajt FHD-ben. Amit nem, azt más CPU sem.

-
Skeleton01
aktív tag
Nekiláttam ismét, a bclk ment 100-ra, szorzó pedig 42-re, de ugyan úgy nem vette vissza, ekkor beugrott még az eist ON, ez sem segített, viszont offset módon belül nem határoztam meg mennyi + / - fesz legyen, ez lehetett a kulcs. Jelenlegi + 0.100-as beállítással load ~ 1.368V, idle ~ 1.128V, tehát szépen visszaveszi.
Egyébként terhelés alatt ez jó érték, vagy próbáljak faragni még rajta?
Nem rossz amúgy ez az i7 3820 (eltekintve a szorzózártól) és maga a platform, kíváncsi vagyok fhd-ban melyik vga lenne, amit még kihajt, jelenleg egy 780Ti van mellette, de tervben van a feljebb lépés. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Skeleton01
üzenetére
42*100 miért nem jó?
125-ös BCLK-val nekem is ez volt a problémám. -
Pubszon
veterán
válasz
Skeleton01
üzenetére
Úgy tudom, hogy a 125-ös strap miatt van.
42x100-on mennének az energiagazdálkodásos dolgok. -
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
Adatlapomon szereplő konfiggal kapcsolatban érdeklődnék (RIV Extreme + i7 3820), rendben van az, hogy tuning (34 x 125 MHz) esetén a feszt üresjárat alatt sem veszi vissza (fix. 1.384V marad), csak a szorzót?
Auto / Offset voltage beállításokat váltva sem változik semmi, összes C state engedélyezve, Win energiasémák közül is mindegyiket kipróbáltam már... -
Pubszon
veterán
Ehhez hasonló adapterrel használ valamelyikőtök NVME SSD-t X79-be?
Minden rendesen működik? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ja! Emlékszem! Neked van a DELL-ed.

-
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Perpill szerintem ez most a legjobb vétel: 1650 v2 postaköltséggel 38K-ért! Ha számít az egyszálas teljesítmény és a tuning akkor inkább egy ilyet mint 2690-et.

-
kovab0de
tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Annyiba vettem ezt mint amit tudtam volna az ebayen e5-2680v2-est. Nem bántam meg. Ha esetleg érdekel egy 4820k akkor irj bátran.

-
-
Pubszon
veterán
válasz
kovab0de
üzenetére
Léggel hűtöm, konkrétan egy be quiet! Dark Rock 3. Nagyon jó hűtő, baromi csendes ventilátorral (a világ egyik legjobbja).
A Frostbite 3 motor lazán kezel 16 szálat, ezt és is tapasztalom a BF1 alatt.
Mondjuk te is jobban járnál inkább 4.2GHz 6C/12T-el mint 3.6GHz 8C/16T-el, a PUBG-hez hasonló alkalmazások miatt.
Összteljesítményben lehet így is lassabb picit az enyém, de cserébe gyorsabb egy szálon.Nekem így megy, számomra nem éri meg tovább húzni.

-
kovab0de
tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Gondolom vízzel hűtöd a 4930k-t? Ez alapon 2,9-ről 3,3ghz-en megy minden mag, később ha elérek vele egy 3,5-3,6ghz-es órajelet akkor nyugodtan hátra dőlhetek egy darabig.Eddig 53fokot láttam max. hőmérsékletet. Már várom a Star wars Battlefront 2-őt hogy meg nyüstöljem játék alatt is. Amit néztem Bf1 minden szálat használt, de a másik kedves játékom alatt pubg sajnos nem ez láttam 4mag-8szál .
-
kovab0de
tag
Köszönöm
elégedett vagyok vele egyenlőre nem nyüstölöm nincs rá szükség , szorzózáras így szerintem nem nagy tuning lehet benne(max 300-400mhz-re) számítok. Hő fok terén kb 5-10fok különbség van az I7 4820k-hoz képest. Pár képet dobok fel ha érdekel.
Szerintetek mennyi a max hőmérséklet amit elbír:
[link]
vagy cpu world szerint:
[link]
Egyébként szerencsére itt belföldön sikerült vennem Horvee [link] kollégától 30nap garanciával.
Az ebay-en licites e5-2680v2-esel szemezgettem de mivel 2szer is felrakta az illető ugyan azt gyorsan lemondtam róla. (Nem nagyon kultiválom a csalókat)
Szerintem több accuntal volt beregisztrálva... -
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
ebay rogyásig van velük.
-
-
kovab0de
tag
Sziasztok! Mi nap vettem egy másik processzort, nem hagyott nyugodni a kisördög
és azt kell mondjam hogy pöcre indult. Nem kellett mokolni a biost, 4801es biossal futatom a xeon E5-2690 - et. Maximális elégedettséggel feltéve ha a jövőben a programokat, játékokat több szálra is meg írjak. -
Ultram3jor
senior tag
Üdv,
Én vagyok az említett 4930K tulaja. A proci visszakerült hozzám, de most már letesztelni sajnos nem tudom, mert eladtam a lapot azóta. Nálam még semmi baja nem volt, minőségi NZXT 650W-os tápról ment, MSI X79A-GD45 plus lapban.
Keresnék olyan vállalkozó szellemű kollégát aki hajlandó lenne megbontani a gépét e miatt és leellenőrizhetném, hogy mi van a procival.
Pesti vagyok.Hálás köszönetem.

-
kovab0de
tag
válasz
Skeleton01
üzenetére
Akkor küldöm vissza a gazdijához. Szerencsére vissza veszi. Köszönöm az infokat. Remélem a következő processzoral már nem fürdök be.
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
kovab0de
üzenetére
Azok alapján, amiket írtál, halott a proci szvsz.
Komoly esélyét látom sajnos, hogy átverés áldozata lettél. Masszív darabok, viszont mindent nem bírnak ki, ha mondjuk másnál előzőleg eszetlenül kivitelezett oc / ipari szemét táp - vagy ezek kombinációja - áldozata lett. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
kovab0de
üzenetére
Nekem gyanús, hogy döglött az a 4930k.
Próbáltad kivenni és újra betenni a CPU-t? Nem görbült el véletlenül néhány pin a foglalatban? Ha visszateszed a 4820-at akkor ismét működik gond nélkül?
A 2680nak mennie kell abban a lapban! Bár ha a 4930k sem ment....
Első körben tesztelném a 4930k-t egy másik lapban mielőtt még egy procit vennék, mert lehet hogy a lap adta meg magát. -
kovab0de
tag
Valaki esetleg próbált ilyen procit?( Intel Xeon E5-2680 ) Alaplap bios támogatása szerint v2es támogat. Működhet ezzel a procival vagy nagyon lutris?
-
kovab0de
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen írok és tud valaki segíteni nekem. Van egy asus p9x79-es lapom egy i74820k-val tökéletesen megy. Gondoltam kicserélem egy i7 4930k-ra mi nap vettem egyet. El sem indul vele ki-be kapcsol a gép és egy idő után folyamatosan világít a cpu led az alaplapon. Megnéztem a gyári oldalon a bios verziókat és 4201-kell a ivy procikhoz ,nekem a 4701-es volt fent de később megpróbáltam a 4801-et is. Ott sem jártam sikerrel.
Valakinek ötlete van esetleg? -
Na, akkor most igyekszem rövidebb, meg érthetőbb lenni:
"mi a francnak vesződsz a szutyok DELL-el" daily pcnek direkt olyat akarok, ahol nincs tuning lehetőség. Évek óta nincs a laptopjaimon kívül egy megbízható gépem. Ez belőlem is fakad, hogy ha van oc, akkor úgyis húzom picit, meg aztán még picit, meg még picit... Hiába bármi, bolond tuningos vagyok. + Ez a Dell az első HEDT gépem, szimpi, hogy pici, nehéz, zömök. Azt hiszem ezek az érvek szólnak mellette nálam. Kell egy gép, amin megnyomom a bekapcs gombot és megy.
Délután volt fent 4db E5-2690 40k körül darabja ebayen, ajánlatra nyitottas hirdetés. Toltam egy lowball-t, 40k-t ajánlottam 2db-ért, mire 1 órával később ránéztem újra, már nem volt fent a hirdetés.
Social: oké, hozzááadlak, ha olyan géphez kerülök, amin fent van az a drága gamma.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Fúú...elvesztettem a fonalat.

Ha van 8700k is meg 5960x is akkor mi a francnak vesződsz a szutyok DELL-el és miért nem a 8700k-n tolod a GTA-t?
Vagy ennyire szereted magad szpatni?
Én szívem mélyéből rühellem az összes DELL meg Compaq féle szutykot és max bottal piszkálom őket.
Egyébként meg nyugodtan vegyél fel socialon ha online is tolnád a GTA-t!
(#4048) akoska07:
Szerintem nem! Inkább ebay-t nézegetném 1680v2 után. Néha akad nagyon jó deal! Most ment el egy pár napja olaszországból 360EUR-ért ami már elég baráti ár érte. Ritkán találni 500-600GBP alatt. -
-
-
-
Pubszon
veterán
Vehettem volna ma egy xeon e5 2620-at egy Asus P9X79-el. 40 € volt...

Kicsi lekéstem, de legalább nem adta el.
-
-
Szerintetek egy 4.5GHz 3930K-ról érdemes egy jófajta 4930K-ra váltani ?
Netezés és játék amire használva van a gép. -
Halló!
Aha, hiába C600 chipset, az egyetlen a foglalathoz, sajnos nem mennek vele az Ivy procik, biost pedig már 100.000 éve próbálok mindenféle Dell masinához csinálni, de eddig sosem jártam sikerrel, hiába dolgozom nekik.
Bár megbolondultam és vettem pár napja hajnalban egy Coffe Lake rendszert (Maximus X Apex, binnelt 8700k) és egy X99-est is (MSI X99A XPower Titanium Gaming és binnelt ES 5960X), valahol 10 gépnél járok a nem csak bench, azaz inkább 24/7 gépek között, mégis valahogy vonz ez a gépecske, nem akarom eladni.
Szóval agyalok, hogy az ehhez a platformhoz poooont totál nem ideális 3D (3DMark03 és Vantage) tesztjeimhez és az általam egyedüliként játszott GTA 5-höz milyen procira upgrade-eljem a mostani hexát. E6-1660 és E5-2690 között teketóriázom. Előbbit adott esetben - mert úgyis megint megborulok és veszek egy Rampage 4-et ha akad egy a horogra ócsóér' - egy X79-es lapban lehetne húzni strappel meg szorzóval a szokásos 4-5FSB-s szinten felül is és ez tudná az én nem tuningolható gépemben a legnagyobb órajelet elérni az összes magon, 3,6GHz-et összes magon, 3,9-et egyen, ez 400MHz emelkedés 1 és 6 magon is a mostanihoz képest. Elég számottevő lenne minden tesztben a javulás, tekintve, hogy én valahogy mindig a procilimites teszteket kedvelem. Az octa prockó is gyorsabb a mostaninál, de csak 100MHz-cel az összes magon és 6 magon is, 1 magon mondjuk +300MHz a 8 magvas javára. Nagy a dilemma, na!Bocsi, litánia lett, remélem értelmesen írtam, hátha megmozgat mást is a téma és elmondja mit gondol.

-
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
-
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ezek szerint a T3600 nem támogatja az Ivy Xeon-okat? Még a sandy-e E5-2690-et sem?
Nem is tudtam, pedig egy ilyen kukázott gépből guberáltam ki az én 1620-amat meg egy Firepro kártyát.
Nem lenne egyszerűbb/olcsóbb inkább váltani X79-re? Akkor mehetne akár egy 1660 kényelmes 4.5GHz-en, vagy ha nagyon kellenek a magok akkor a 10-12 magos Ivy-e procik valamelyike. -
aty-73
aktív tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
A LINK-ben ott a megoldás!

-
3200MHz az össz magos turboja. Agyalok, hogy fejlesszem-e még tovább (ez már a harmadik proci a gépben) egy E5-1660-ra, ami még 400MHz és smafu, vagy inkább adjam el és egy T3610-es Precisiont vegyek helyette (a mostani egy T3600), mert a T3610 már Ivy ready, abba meg aztán van minden, 3,7GHz-es 4 mag 8 szálas, 3,8GHz-es 6 mag 12 szálas, 3,6GHz-es 8 mag 16 szálas, 3,3GHz-es 10 mag 20 szálas proci is! Azok szaladnak nagyon azért már!
-
-
-
aty-73
aktív tag
válasz
kicsipapucs
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szerintem rendben van. 35-ös szorzót nem tudja tartani az összes magon terhelés alatt? Elég baráti a fogyasztása!

-
-
-
-
No hát beköszönök , gondoltam.
Fallout 4 , Civ VI és ELEX alatt semmilyen változást nem látni. Na jó, a Civ VI n+ millió unitos mozgásait nagyságrendekkel gyorsabban számolja. Ha nem stressz tesztet futtatok akkor 60°C alatt marad minden mag. Ha meg energiatakarékosan böngészek meg olvasok akkor 30 v alatta kicsit - mindezt 1.17V-nál maximum, gyári órajeleken.
Viszont a film konvertálás, meg képbót... na az hasít mint a nagyon!Már csak a VGAt kell elnémítanom és elégedett leszek , de addig is elmondhatom a megbánásom elmúlóban

-
válasz
proci985
üzenetére
Igen, igazad van! Annál is inkább, mert én szeretem a használt procikat...

Egyébként most a lap kérdés tart főleg vissza!
Szeretnék egy monoblokkos rendszert. (Ilyenem még soha nem volt)
Gondolkodok azon is, hogy megint építek egy új házat! Már nézegetem az új alkatrészeket, de még nem állt össze a kép!
Találtam egy Enermax FS-981XPSS 15 éves kuckót nagyon szép állapotban! Szerintem az lesz feldarabolva és kap egy új elrendezést! Aztán Grózival szedetek össze hozzá jó kis ventiket és jöhet az új platform!
Egyébként a 8700k nak ez a Dual chaneles része engem teljesen eltántorított!
Megvárjuk a valós teszteket, aztán majd meglátjuk mi lesz!
Egyenlőre a X299 a nyerő nálam! -
proci985
MODERÁTOR
7800ra egy 3930Krol se biztos, hogy megeri valtani. nagyon megvagtak a gyakorlatban. a 7820 egy fokkal jobb, de jovo elso fel evre megint mondanak desktop vonalon hasonlot.
plusz Q1re varhato a ryzen refresh, ha lehet 10-15%ot nyerni max orajelen (spinbol ennyi kijohet ugy, hogy a ryzen volt az elso chip a lineupban) akkor az 1800X refreshje kb megint megfoghatja joval olcsobban a 7820at.
a 7900X mas teszta, ott van extra pciE savszel is, szoval ki lehet vele hasznalni a dragabb x299 platformot.
de jelen pillanatban meglevo x79 platformon en meg kivarnak, meg ha a mellekelt abra (ld bacsis a topikban, bocsi
), youngtimer is kezd lenni a platform. foleg, hogy talan a memoria arak is valamennyit merseklodnek, a platformon levo cuccok meg azert birjak meg az iramot. -
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Azért ebben én nem lennék ennyire biztos...

-
Pubszon
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ha 10 évig max 4 magosak voltak desktop vonalon, most váltottak 6 magra, akkor fél éven belül 8 magra? Vicc. Mondjuk a 8700k is vicc 140 ezerért.
-
-
bacsis
Közösségépítő
Mintha én írtam volna tényleg

És igen.. nehezen látom be![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...Azért is ki fogom próbálni, saját bőrömön akarom megtapasztalni, hogy mekkora egy genya lett a Zintel ezzel az LGA2011-el
-
rup1u5
Topikgazda
Nagyjából tisztában vagyok a munkásságoddal.
Azt hiszem ez most tipikusan az az eset amikor a korábban szerzett tapasztalatok inkább hátráltatnak, mint segítenek.
Én egy Xeon E5-1620-al érkeztem az X79-es platformra amit 4.3GHz-en használtam. I7 még csak a kezemben sem volt soha! Ennek fényében mikor megláttam milyen olcsón dobálják ebay-en az E5-2620-akat én is fellelkesültem és óriási tuningokat vizionáltam. Még szerencse hogy kérdeztem és keresgéltem neten mielőtt vásároltam volna.
Overclock.net forumán is vagyok és ott is be-beesnek arcok időnként akik E5-2xxx-et szeretnének tuningolni aztán szembesülnek azzal, hogy nem lehet. Ritka az, hogy valaki olyan nehezen lássa ezt be mint te!
Ez nem 1366, 771 vagy Opteron! Isten hozott a szopatós Xeonok világában!
Csak ismételni tudom magam: Ha LGA2011-es Xeon-t akarsz tuningolni akkor -> 1620 v1 v2, 1650 v1 v2, 1660 v1 v2 vagy 1680 v2 és slussz-passz. Mit gondolsz miért nem látunk E5-2670-eket 107-es BCLK fölött?
De hajrá! Nyomassad a teszteket! Én várom a beszámolódat!
Hátha kiderül, hogy mindet rosszul tudok! 
-
bacsis
Közösségépítő
Tuningoltam már Xeont LGA1366-ba, LGA771-be, Socket604-be, Opteron-t Socket939-ben, Socket940-ben Socket F-ben... De még ilyent nem láttam, hogy a tuning csak desktop procival ment volna, szorzózár ide, vagy oda...
Ne legyen igazad bakker

Pár nap múlva szétkapom sokadjára a gépet, azt azért megpróbálom majd megint... majd jelzek
-
rup1u5
Topikgazda
Ha nyernék a lottón sem cserélném le az X79-et. (így is bőven sok nekem) Inkább egy nagyobb lakást néznék, hogy külön számítógép-szobát csinálhassak. Jelenleg a konyhában lakik a gép a hűtő mellett.

Aztán indulna a bevásárlás valahogy így:
Egy nagy számítógép asztal, ami mellé felhoznám Budapestről a Herman Miller Aeron székem, valami VESA mountos kar két monitornak, a jelenegi monitorom menne másodiknak és vennék egy 21:9-es, IPS, 144Hz szerű csodát elsődlegesnek.
Aztán mennék bele a gépbe:
Proci csere E5-1680 V2-re, VGA csere 1080Ti-re FC blokkal, táp csere valami full moduláris 650-esre, a 11 éves SB X-fi helyére is néznék valami modernebbet és kapna egy hálókártyát is mert az alaplapi soha sem működött. És ha már úgy sem számít a pénz, lecserélném a 4*4GB RAM-ot is 4*8-ra és betennék még egy SSD-t RAID0-ba. Innen egyenes ágban következne a vízhűtés pimpelése is. Jönne bele még egy 140/45 vagy 60-as radi ha befér, eLoop ventik egy D5 és az összes olcsó fittinget cserélném pofásabbakra a drágább kategóriákból. És végül a $10-os DELL billentyűzetem helyett is vennék valami "menőt".
Azt hiszem számomra itt lenne a plafon ennél a konfignál.
Új gép építése esetén azonban én is AMD felé mennék inkább.(#4008) bacsis:
Igen. Azt mondom, hogy meg sem fog mukkanni az a proci 125-ös BCLK-val még ha minimumra veszed a szorzót akkor sem. Nem én találom ki ám ezt! Nem véletlenül nem látsz OC eredményeket 2620-al, vagy bármelyik másik 2000-essel. De próbáld ki és számolj be itt a kísérleteid eredményéről! Én nagyon szívesen olvasnám!
Hátha tanulunk valami újat. -
Én is itt tartok!
Dilemmázok a platform váltáson, de nagyon nehezen áll össze...
A 7820x/R.VI.E és a 8700k/ Maximus X Formula a kérdés!
Most nézegetem hozzájuk a blokkokat, de sajnos nem olyan egyszerű mint gondoltam!
Mondjuk nálam a rizsa kizárva.Per pillanat a kávé a szimpibb, de a hosszútávú kép viszont a 2066 lesz szerintem. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ahha, igen, na így már működik...
25X-ös szorzó, 125BCLK clock, 125 BCLK "Value" ahogy a BIS nevezi, és hopp 3125MHz-re ugrott az i7...
Az más dolog, hogy ezt az üzenetet elkezdtem először írni, és csontra fagyott a gép, de ez most másodlagos.. elindult 125-ön....
rup1u5!
És akkor te azt mondod, hogy ez amit most belőttem az i7-el 125-ös BCLK-t itt működik de a 2620-as ill. egyéb 2000-es szériás Xeonnal már nem fog működni? -
aty-73
aktív tag
X99 platformba már nem ölnék pénzt!
Az 5xxx CPU család felejtős, 4930K frissítés a 6800K-ra meg annyi mint halottnak a csók!
Bocsánat nem-nem, a 4930K egy szálas teljesítménye jobb mint a 6800K-nak.
Ha valaki nagyon ragaszkodik az intel családhoz, X299 ajánlott ami szerintem majd nálam is aktuális lesz idővel.
Viszont akinek van némi kis gógyija az szépecskén Ryzen-t vásárol, ahogy proci985 kollega is javallotta, X399 + 1900X/1920X/1950X, de a kisebb tesók is megteszik, mint 1700X ill. 1800X egy X370 lapkával.
-
proci985
MODERÁTOR
x399 + 1920X.
intel gyakorlatilag 1000USD alatt nem ad HEDTt jelenleg. 2066 i9 alatt nem igazan az a platform ami anno az SB-E volt, nincs eleg pciE es a hutese is problemas.
6850et neztem akciosan, de az 1700(x)/1800X / 8700k harmashoz kepest mar van annyival lassabb es platformszinten dragabb, hogy ne erje meg vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy az egyben.

Szerintem több accuntal volt beregisztrálva...
és azt kell mondjam hogy pöcre indult. Nem kellett mokolni a biost, 4801es biossal futatom a xeon E5-2690 - et. Maximális elégedettséggel feltéve ha a jövőben a programokat, játékokat több szálra is meg írjak.
Próbáltad kivenni és újra betenni a CPU-t? Nem görbült el véletlenül néhány pin a foglalatban? Ha visszateszed a 4820-at akkor ismét működik gond nélkül?

Vagy ennyire szereted magad szpatni?