Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
Ha nyernék a lottón sem cserélném le az X79-et. (így is bőven sok nekem) Inkább egy nagyobb lakást néznék, hogy külön számítógép-szobát csinálhassak. Jelenleg a konyhában lakik a gép a hűtő mellett.

Aztán indulna a bevásárlás valahogy így:
Egy nagy számítógép asztal, ami mellé felhoznám Budapestről a Herman Miller Aeron székem, valami VESA mountos kar két monitornak, a jelenegi monitorom menne másodiknak és vennék egy 21:9-es, IPS, 144Hz szerű csodát elsődlegesnek.
Aztán mennék bele a gépbe:
Proci csere E5-1680 V2-re, VGA csere 1080Ti-re FC blokkal, táp csere valami full moduláris 650-esre, a 11 éves SB X-fi helyére is néznék valami modernebbet és kapna egy hálókártyát is mert az alaplapi soha sem működött. És ha már úgy sem számít a pénz, lecserélném a 4*4GB RAM-ot is 4*8-ra és betennék még egy SSD-t RAID0-ba. Innen egyenes ágban következne a vízhűtés pimpelése is. Jönne bele még egy 140/45 vagy 60-as radi ha befér, eLoop ventik egy D5 és az összes olcsó fittinget cserélném pofásabbakra a drágább kategóriákból. És végül a $10-os DELL billentyűzetem helyett is vennék valami "menőt".
Azt hiszem számomra itt lenne a plafon ennél a konfignál.
Új gép építése esetén azonban én is AMD felé mennék inkább.(#4008) bacsis:
Igen. Azt mondom, hogy meg sem fog mukkanni az a proci 125-ös BCLK-val még ha minimumra veszed a szorzót akkor sem. Nem én találom ki ám ezt! Nem véletlenül nem látsz OC eredményeket 2620-al, vagy bármelyik másik 2000-essel. De próbáld ki és számolj be itt a kísérleteid eredményéről! Én nagyon szívesen olvasnám!
Hátha tanulunk valami újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem számomra itt lenne a plafon ennél a konfignál.
rup1u5