Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-

45x100 , bclk piszkálása nélkül.
Meg van az 5960X is természetesen,az az elsődleges gép,azt nem adom el.
Van nálam egy elég komoly és ritka kombó.
R4E full dobozos, 3930K dobozos , 4x4gb Dominator GT 2133C9.#3595 dime27 :
Nem biztos,hogy jól emlékszem,de 1.3V körül már nem 4.8GHz kellene járni ?
Vagy azok a 2600K procik voltak...
-
Üdv Urak !

Egy jobb fajta 3930K milyen fesszel megy 4.5GHz-en ?
Ugyanez a kérdés 3960X procira is. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
fotobolond
üzenetére
SR0KZ az enyém is. Kényelmes 4.3GHz különösebb bíbelődés nélkül és stabil 4.5 - 4.6GHz 24/7-re számíthatsz.

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
fotobolond
üzenetére
Az jó ár egy 1650-ért!
Milyen spec-ü?
Amennyire én tudom mindegyik non-ES 1650-1660-1680 v1-v2 lockmentes. Volt 1620-am is, az is lockmentes volt. Overclock.net-en is ez a tapasztalat a 1620 v2 kivételével amiből kifogott valaki egy lockosat. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
fotobolond
üzenetére
Ha nem használja ki PS a 8/16 szálat akkor jobb választás a 1650. +1GHz-el jobban jársz mint a +2/4 szállal. 1650-et hajtok én is, jelenleg 4.3GHz-en.

-
fotobolond
tag
Köszönöm az infokat. Az Ebay.co.uk nem hozta az ajánlott kínai eladót.
Felhasználást tekintve a hétköznapi feladatokon felül fényképeim Adobe Lightroom / Photoshoppal történő feldolgozás és utómunkák készítése valamint nagy ritkán valamely 2-3-4 éves játék. Komoly 3D-s valamint CAD alkalmazásokat abszolút nem használok. A tunning nem szempont számomra.
A Photoshop nem használja a több processzort (inkább alaplapi és video memóriát) emiatt gondolkodtam valamely E5-16?? típusban a magasabb órajel miatt.
Érdemes kitartani az E5-1650 vagy 1660 mellett vagy inkább az ajánlott 2670-et érdemes választanom?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
fotobolond
üzenetére
Igen!

Ezekre gondoltam.
Ennél olcsóbban nem találsz tuningolható 6 magost és a posta sem vészes. Viszont ha munkára kell és a tuning nem szempont akkor inkább egy 2670 amit a kolléga is linkelt!
Az jó áron is van. -
aty-73
aktív tag
válasz
fotobolond
üzenetére
Szia!
Szerintem ez...
(#3583) rup1u5

...de én mondjuk a 8 mag / 16 szál-at választanám munkára!
Intel Xeon E5-2670 CPU/CM8062101082713/Socket2011/C2 (SR0KX)/8 cores/16 threads

-
fotobolond
tag
Sziasztok!
Xeon E5-1650 vagy E5-1660 megkímélt procit keresek.Akinek esetleg lenne eladó vagy tudka, hogy hol lehetne ilyet normális áron beszerezni az dobjon egy privát üzenetet.
Köszönöm, üdv:
-
aty-73
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Igazából nem foglalkoztam a magonkénti hőfokokkal, mert még minden hűtéssel így cselekedett!

De a múlthéten lecseréltem az MX-2-t, MX-4-re.Most így alakulnak a (magonkénti) hőfokok!
BIOS VCore: 1.25v
Zárt ház (Corsair Obsidian 750D)
3 x 140 mm (optional fan)Egy Corsair H100 és egy Corsair H100i-vel van személyes tapasztalatom. Ez előbbi 3000 RPM-es fan-al operál, míg az ős-ön az Air Series SP120 High Performance Edition-ön, PWM verzsönjét használtam (2350 RPM).
A H100i élményeim annyira frissek, hogy az éjjel egy Core i7-975 tuningjánál segédkeztem és a szemem sarkából azt sasoltam, hogy mikor gyűjt magába annyi tolóerőt, hogy helyből felemelkedik mint a Harier.
-
proci985
MODERÁTOR
a 3930 jo lenne, csak lap nincs ala.
en ket honapja szemeztem annyiert egy 3930al, ill erre apron lattam 65 korul 3960at is... de lapot ala eselytelen keriteni, ujonnan meg egy x79up3 rev2 is also hangon 70k. akkor meg mar inkabb 5820.
Pixx96: egy szálon nem lesz gyorsabb.
ha találsz alá értelmes áron lapot hajrá, de szerintem nem nagyon fogsz. asrock VRMje nagyon melegszik. másik probléma, hogy a s2011es procik eleve elég melegek, CPUhűtő meg úgy, hogy két oldalt ott a ram, felül ott a VRMhűtés alul pedig közvetlenül a videokártya... vízhűtés opció, más eléggé hellyel-közzel fér el. ha körbenézed a topikot, elég sokan vagyunk épített vízzel és nem igazán esztétikai okok miatt.
3820al alapon (ill 3.7 boost összes maggal) nekem elég, főleg virtualizálni és fejleszteni remek, de a 290X CF 1080pben használva néha már CPUlimites lenne.
menj a 2011v3 hatmagosok felé, hacsak nem nagyon olcsón találsz egy biztosan megkímélt példányt 2011en. több, mint négy éve van piacon a platform, az alapból 140Wos procik gyakorlatban azt jelentik, hogy a platform indulásakor vett alaplapokban már nem feltétlenül van több 1-2 évnél. és itt most az ésszel hajtott darabokról beszélünk. az évek óta 24/7ben OCval menő lapok szvsz oroszrulettnek minősülnek (foleg, hogy a korai X79es lapok helykihasznalasa neha valami egeszen katasztrofalis, ld elrettento peldanak a Gigabyte UD7/Sniper es az Asus Rampage IV Formula).
én elégedett vagyok a rendszerrel, de az enyémet anno 500 euro körül vettem lappal és ramokkal 2014ben boltból garival két éve, ennyi pénzből meg ahogy nézem most se kapnék sokkal jobbat (mainstream platform virtualizációs featureokban és pciE sávokban elmarad, nekem meg mindkettő szempont).
aty-73 : az egyik mag eléggé eltér a többitől, egyenletesen van fent?
predator AIO egyébként épített víznek minősül, a pumpa egy DDC (leszabályozva, de vizes topikban is mindenki leszabályozza a DDCt és a D5öt is), a tripla radi meg egy procira azért bőven overkill. a csövek ahogy nézem 16/10esek, a csatik is a sima EKk amiket pl én is használok a rendszerben.
hőfokoknál meg az se mindegy mennyin mennek a ventik, a corsair ahogy tudom pl 2400as ventiket használ, amik benchet nyerni tökéletesek, de én kiszaladnék tőlük a világból.
-
aty-73
aktív tag
válasz
Giles74
üzenetére
Szia!
Még is, hogy vársz tőlünk tanácsot, mikor annyit dobsz be, h van egy Core i7-4930K-d?!
...és a kotlós tyúk ül rajta?
Pixx96
Ahogy sephi is írta, én sem váltanék le egy Core i5-4690K-t, ha csak gáma a cél.
Bár nem tudjuk, h nem-e multi kártyás rendeszerben gondolkodsz?!
Oda viszont nem párosítanék Core i7-3820K-t.
ASRock VRM-je igen melegedős, mint ahogy a kollegák írják. -
Giles74
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok és rögtön egy kérdéssel indítok. 4930K proci teljesítménye veszettül ingadozik. Jobb pillanataiban 10700 körüli, rosszabban 4000 körüli pontot ad CPU-Z ben. Próbáltam babrálni a Biosban, de volt, hogy tuningolva még lassabb volt. Azóta inkább kireseteltem és alapbeállításon megy. Azóta is ingadozik és ez a programokban is meglátszik. Van, hogy videoszerkesztés után egy 30 perces anyag több, mint másfél órát exportál, de van, hogy közel realtime. Bízom benne, hogy kapásból van egy válaszotok rá, hogy mi miatt van.

Köszi a válaszokat előre is.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
F e Z o
üzenetére
A "többsége húzható is" rész ütötte meg a szemem. 1620-1650-1660-on kívül mind lockos, tehát nem húzható.
Most van fönt aprón 1620 (3820) 17K-ért és 3930k 50K-ért amik szerintem nagyon jó áron vannak!
Abban igazad van, hogy pl a 1620-ak sokkal olcsóbban mennek mint a 3820-asok pedig gyakorlatilag ugyan az a két CPU.
Ezt betudom annak, hogy az emberek többsége nem ismeri a 1620-ast és így nehezebb eladni. -
F e Z o
veterán
Lapot borzasztó nehéz szerezni emberi áron, előnye viszont, hogy viszonylag olcsó bele a xeon proci, illetve, hogy azok többsége húzható is.
4690k-ról én nem váltanék 3820-ra és 4820-ra sem, amik kb 3770k szinten vannak. Ahol a HT nem játszik, ott gyakorlatilag egy 4690k kb egyenlő egy 3770k-val. Előrelépés mindenképp egy hatmagos proci lenne.
Egyébként milyen videókártyát kellene kiszolgálnia a procinak? -
rup1u5
Topikgazda
Ha vonz ez a platform és van rá pénzed is akkor szerintem érdemes. Asrock X79 extreme4-ben hajtok egy Xeon E5-1650-et (3930k) és elégedett vagyok vele. A teljesítménye 4.3Ghz-en bőven elég még ma is mindenre.
Az extreme4-en viszont a VRM hűtés botrányosan szar!
Újrapasztázott bordával, úgy hogy egy 12cm-es venti van közvetlenül rátéve 95°-100° körül mozog GTA5 alatt. CSak akkor ajánlanám ezt a lapot ha vizezni fogod. Én már megvettem rá a bordákat:
A többi cucc is meg lesz szép lassan hozzá.Szóval neked kell dönteni. Én szeretem ezt a platformot mert nem annyira hétköznapi. De ha irtózol a magas VRM hőtől és nem akarsz vízhűtéssel vesződni akkor inkább az i5 vagy esetleg egy i7 4790k az apróról.
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Így 2016ban lenne értelme beleugrani az x79be Játék lenne a cél vagy maradjak az i5 4690k-nál ( még nincs meg most venném)
i7 3820 ra gondoltam (egyenlőre aztán lenne 4820k vagy valami Max 3930k de ezt kétlem de a 4820 az biztos lenne)
asrock x79 ext 4
Cpu hűtés Ac frezzer I30 (ideiglenes és csak 4ghz lenne a cél bér nem tudom Kompatibilis vele nem?)
Nem nagyon tudom érdemes x79el foglalkozni még?Vagy inkább hagyjam ?

Üdv.
-
dime27
őstag
Sajna nekem ha cpu feszt nem offset üzemmodban irom be hanem csak manuálisan ahogy te csak a szorzót veszi vissza a vcore az annyi marad fixen ha nem csinálok winben semmit se amennyit beírtam...

-
dime27
őstag
Sziasztok!
Ezen a fülön a BIOS-ban mit érdemes enabledre tenni és mit disabledre?!

Valamint a power limit control-t auton érdemes hagyni vagy ha enabledre teszem akkor az alatta levő értékekhez milyen paramétereket állitsak?!

Előre is köszi a segítséget!

-
dime27
őstag
Mentek ujabb pü-k hogy mire jutottam mai délután!

-
dime27
őstag
Terhelés alatt leugrik 1.216V-ra a cpu fesz IDLE meg 1.22-1.23V között ingadozik.
Pontos biosbeállítások leirására most sajna nincs időm mert vissza kell mennem melozni...
Esetleg txt formátumba nem lehet vhogy uefi alol kimenteni a beállításokat vagy csak a jpeg kimentegetős "móka" müxik?!Windowbeállitásokat addig leirhatnád vagy képekkel kimenthetnéd hogy mit hova állitsak win 7 ulltimate 64 bit van fennt!

-
dime27
őstag
Eist-et nem találok sehol...
Ezek vannak bekapcsolva cpu power management configuration alatt:
Intel speed step: enabled
Turbo mod: disabled ( ezt ha enabledre rakom akkor is átrakja a lap kövi induláskor disabledre)
Cpu c states: enabled
Cpu c1e: enabled
Cpu c3 report: enabled
Cpu c6 report: disabled
Package c state limit: c6Igy se veszi le a cpu feszt hiába van az offset belőve....
-
rup1u5
Topikgazda
Kis érdekesség. MrTOOSHORT eredménye overclock.net-ről:
1680 V2 @4.75GHz -- GTX 1080 @2152MHz -- 8585 -
dime27
őstag
No offset + 0.22V-al felállt a rendszer 34x125-ön de vmiért a cpu fesz még mindig nem esik vissza idle-ben hanem fixen 1.224V-on van de miért?!

Intel Speed Test enabled-en van pedig vagy nem csak azt kell bekapcsolni h visszaessen IDLE-ben a cpu fesz is?!
-
-
ffodi
veterán
"az nem sok 3.6GHZ-en"
Ez most teljesen mindegy. Az volt a cél, hogy megnézd mennyi az offset +0,005V.
Ezek után próbálj meg +0,050V-ot adni. Ha nem megy, akkor még többet, és megnézni hol indul el és ott mennyit kap. Ha egyáltalán nem megy, akkor lehet van valami az említett hibakódban. Húzz ki az egéren és billen kívül minden USB eszközt és próbáld újra.
-
dime27
őstag
No ugy csináltam ahogy irtad
Biosba be 36x100 az orajel ill offsetre raktam és adtam neki az első lépcsőt +-ba 0.005Vwinbe vissza letreheltem egy kodolóprogival ugy adott a procinak a lap 1.216V-ot az nem sok 3.6GHZ-en?!

Próbáltam a 34x125=4250mhz-es (manuálisan 1.22V elég neki) eredményemhez ezekután offsetet lőni de hiába irtam be biosba +0.020V-ot ugyanaz a jelenség 9A debug error és egy idő után kikapcsol a gép...
Ezekután hogyan tovább?!
-
ffodi
veterán
Az offset +0,005V valószínű kevés az adott órajelhez. (mivel minden procinak más a VID-je, így az offset érték is mást fog jelenteni)
Állítsd be egy kellően alacsony órajelet, mondjuk 3600 MHz-et, és úgy indítsd a masinát. Ha bebootolt, akkor terheld le és nézd meg mennyi a terhelés alatti magfeszültség. Ha ez megvan, akkor a stabil órajeledhez tartozó fix feszértékből vond ki ezt a feszültségértéket, ez lesz a szükséges offset. Ehhez számolj hozzá még +0,01V-ot, majd ezt állítsd be.
Példa:
- Stabil órajelhez tartozó fix. feszérték terhelés alatt: 1,27V
- Terhelés alatti érték offset +0,005V esetén: 1,13V
- Szükséges offset: 1,27-1,13 = +0,14V
- Ez végül némi biztonsági tartalékkal 0,14 + 0,01 = +0,15VMindez akkor igaz, ha emellett minden beállítás marad a korábbi (pl LLC). A formula negatív offsetre is működik.

-
dime27
őstag
Sziasztok!
Ezidáig fix kézzel beállított cpu feszeken nézegettem a 4930k-mat egy már biztos h 4.5ghz-hez még az 1.3V is kevés szoval az felejtős de 35x125=4375mhz az talán vállalható lesz emberi feszültséggel!
Próbálnám offset voltage-el belőni a cpu feszt de a lap nem akar engedelmeskedni és nem értem h miért?!
Nos ha beállítom a cpu résznél h ne fixed legyen hanem offset ha +-ba ha --ba állitok neki mondjuk 0.005V-ot fel se akar állni a rendszer sokáig csak pörögnek a ventillátorok és a debugled 9A error-t ir ki ami nemtudom h miért lehet mert netes kutakodások alapján vmi usb hibát jelentene de én ilyet nem veszek észre!
Ha nem kézzel irok be offset üzemmodban értéket hanem auton hagyom akkor feláll a win csak éppen 1.32V-ot ad a procinak a lap ami nem tul egészséges 4.4ghzhez kézzel beállitott értékkel kb 1.27V elég lenne neki hozzá max!Viszont akkor ha igy használom akkor a fesz állandó IDLE alatt is és azt szeretném ha azt is visszavenné a lap ne csak a szorzókat ugye 16-ra ezért szeretném az offsetes tuningot belőni!
Tudna vki segiteni, hogy miért csinálja a lap ezt a huncutságot?!@ffoddi:esetleg ha olvasod minden ugy van belőve a lapon ahogy anno privátban megirtad!
-
aty-73
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Érdekes öszevetéseket írtál le! Érdekelnének a tesztek részletei/eredményei akár privát-ban is!
-
kasza blanka
aktív tag
Akkor nem voltam elég egyértelmű: zeneszerkesztés(Ableton)amihez pl sokszor kevés volt anno a phenom II x4, ezért lett lecserélve. Közben éjszaka tesztelgettük, és arra jutottunk, hogy marad a cucc, lévén 3.7en többszálon hozza a 4790k@4ghz eredményét, és a 6700k alapórajeles eredményét, és a 2600k nem annyival újabb, hogy megérje a csere. Annyi lesz, hogy megkapja a másik konfigból az alpenföhn brockent a CM hyper n520 helyett. Ha a chipsetre is találnék vmi megoldást, akkor mégjobb lenne.
Még jó, hogy a kérdésem topikot tévesztett, mert a másikban azóta sem válaszoltak

Köszi még1x
-
aty-73
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Mivel említetted, h csak zenélésre kell (bár ez tág fogalom), így nem sok értelmét látom az X58-as konfignak!
-
aty-73
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Megadtad magadnak a választ!
Nem gondolkodnék rajta! -
kasza blanka
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
bocs, benéztem a topikot

nem ide akartam -
kasza blanka
aktív tag
Srácok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy Asrock X58 Extreme + X5660 kombót P8P67+I7 2600K-ra?
Előbbi öcsémé, utóbbit vagy eladom, vagy nekiadom, és akkor a 1366-os lesz eladva.
Az X58-t nem nagyon merjük 200Mhz-en használni, mert akkor a Chipset nagyon melegszik, így 160x23-n megy. A teljesítménnyel nincs gond, elsősorban zenélésre lett véve, azért kellett a sok szál/teljesítmény, viszont komoly chipset hűtés nélkül ebben a konfigban már nincs plusz, és a 4mag/8szál 4.2/4.5-n csak hozná u.azt a teljesítményt. A sandy bridge vmivel frissebb generáció, kevesebbet fogyaszt, annyira nem is melegszik és a 1366 most még elég jó áron elmenne szerintem, így kb nullszaldóra jönne ki a csere.
Mit gondoltok? Ti cserélnétek?
Köszi
-
aty-73
aktív tag
válasz
totyino77
üzenetére
A beállitásokkak semmi gond a LinX teszt szerint. Lassan hanyagolhatnád az ősrégi Intel Burn Test-et és elfelejthetnéd a kőbalta (Windows 7) operációs rendszert! 2016-ot írunk!!!
Az, hogy nem válaszolunk azonnal nem azért van, mert nem akarunk, hanem egyszerűen nem érünk rá! Ne pánikolj, nyár van! Én a Balaton parton folyatom magamba a whisky-t és a többiek is nyaralnak!
-
totyino77
tag
ki kapcsoltam az uac-ot futattam rendszergazdaként az ibt 1kört inditottam el és a végén ugyan az a uac hiba

-
F e Z o
veterán
(#3510) totyino77 : UAC-ot (User Account Control) felhasználói fiókok felügyelete
-
totyino77
tag
most rendesen müködik az ibt, a win7 újból telepités után sikerült is 4.2ghz-ra felhuzni a procit eddig hibátlanul lemenek a tesztek, majd küldök pár teszt képet meg bios képet esetleg ha valaki észre vene valamit még szoljon . köszi a segitséget mindenkinek.
valami kompatibilisság okozta szerintem az ibt uac helytelen müködését

egyébként mi az a uac? -
aty-73
aktív tag
Felhasználói igényektől függ nagyban!
-
Csacse
tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem hogy érdemes e még i7 3770 be feltetni vagy újabb tokozásba inkáb. Játék gép lenne de nem 4k-s monitoron. Igy még jó gép lehet valamedig? Egy gtx 970 társaságában? Köszi
-
aty-73
aktív tag
Az a baj, hogy a kollega az alapokig sem jutott el!
Ott kezdünk, mint anno írták is itt, hogy a RAM-ok 1333 MHz, CL9, 1.5 volt és meglessük a CPU végét.
Így innentől kezdve sztem tök mindegy melyik milyen sebességű, mert mindkét kit tudja ez a kitételt, sztem!Számilag nincs külömbség valójában. A dual-nál a két darabra összpontosítanak a Quad-nál a négy darabra koncentrálnak a gyárban, h egyforma legyen teszt alatt szvsz, persze lehet tévedek!!! Több órajelen és időzítésekkel teszteleik legalább is az én általam favorizált Dominator Platinum-ot, de lehet ez is csak tévhiedelem számomra!
Nálam semmi külömbség nincs a 0701 és a 0801 közt. Mindkettővel megy rendesen, használom mindkettőt felváltva. Manapság inkább csak tesztelgetek...
Persze az is igaz, h a RIVBE nem P9X79 Deluxe. -
rup1u5
Topikgazda
Nem hinném, hogy ez tévhiedelem lenne. A legtöbb embernél szerintem ez úgy néz ki, hogy már eleve van neki valamilyen dualkitje az előző rendszeréből mikor lga2011-re vált és túr mellé valahonnan egy másik párt.
A gond ott kezdődik mint kolléga esetében is mikor tök más sebességű és időzítésű kitekkel akar tuningolni. Gyanítom ezért dob neki hibákat. Nem béta bios-al kéne szarakodni hanem a lassabbik kitet kipattintani a gépből a fenébe és anélkül próbálni. És ha úgy jó akkor venni mellé egy másik azonos dualkit párt.
Egyébként meg nyilván tudod, hogy semmi különbség nincs kétcsatornás és négycsatornás memóriamodulok között azon kívül hogy hány darabot pakolnak belőlük egy dobozba a gyárban.
-
aty-73
aktív tag
válasz
totyino77
üzenetére
Semmi komoly történés!
Csak megcsinálták, hogy 8x16 GB RAM installálható legyen a konfigba, de úgy érzem téged ez nem érint így semmi hátrányod nem származik a frissítésből!Igazából nem értem miért kell ezt a szerencsétlen X79-et két csatornás memória modulokkal etetni, mikor négy csatornás rendszer?!
Már több user-nél is láttam illetve a az X58 platformoknál is tapsztalom ugyanezt a tévhiedelmet, igaz ott csak három csatornás a vezérlő.Kicsit rátérve erre az IBT-re, sztem ez egy gyerekjáték. Vicc amit művel!
Bár megjegyezném, nálam nem annyira hisztizett!"Your system was able to maintain it's stability while running intel burn test.
This is usualy an indication that your CPU is fully stable, if at least with the "standard" stress level, If you are testing with memory size below standard please re-test with "standard" or higher stress level."Nálad...
WARNING! Linpack binary stopped unexpectedly. This could be
a result of missing executables, unstable system, or a soft
ware bug. If you have UAC enabled, please try re-running the
program with administrative privileges.Rendszergazdaként futtatttad és az UAC ki van kapcolva az op. rendszeredben?
Installáld a 4 db modult, állítsd 1333 MHz-re, CL9 9-9-9-24 időzítés mellett és a Command Rate-et próbáld 1T-re állítani 2T helyett. Ha nem megy ezt ne erőltesd, nem biztos, hogy azok a RAM-ok kultiválják!
Így túráztasd a vasat!!!
Ajánlanám tesztre inkább a LinX 0.6.5 verzióját, ill. a RealBench v2.43 programokat.
Monitorozáshoz ThrottleStop
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Újrapasztázott bordával, úgy hogy egy 12cm-es venti van közvetlenül rátéve 95°-100° körül mozog GTA5 alatt. CSak akkor ajánlanám ezt a lapot ha vizezni fogod. Én már megvettem rá a bordákat: