- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #3884 üzenetére
Nyugodj meg, nem kell felkapni a vizet. Official 108 van a telomon és 8-10 holdat is fog egyszerre jó helyen többet akár 40 feletti snr értékkel. Csak nem hazudok... Amugy raktam már be képeket. Nem hitből terjesztem az infot hanem elmondtam hogy működik nálam, jobban mint a hires gps fixesek, amik alapból semmivel nem hoztak többet az officialoknál.
Kioktatást nem kértem. -
byrolord
csendes tag
válasz
Laza... #3717 üzenetére
Bocsi, elfelejtettem megköszönni a választ, most pótolom: köszönöm.
Viszont nem segített, az audió beállításokkal variáltam, de sistereg. Olyan, mintha túl érzékenyre lenne állítva a mikrofon. Nincs valami rendszerállítási lehetőség, ahol az érzékenységét lehet mókulni? Mondjuk a Mobileuncle toolsban? -
rokarudi
aktív tag
válasz
Laza... #3655 üzenetére
Kicsit félek ettől az új fw-től. Úgy várjuk mint a messiást, de elég régóta piacon van már a telefon, és nem is ez lesz az első frissítés. Az elejétől fogva ismertek voltak a típushibák, és az előző frissítésekben nem nagyon lettek ezek javítva. De drukkolok, hogy ne legyen igazam :-)
-
janek69
senior tag
válasz
Laza... #3441 üzenetére
No befejezem a témát,mert ez már nem is nagyon ide tartozik.Nem az Ali-val van a baj,hanem azzal,hogy belefutottál valamibe.Igen sok szemét is van ott,de szerinted a vaterán nincs.Hamarabb rendelek az aliról,mert onnan tuti visszakapom a pénzem,ha baj van.Nyilván én is azért tendálok itt is 1 kereskedő felé,mert tudok több elérhetőségét és így talán nem tűnik el,ha gari gondom van.Nekem csak a pandawill-el volt rossz tapasztalatom,lehet nem is ők tehettek róla,de azért még más kínai webshopból merek vásárolni.
Ami ide vág. Mennyire ajánljátok ezt a készüléket ti mint használók? Én nem találtam más alternatívát ebben a kategóriában.
Fontos a jó kamera és csak ez az egyetlen,amiben ez a sony kamera van.A gorilla glass-t is fontosnak tartom.A Lenovo p780 nem lenne rossz a 4000mAh-s akksival,de a kamerája nem győz meg kicsit sem. -
-
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #3082 üzenetére
[chinaphone forum 900-850-900 varázslat]
most próbálom letölteni azt a nyavajás mtkdroidtools-t de mindig beleszakad...
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #2986 üzenetére
villámsebesen lejött, azt látom, hogy fel kell telepíteni ezt a META programot windowsra és ezzel kell lefrissíteni a telót. a leírásban mutatják, hogy kapott új baseband fájlt is V14 verziósat. na még olvasgatom és lehet fel is rakom ezt a META csodát (még nem próbálta telepíteni senki?
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2966 üzenetére
Kb az, hogy eddig csak 10-szer flasheltem telibe a telót, hogy ne legyen csipogás, hogy nem megy a Telenor, meg stb.
Szóval most már talán nem kell állandóan mentegetnem az egész belső SD-met, és végre tudok néha Catapult Saga-zni.
A GPS is amúgy úgy tűnik, hogy csak a régebbi Sygic-kel ugrál, újabbal nem rakosgatja össze-vissza a pozíciót, valamint a legújabb ISR IGO-val sem urál. (viszont csak állóhelyben teszteltem most le) -
-
ctibor
senior tag
válasz
Laza... #2864 üzenetére
"Jártam ma Concord Kft-nél, ahol egy rendkívül segítőkész srácba botlottam, miközben szilikontokot vásároltam. Mint tőle megtudtam a Concord 5005 ugyanabba a házba került mint az iNew V3. (...) Gyorsan kiderítette, hogy a 2 telefon között az elektronikus iránytű hw eleme tér el csupán. Ettől eltekintve az ő rom-juk tökéletesen használható iNew V3-on is. "
Na most akkor hogy is van ez?
Egy halk "bocsi"-t azért elvárnék... De felejtsd el.
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #2894 üzenetére
Azért a sw bug mellett az szól, hogy többen releváns különbséget tapasztaltak rom verziók gps-ei között. Illetve más telefon anny holddal és snr értékkel tökéletes. Hiába jó az snr érték, a térképen már ugrál, mintha nem tudná kiszámolni a hold adatból a pozíciót, és mániákusan csapkod az elérhető holdak között.
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #2875 üzenetére
én is teszteltem le-fel rakott hátlappal, de semmi hatása nem volt, ezért elgondolkodtam azon, hogy egyáltalán jó helyen vannak-e a csatlakozók, de még nem találtam jó módszert a tesztelésére. És külföldi fórumokon is azt írják, hogy semmi köze a hátlapnak a GPShez és ha kinyitod a telefont egyértelműen látszik a GPS antenna, még oda is van írva mellé: GPS.
szerk:
Kaname977: telefon hívás / menü gomb /beállítások / azon belül bemászol a mélyére és valami hálózati szolgáltatások lesz
-
ctibor
senior tag
válasz
Laza... #2862 üzenetére
Te valamit félreérthetettél. Semmi olyan tanácsot nem adtam, hogy cross-flasheljen Romokat. Csak azt jegyeztem meg, szerintem írhat ebbe a topicba is, ne golyózzuk má' ki szegényt...
a "szakmaiságod" előtt, ha ez megnyugtat. A modorod előtt azonban sajnos nem tudok. Meg ha te lennél a csúcs szakértő köztünk, a bunkóságodra ez sem lenne mentség...
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #2842 üzenetére
javíts ki ha tévedek, nem vagyok developer. Azt gondolom, hogy spflashtoolon keresztül mentve mindent, azt bármikor vissza lehet tölteni, így ha egy nem jó ROM-mal tégla lesz, akkor csak feltolja rá és kész. Nem igaz?
Illetve, mondom, hogy szívesen látnám a telefoninfo lapját itt, az is sokat mondó lehet.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2794 üzenetére
Lehet próbálgatni.
Az alap az 1.0.1-ből van, így 1.0.8-ra csak FW Upgrade opcióval megy fel, ugye így be kell tenni egy-egy fájlt az userdata-nak és cachne-nek valahonnan, vagy éppen csak kamufájlokat betallózni, de akkor recoveryből első indításnál kell egy factory reset.
Mondjuk, ha a GPS-e úgy működik, ahogy most az első pár perces tesztelés után, akkor inkább maradjon mindenki az 1.0.1-nél... -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Laza... #2553 üzenetére
Visszatérve témához, ma érdekes dolog történt!! Eljött egy ismerősöm, hogy megvegye a V3-mat, mondván neki Vodafon előfizetése van, nem lehet baj! Beraktuk a kártyáját és meglepő dolog történt, egyáltalán nem volt se 2G, se 3G net..... fel is adtuk. De az igazán még meglepőbb dolog ezután történt, visszaraktuk bele a Telenor kártyát és láss csodát teljesen helyreállt úgyhogy bekapcsolt 3G mellett is működik a telefon hibátlanul!! Na erre nem találtunk logikus magyarázatot.....
Laza...
Igazad van. A hozzáállásom teljesen mint azoké akik még a megélhetést látják a kínai rendelgetésben! Én inkább segítek bárkinek, minthogy pár ezressel lehúzzam. Más fórumokon ez már lecsengett évekkel ezelőtt, hidd el itt is le fog. Addig is sok sikeres eladást kívánok! -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Laza... #2545 üzenetére
Egyáltalán nem hülyeség, nekem szinte mindig azt írják rá amit kérek, az árumegnevezésben soha, max az összegben szokott eltérés lenni! Amúgy te elolvastad rendesen a linket amit küldtem vagy alapból kötöszködsz? Amit kiírtam az végösszeg, nem jön rá semmi. Én csak akkor készülök áfával, ha sürgős és DHL-el hozatom. A normál postacsomagokból, 10-ből max 1 esik be a vámra.
És a Tmallboxról jött tavaly 4db az idén 2db telefon a családba és teljesen rendben volt minden vele. Még az Orientdeal-ről és a Fastcardtech-rő is szoktam rendelni és azokkal sem volt eddig semmi baj, bár ez a telenorutáló köcsög V3 pont a legutóbbitól jött a minap, mert akkor ott volt a legolcsóbb és még telipakolták ajándékokkal a dobozt, ami ugyan csak gesztusértékü de jól tud esni.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2539 üzenetére
Mióta kiderült, hogy flashelhető össze-vissza, azóta igen megy.
Most kb 2 napig csak korlátozottan leszek gép előtt, úgyhogy istápoljátok a népet.
Valamint, aki egy jövő heti közös rendelésben benne lenne, az ne sokáig vakarózzon, mert szerintem kedden elkezdem gyűjteni a megrendeléseket. -
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2518 üzenetére
Nah, örülök, hogy sikerült a végére járnunk a Telenoros hülyeségnek, csak most már az lesz a gond, hogy honnan lesz frissítés.
Nah, nem egyformán gondolkozunk. Mondhatnám úgy, hogy én jól...
Az a baj a fórummal, hogy mindenki érzékenyebben fogja fel a dolgokat, mint ami mögötte van valójában. Általában segítő szándékú ember vagyok, de persze engem is ki lehet hozni a sodromból. Jópofizni nem szoktam, talán itt a fórumon ezért van nehezebb dolgom, mert a segítést is túl egyszerűen adom elő. Meg túl egyenesen mondom meg, ha valaki valamit nem jól csinál, és nem finomkodok.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2435 üzenetére
Akkor még ezt néztem. Leellenőriznéd, hogy a Telenoros APN jól szerepel-e a telóban?
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2422 üzenetére
Csak a működőképességet tudom ellenőrizni, a Telenoros dolgot nem, úgyhogy abszolút nem jó.
(#2423) junkpod: Az is egy megoldás. Majd Te is lementheted a sajátodról.
Most intézem a futárt.
Viszont, akinél van 900-as verzió, az amúgy tényleg lementhetné. Vagy majd a szomszédéról lelopom.
(#2425) Laza... : 850-esek is jelezték már, hogy jól működik nekik.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #2410 üzenetére
Nem jó. Lenovo S750 topicban találtam egy hasonló problémát egy szoftververziónál, szóval mindenképpen másik 6582-es teló baseband fájljait kell kipróbálni. Ezen az úton érdemes indulni. Mondjuk nekem vodás kártyám van, így cserénél csak azt tudom kipróbálni, hogy egyáltalán jó-e a telóra, de azt nem, hogy megoldotta-e a gondot.
-
soundman1
senior tag
válasz
Laza... #2017 üzenetére
Gyakorlatilag lenullázza a log fájl tartalmát, ahol rögzítésre kerülnek az akku kalibrálás adatai. Azaz kezdheted az elejéről, a 2 x-i újratöltéssel. Nem lesz új akksid, és nem tudod jobban se feltölteni a telód, esetleg az előzőleg rögzített értékeket frissíted. Ha javul valamit, akkor az egy korábbi gyenge kalibrálás volt, de ugye azt is automatiksan az Android végezte el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged