- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
T480, Win11. Lenovo vantage-ben beállítottam hogy csak 60%-ig töltse az akkut. Ezt most szerettem volna alapra állítani de a vantage közben frissítette magát és eltűnt ez az opció. Hogyan tudom alapra állítani? -
Petrónius
aktív tag
válasz
FoxiestFox #123714 üzenetére
A magánjellegűt úgy értem hogy böngészés, filmezés, stb. Semmilyen személyes.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
teptep #123712 üzenetére
(Első körben a munkahelynek kellene szólni, hogy biztosítsanak netkapcsolatot és ne a másét kelljen lopni
)
Lehet félreértettél.
Ezt nem lopom. A felhasználás magán jellegű. Ez egy jelszó nélküli (free) hálózat. Mielőtt elkezdtem használni, átmentem hozzájuk és megkérdeztem hogy használhatom e. A válasz igen volt. Ezt ők a bemutató terem látogatóinak tartják fenn. Vagy éppen aki arra jár.
Egyébként nagyon közel vagyok, egy üvegajtó választ el minket.
A többinek pedig utána nézek.
Köszönöm szépen a tanácsokat. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123699 üzenetére
és Francia91
Köszönöm a választ.
Ez az amit nem tudok. Utána tudok ennek nézni valahogy?
Ezt a wifit egy nagy műszaki bemutató terem szolgáltatja, aminek van titkosított és szabad hálózata is. Ez közvetlen a munkahelyem mellett van. Én természetesen a szabad hálózatot használom, ami eléggé szakadozik és a sebessége sem az igazi. Ezért gondoltam, talán egy jobb kártya segítene a dolgon. Bár nem értek a hálózatokhoz. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődőm a hozzáértőktől hogy T480-as gépbe érdemes beruházni a gyári (AC 8265) wifi kártya helyett egy Intel AX210-be? -
Petrónius
aktív tag
válasz
bytesizelife #123276 üzenetére
Nem kell megmagyarázni egy vevőnek.
Ha szeretnéd eladni a gépet, letöltöd a legfrissebb gyári biost és felrakod. Max 2 perc.
Visszaáll teljesen gyári állapotra. -
Petrónius
aktív tag
válasz
bytesizelife #123259 üzenetére
"Arról nem beszélve, hogy egy ilyen gép eladhatatlan: hogyan magyarázod meg a vevőnek, hogy a hivatalos BIOS frissítéseket nem szabad telepíteni, csak Síp Pista patchelt whitelistes verzióját?"
Erről szó sincs. Nyugodtan frissítheted a "gyári" bios-al. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123234 üzenetére
Köszönöm szépen a fáradozásod (linkeket).
Hiába van a patch, e nélkül nem tudsz szerkeszthető dump fájlt kiolvastatni semmilyen szoftverrel mert ezeken a gépeken titkosított a Bios. Ez az eszköz valamilyen úton megkerüli a titkosítást és az általa kiolvastatott bioshoz már felhasználható a 4 patch.
Tehát mindenképp szükség van rá.
T430-ig meg tudták oldani csak szoftveres megoldással. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123220 üzenetére
"Van már rá megoldás, az oroszok készítettek egy olyan író/olvasót ami a billentyűzet csatlakozón keresztül végzi a dolgát.
majd megkeresem az orosz bolt linkjét. Emlékeim szerint $60-80 +szállítás és vámolás volt az ára.
Egy T480 amit 60-70e körül árulnak, nem hiszem hogy megér ilyen beruházást."
Nézz körül T480 árakba. Nagyon gyenge a saccolásod. Az a rettentő alap.
Elkérhetném azt az orosz oldal linkjét?
Nekem megér 60-80 dollárt.
Köszönöm szépen. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #123220 üzenetére
Tiszteletben tartom a tudásod, véleményedet.
De akkor mégis hogy sikerült talán sok ezer embernek? Haverom gépén a saját szememmel láttam. Ő Németországban "fillérekért" megcsináltatta. Hogy pontosan az általam linkelt kütyüvel csinálták e, azt nem tudom.
A linket megköszönöm. -
Petrónius
aktív tag
válasz
azbest #123212 üzenetére
Belefér fizikailag, nem igényel adaptert.
Igen, jól tudod. Utolsó információm nekem is az hogy ilyen kütyüvel csinálnak egy egyéni dumpot és azt lehet szerkeszteni.
Ha már a témánál vagyunk, van itt olyan valaki akinek van ilyen kütyüje és meg tudná nekem csinálni a módosítást? -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson #123130 üzenetére
"néha előjövő fekete képernyős (nem lehet bekapcsolni) bug-ra is ez a megoldás, ha találkoztál már vele."
Igen, sajnos már találkoztam vele (nagyon ritkán).
Ha nincs semmi hátránya akkor inkább mégis kikapcsolom.
Köszönöm. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
T480-as laptop a kérdésem tárgya. Jelenleg a "gyári" recovery Windows 10 Pro dolgozik rajta. Driver frissítéseket letiltottam. Ha frissítenék Windows 11-re (előbb-utóbb muszáj lesz) ilyen esetben a drivereket is frissíti?
Gyanítom hogy igen de hogy biztos legyek a dologban, gondoltam inkább megkérdezlek Titeket. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Ha kicserélem a gyári SSD-t a gépben más típusra, attól a "gyári" recovery telepítés mehet rá? Nem fog bekavarni? -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson #122954 üzenetére
Ok
Köszönöm szépen a tanácsot. -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson #122951 üzenetére
Köszi
barnam_ Pont a windows driver update-t szeretném elkerülni, letiltom és megoldva.
Köszönöm szépen a válaszod. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Jól értelmezem hogy a Lenovo Vantage csak a Lenovo oldalán keres friss driver-eket? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
A Lenovonak van olyan e-mail elérhetősége ahol érdemben foglalkoznak is az emberrel? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Van egy olyan kérdésem hozzátok:
Lenovo T480, 4,5 éves. Ha letöltöm és feltelepítem a Recovery-t visszaáll a rendszer gyári, bolti állapotába. Lenovo driver, firmware, stb,stb. Ha erre ráengedem a Windows frissítést és talál újabb de nem lenovo által kiadott hanem a windowsba épített újabb drivert, stb,stb a régebbi lenovo dolgokat felülírja? Vagy pontosan hogy működik a frissítés?
Remélem nem kérdeztem oltári butaságot és érthetően fogalmaztam. -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson #122308 üzenetére
Ezeket már végig zongoráztam.
Köszi
Sajnos semmi eredménnyel. Amikor vettem ezt a kártyát, beletettem a gépbe, csináltam egy windows frissítést és működött. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75 #122305 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Arra gondoltam hogy van egy 64GB-os pendrive-om Ventoy-al a fedélzetén. Ez kezeli a telepíthető ISO fájlokat és csinálok a Recovery-ből is egy ilyet.
De ha nem megy, nem megy.
Ebben tudnál esetleg segíteni? Itt van a kép. Akár privátban is mert nem hiszem hogy ebbe a topikba való. -
Petrónius
aktív tag
Lenovo Recovery-ből lehet telepíthető ISO fájlt csinálni?
-
Petrónius
aktív tag
Nem akarok kukackodni de mi nem érthető azon hogy megveszek egy gépet, telepített, regisztrált Windows-al. Azon van alapból egy partíció ami az esetleges hibákat visszaállítást hivatott szolgálni. Na én ezt szeretném létrehozni az új SSD-én.
-
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
"Házilag" létre lehetne hozni egy "gyári" helyreállítási partíciót SSD csere után?
Én csak olyan leírást találok ami USB meghajtóra csinálja meg. Vagy ez a leírás működik egy külön partícióra is? Csak az útvonal más? -
Petrónius
aktív tag
-
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson #121354 üzenetére
Találtam oldalakat (érthetetlen leírással), találtam linkeket is de a legtöbb oldal be sem tölt.
Tudomásom szerint van, csak ez nem csak szoftveres hanem hardveres változtatás. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Kutatok, keresek, nem találok.
Tudnátok adni nekem egy linket ahol érthetően le van írva a T480 bios mod menete?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest