- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
ginola #126228 üzenetére
nem akarok vészjósló lenni, de ahogy olvasgattam szúrtam ki az SSD-t. a 970 EVO Plus az nem laptopba való. a következő csak egy lábjegyzet, de lehet nem haszontalan.
elméletben van benne thermal throttling, de tapasztalatból mondom, hogy nem éreztem sosem a hatását. anno egy Legion gépben használtam. felhasználás függvénye, de nyáron (minimum) heti egyszer kifagyott a gép miatta, mert hiába az izmosabb hűtés meg az állítólagos vezérlés, én ennek ellenére állandó túlmelegedésbe hajtottam. mire jelentősen visszafogta volna a firmware már kifagyott a picsába a gép. pár perces nagy sebességű letöltés pl. simán 60-65 fok köré melengette. az üzemi hőmérsékletet annak ellenére sikerült meghaladnom gyakran, hogy találtam még olyan hűtőbordát is, ami elfért a laptopban. érdemes lenne megnézni azt is terhelés alatt, mert bár a Samsung élen jár, de ekkoriban még nem volt túl sok és megbízható SSD, ami hűsen üzemelt volna. az OEM darabok kivételt képeznek, mert azok jellemzően lassabbak és nevetséges kapacitásúak, így azokat nem lehet rendesen hajtani meg túlmelegíteni. szóval azért érdemes elgondolkodni egy cserén, ha az jön le, hogy nagyon melegszik, mert akkor használat függvényében nem kizárt, hogy egy kazán lesz a gép. a 980 Pro már jól operál borda nélkül laptopban is. a 990 Pro pedig kis túlzással, de a legjobb eddig. ezt mind tapasztalatokra alapozom, mert mindegyikből van itthon pár darab laptopokban meg asztalikban.
-
teptep
őstag
válasz
ginola #126228 üzenetére
8365U adatlap [Intel] [PassMark] 4 mag, 8 szál, alap: 1.6Hz, turbó: 3.9 GHz
A [#126228] képen csak 2 magot és 4 szálat látok, max 1.9 GHz-en.
Mondanám, hogy tedd alapba a BIOS-t, de itt azt írtad, már megtetted: [#126199]
Én még annyit tennék, hogy letölteném a [Hirens Boot Win 11 PE] rendszert.
Az ISO fájlt Rufussal kiírni pendrive-ra és bootolni róla.
Abban is van CPU-Z. Ha ott is csak 2 magos, és nem pörög 3.9 GHz-en,
akkor már meg is van, miért adták el azt a laptopot
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest