- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz sztikac #125497 üzenetére
Microsoft lapról leszeded a Win10 telepítőt. Telepítés után megvárod míg összeszedi a drivereket. Amiket nem talált meg, azt a Lenovo support lapról leszeded. De miért Win10? Októberben lejár a támogatása, már nem érdemes frissen feltenni. És amin elmegy a 10, azon a 11 is elmegy. És a support lapon vannak Win11 driverek is.
-
Apollyon
Korrektor
válasz sztikac #106050 üzenetére
Ez TP topik, szóval TP tippet kapsz.
A 100e nem olcsóbb annyival mint amennyivel rosszabb, jobban járnátok egy X-es TP-vel. Nem kerül sokkal többe, de garantáltan hordozhatóságra van.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Chaser
legenda
válasz sztikac #86205 üzenetére
ez nem tp specifikus kérdés, ennyi erővel már w10-et is felrakhattad volna ugyanúgy lehet upgradelni 7-ről, de bármelyiket
NewmanHD azon túl vagyunk, sokan használtuk/használjuk 8gb-tal a kicsit, 400/500-ast is, ua. a chipset
nála érdekes gond lehet, nem tudom bios default kellemetlenségén túljutott-e már_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz sztikac #86154 üzenetére
Óóó, dehogy van az definiálva: milyen rádiókkal, milyen jelerősséggel, milyen fényerőn, milyen böngészővel, milyen futó programokkal, milyen háttértárral, milyen fájlösszetettséggel, milyen gyakoriságú frissítésekkel stb stb stb.
Amit keresel sacckb tesztekben olvasható vagy visszaszámolható akku kapacitásból. Nekem is van egy adott pontos metódus, ami lefut és ahogy merítünk battery eaterrel, mert ott lehet gépeket összehasonlítani. Egyszer próbáltam ki magamtól reprodukálni: 1óra 28 perccel lett kevesebb az akksi idő. Mert én állítgatom a fényerőt, megyek ki konyhába vele, elindítok esetleg valamit még, beindul egy vírusellenőrzés ilyesmi. Nem véletlenül tesztelnek a nagyobb oldalak is úgy, ahogy és max megjegyzésben írják fel, hogy miket tapasztaltak adott session alatt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
i400
senior tag
válasz sztikac #79465 üzenetére
Én E530at használtam 2,5 évig napi hurcolászással, vigyázva, igaz napi 12-14 órában. Felépítésre ahogy nézem ugyanaz a 2 gép szóval készülj arra hogy a palmrest zsanérnál lévő csavarjai ki fognak szakadni és a hűtés sem valami jól tervezett. Trackpointon kívül semmiben nem nyújt többet mint egy ideapad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar