- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
sztikac #125497 üzenetére
Microsoft lapról leszeded a Win10 telepítőt. Telepítés után megvárod míg összeszedi a drivereket. Amiket nem talált meg, azt a Lenovo support lapról leszeded. De miért Win10? Októberben lejár a támogatása, már nem érdemes frissen feltenni. És amin elmegy a 10, azon a 11 is elmegy. És a support lapon vannak Win11 driverek is.
-
Chaser
legenda
válasz
sztikac #86205 üzenetére
ez nem tp specifikus kérdés, ennyi erővel már w10-et is felrakhattad volna
ugyanúgy lehet upgradelni 7-ről, de bármelyiket
NewmanHD azon túl vagyunk, sokan használtuk/használjuk 8gb-tal a kicsit, 400/500-ast is, ua. a chipset
nála érdekes gond lehet, nem tudom bios default kellemetlenségén túljutott-e már -
Tikakukac
titán
válasz
sztikac #86154 üzenetére
Óóó, dehogy van az definiálva: milyen rádiókkal, milyen jelerősséggel, milyen fényerőn, milyen böngészővel, milyen futó programokkal, milyen háttértárral, milyen fájlösszetettséggel, milyen gyakoriságú frissítésekkel stb stb stb.
Amit keresel sacckb tesztekben olvasható vagy visszaszámolható akku kapacitásból. Nekem is van egy adott pontos metódus, ami lefut és ahogy merítünk battery eaterrel, mert ott lehet gépeket összehasonlítani. Egyszer próbáltam ki magamtól reprodukálni: 1óra 28 perccel lett kevesebb az akksi idő. Mert én állítgatom a fényerőt, megyek ki konyhába vele, elindítok esetleg valamit még, beindul egy vírusellenőrzés ilyesmi. Nem véletlenül tesztelnek a nagyobb oldalak is úgy, ahogy és max megjegyzésben írják fel, hogy miket tapasztaltak adott session alatt.
-
i400
senior tag
válasz
sztikac #79465 üzenetére
Én E530at használtam 2,5 évig napi hurcolászással, vigyázva, igaz napi 12-14 órában. Felépítésre ahogy nézem ugyanaz a 2 gép szóval készülj arra hogy a palmrest zsanérnál lévő csavarjai ki fognak szakadni és a hűtés sem valami jól tervezett. Trackpointon kívül semmiben nem nyújt többet mint egy ideapad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged