- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
audi100td #39144 üzenetére
Engem csak a kijelző az ami roppantul érdekel. Aztán majd ha lesz elég cash a zsebembe valószínű beinvesztálok egy T510-re
A T520-ról nem rég valaki azt nyilatkozta hogy letörnek a billentyű gombok és a burkolat se az igazi...
Nekem máris nem éri meg a felárat a 20-as széria! -
-
rekop
senior tag
válasz
audi100td #39093 üzenetére
Igen, a képen még 2.15-el van, de tegnap este felraktam a 2.22-t. Más ötletem nekem sem volt már. Kétszer újraindítottam utána, nem volt hiba, de úgy vettem észre, nagyon rendszertelenül jöttek ezek a hibák, volt olyan hogy egy nap kb.6-szor volt ki és bekapcsolva 2.15-el, semmi gond nem volt, majd rá egy napra bekapcsolásnál megint hibaüzenetekkel indult.
-
-
Krix
őstag
válasz
audi100td #39045 üzenetére
Hát eredetinek nézett ki, nem volt rajta szétnyitási nyom, karcolás. A power manager felismerte és az FRU-t is kiírta. 0 töltési ciklus volt benne mikor kaptam és az általam végzett két merítés és töltés után már 2-t mutatott, úgyhogy nekem teljesen eredetinek tűnt. Tökéletesen passzolt a gépbe, nem lötyögött, nem szorult. Ha hamisítvány volt akkor gyakorlatilag tökéletes.
-
buvartacsko
addikt
-
Xmodule
őstag
válasz
audi100td #38875 üzenetére
x200 x200s mar joval dragabb kategoria sajnos. nincs rá keret. igazabol ez az x121e sem ennyibe kerul ujonnan mashol. marmint nem 48k. lehet megveszem aztan tovabb passzolom dupla aron es veszek egy x200 ast
es az x200 as is hangtalan? marmint van ilyen funkcio benne hogy total kikapcsol a venti? mert en amugy gepezes 98% ban csak a böngeszö megy es szeretem amikor halk ilyenkor.
-
bads1
aktív tag
válasz
audi100td #38856 üzenetére
Annyit biztosan nem segít hogy akár hasonlítson egy IPS-re, de majd lehet meglépek egy kalibrálást még addig nem jutottam el.
Chaser: Azért mondtam hogy annak aki asztalnál használja, mondjuk nekem egy fórumozás is más élmény külső kijelzővel mint a 15 colos notin, egyszerűen sokkal jobb azon olvasni.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38858 üzenetére
Tovább gondolva a dolgot ha már drága gép nem akar vele copni ha beüt a gebasz. Akkor meg maradt megint csak a dell. HP-nak is jó az nbd garja, de a dellé a legjobb. Asztali gép csak végső esetben. Használom a T60-at is asztalnál, de legtöbbször ágyban, fotelben. Mióta megvan meg is szűnt a hátfájásom
Most épp ágyban, párnák közt garázdálkodunk együtt
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38854 üzenetére
Hát nem az
Jelenleg úgy vagyok vele, inkább hw terén kötök kompromisszumot mint más téren. Az a HP dreamcolor is lehet vakvágány lesz, mert finoman szólva nem halknak írják, tesztekből nézve rátesz egy lapáttal a T60-ra, terhelve jobban is.
bads1: Arra rájöttem nekem önmagában eg 15-ös kijelző elég - kisebb nem -, olyan dolgokat nem csinálok v nem prof. szinten gofy kelljen egy nagyobb 22-26" mondjuk PS-re. De ez megint egyéni.
-
bads1
aktív tag
válasz
audi100td #38854 üzenetére
Aki asztalnál használja a gépét annak mindenképp egy külső IPS panel a megfelelő, én is Dell IPS-ről váltottam a T510-re de finoman szólva sem ér a nyomában. Egyedül a felbontással vagyok megelégedve, bár még ez sem veri a Delleket a 16:9 arányával.
Nem mondom hogy csapnivalóak a színek a gépen csak nekem nagyon "szürke/kékes/fakó".
Szval már nézegetem a fullhd Delleket, a T510 meg jó lesz second displaynek -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38847 üzenetére
Sok nem, de volt ami igen. Egyik nagy kedvenc Q3 pl 1600-ig okés
Láttam már dell FHD-t is, amiket azért mindenki dicsér. Én azt mondanám, az már megközelíti a T60 IPS-ét, el nem éri még úgy se hogy ezek már 5-6 éves gépek. Fényereje nagyobb az új cuccoknak az tény , de az engem nem érdekel, 99%-ban benn használom a gépet. 1ébként valszeg ha kikopnak a T60-ak valami olyan cuccom lesz helyette - gar miatt is többek között - , esetleg HP dreamcolor ha értelmesebb áron valahogy hozzá lehet majd jutni. De nem lepne meg ha a T60-ak még egy darabig mennének. Még a hw-ével is kiböjtölöm valahogy. Ezeknél még nem spróoltak úgy összerakásnál mint egyik másik utódjuknál előfordul. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38842 üzenetére
Tudom, volt olyanom is, első TP-m, de ott meg a felbontás kicsi. Ha már régi játékokkal játszok én megadom a módját!
parkasz: Ha tényleg így van akkor felesleges dolgon filóztál
T60 kapcsán én is mindig ezt élem át. Vehetnék T500-at, 510-et, akár 520-at is..de bachatom a jó hw-t ha pont a kijelző meg nem lesz jó
Ebben a "kis" T60-ban topon van billzet, képernyő, touchpad, trackpoint, csatlakozók is jó helyen vannak. Egyedül abba lehet belekötni hogy nem full hangtalan mint a T500 esetenként, de még TP-k közt is megállja a helyét. Full DTR gép, nem azzal kezdődik hogy vehetek hozzá külső kijelzőt ha nem akarok hányni
Ezért kanyarodok mindig vissza ide, kipróbáltam már sok gépet de mindig ez a vége. aztán ha majd véglek kipusztulnak akkor nem tudom mi lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38837 üzenetére
Jó-jó, csak akkor ne nézzen meg utána egy IPS-t
addig én is elég korrektnek tartottam a 14" 1400-es T60-at amíg nem láttam. Ha jól sejtem mivel régebbi gamekre kell hordozni úgyse fogja, meg fő gépnek ott a T500. Annak legalább akkuja és töltője is kompatibilis a T60-nal. Nem mellesleg a T60-on még filmezni is bőven lehet, akár a legtöbb 1080p-s mkv-t is viszi.
parkasz: Ha megveszed a T42-t véletlen se nézz utána meg fentebb említett IPS gépeket. Kurta mérges leszel magadra
-
parkasz
senior tag
válasz
audi100td #38833 üzenetére
Szia!
Ennyit: t42
Ami miatt kell: szeretnék egy oldszkúl ibm notebookot a régi, számomra még élményszámba menő játékaim futtatására, ugyanis a mai csoda-izék nemigen kötnek le.
A t500-as gépem a mindennapi dolgaim elvégzésére pedig bőven elég.
Itt a t42p/t43p-t javasolták de olyanból csak lelakott van az aprók közt. -
Xmodule
őstag
válasz
audi100td #38690 üzenetére
Ha minden igaz Intel HD 2000 van benne.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38658 üzenetére
Akkor nem csak én gondolom ezt.
OK, lehet egy game nem ütné ki - bár erősen kétlem hogy egy metro 2033 vagy crysis2 ne tenné meg ha szimplán furmark alatt felmegy 93 fokra -, de a játék mellett simán lehet konvertálni háttérben megfelelő rammal és ssd-vel..mind2-nek elég baráti ára van. Főleg a 3-400k-s gép ára mellett. Az már biztos megfogná. És hol extrém használat ez?Sehol.
USA-ban simán el tudom képzelni ha ez a hiba tényleg kijön ilyen egyáltalán nem extrém helyzetekben sz@rrá fogják őket perelni. Ennek extrém helyzetben is helyt kell(ene) állnia.szerk: Gondolom akik szerint ez normális azért vennék szép felárral az i7-es gépet, hogy tudják az van a gépben, nem azért hogy kihasználják az erejét meg az árát amennyibe került...
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38638 üzenetére
300k nekem is akkora plafon lenne hogy kellene győzködni magam rendesen. De HP-nál van nbd gar és működik, tehát dell mellett csak ilyenre adnék ekkora összeget, TP-re nem. Vennék még rá gart ha javul egy nagyot az árfolyam, nekem megérné ezt az összeget ha lenne 5 évig egy gépem amiben IPS v xVA panel van. T60-ról nyomom most is, ha ez most még elég - ha néha szűkösen is
- bőven elég lenne az a HP is 5 évig.
sutszi: Így jogos meg egyúttal érthetetlen is a dolog
Igazából ki kéne mérni az i5 meg i7 gép fogyasztását, de ez most részemről gépek hiányában elmarad.
-
windchill
csendes tag
válasz
audi100td #38615 üzenetére
Nevetni fogsz, de az X130 egész jópofa. Ha lenne gyerekem és suliba járna tuti ilyet vennék neki. Megerősített ház/váz, vastagon gumírozott borítás. Kb ha leesik az asztalról akkor nem összetörik, hanem visszapattan
Emellett matt kijelzős, kis fogyasztású és kicsi. Akkuja is jól bírja.ui: közben beugrott, hogy ez nem AMD CPU-s, hanem Inteles
-
-
windchill
csendes tag
válasz
audi100td #38533 üzenetére
Amik nálunk vannak a cégnél azok T430, L430 és T430s
T430, 14 AntiGlare HD+, i7-3520M, 8GB , 500GB / 7200rpm , NVIDIA NVS 5400M 1GB Optimus
T430s, 14 AntiGlare HD+, i7-3520M, 4GB , 500GB HDD, Integrated Intel Graphics
L430, 14 AntiGlare HD+, i5-3210M, 4GB 1600MHz, 500GB 7200rpm, Integrated Intel Graphics
Nem tapasztaltam egyikkel sem ilyen gondot. Volt rajta pár terheléses teszt futtatva, de normálisnak tűntek. Lecsekkolom majd a T430-at megint.
-
brekiisti
tag
válasz
audi100td #38519 üzenetére
nem tudom reggeli kávé mellett még úgy nézet ki
Amellett kitartok hogy állandó 100% semmi nem produkál ha meg olyat számoltatok a géppel ami igényli a nagy teljesítményt és nem nagy házban van hanem relatív kicsi hűtővel vékonyka helyen persze kell a hűtés és nem fog 21 DB vel 2000 fordulaton menni.
lehet hogy nem a legjobban sikerült modell ez az nv / i7 lap ezek szerint de azért annyira nem is gáz ill már nem tudom hol olvastam de az intel i-gen3-k kicsit forróbb fejűek.
ez van vagy tekernek a BIOSon vagy így sikerült ez a sorozat. -
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #38384 üzenetére
A nehezén túl vagyok, 2 oldalban sikerült összefoglalni, szépen táblázatosan, hogy mit is kéne tudnom. Innentől reménykedni kell, hogy nem kérnek mást és szépen nyugodtan megint eljátszogatunk a panelekkel és a kódokkal laboron
Mondjuk nekem a sok napfény is bejátszik, de valamelyik este már az őrület kergetett a betekintési szögek miatt az ágyban. Ide-oda fickándozva bírok csak tanulni és ha épp néztem valami kapcsolást vagy szöveget és csak az invertált képet láttam, akkor főttem rendesen. Szóval így vagy úgy, de marad az új panel. Max több fényerőt kap, ha odakint bütykölök majd nyáron. A Wacom meg külön csemege, az mozgatja a fantáziám leginkább.
scuderia: Szinte ugyanaz mindkettő. A Quadro kariknál ugye garantált a bizonyos tervezői szoftverekkel való tökéletes szinkron és a driverezés. Teljesítményben amiket néztem szinte ugyanazok, esetleg 1-2 fps az, amit hoz a tervezői változat, de ez tényleg mérési hibahatár és eltérő procik miatt lehet.
-
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #38244 üzenetére
Igen, ez a repedés tervezési hiba, a csavaros menet nagyon a szélén van, így óhatatlanul is repedezik. 2 komponens anyag kell neki és tök stabil lesz. Kis csiszatolás, esetleg fekete festék és alig látszik. Mondjuk nem érdekel, munkás gép, püfölni van, mechanikailag és szoftveresen tartom rendben, kinézet már mindegy
-
Gondwana
addikt
válasz
audi100td #38156 üzenetére
Így az üveggel együtt is elfér a gépben?
Nem, ha bennemarad, nem lehet vízszintesig lecsukni.Holnap tehetek fel ICC profilt, ami persze nem helyettesíti a kalibrációt, de alapvetően a panel nemlinearitása az kb. ugyanaz volt több kalibráció után is (csak a fehéregyensúly ballagott lefelé a háttérvilágítás öregedésével.)
Kérdés: X200-nál Win+X-en változtatva a fényerőt mik a lépések? (Most a T60-on lógok, itt 100%, 90, 80, ... 30% szabályos 10% lépésközökkel, viszont X201-ben 100%, 66%, 50%... illetve 12% alatt használhatatlan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest