- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58314 üzenetére
Érdekes, nekem X200-ban 0,925 a legalacsonyabb beállítható érték P8600-nál, múltkor írta ezt más is. Viszont a t500-ban lévő p8400 az IDA kivételével alapfeszen megy, ami 0,875V. Azért is tartok a cserétől, mert nem tudni, mennyire lehet alulfeszelni az adott procit. X200-nál elkelne az alacsonyabb fesz.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #58308 üzenetére
Pont ma fogom cserélni a P8600-at T9400-ra a saját T500-amban is (barátnőm T500-ában majd' egy éve megvolt már a P8400 -> T9400 csere).
Viszont így nem igazán értem a cserédet, gyakorlatilag a több VRAM az egyedüli tényleges előrelépés (hiszen CPU-t ugyanúgy cserélhettél volna a T500-adban).
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58308 üzenetére
Mármint alulfeszeléssel gondoltad az alacsonyabb feszeket? Muti már, mit hoztál ki belőle. Volt egy T9600 aprón kb egy hónapja 8-ért. Kicsit bánom, hogy lecsúsztam róla.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #58305 üzenetére
Legalább WUXGA kijelzősre cserélted?
A FireGL V5700 GDDR3-as? -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #58287 üzenetére
greasemonkey addon + hozzávaló yousabletubefix script.
Kiegészítőkezelőbe beeszi magát "user scripts" néven, egy majom(lol) ikonnal.
Ott állítgatod, asszem az utolsó tab-on van a rendering mode.
Felmész youtube, majom ikonon katt->parancsfájl beállításai->all pages->flash wmode. -
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58240 üzenetére
Ja, köszi, én már hozzászoktam!
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #58109 üzenetére
Tegnaptól van helyette T500. Gyűjtő meg nem vagyok - az sajnos olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak -, úgyhogy sajnálkozva bár, de feltettem HA-ra.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58038 üzenetére
Akkor csak jól gondoltam. Úgy látom, valaki unatkozott.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
FoxiestFox #58025 üzenetére
Használom, csak mire azt elindítottam, addigra felraktam a pwr mng-t de a jelek szerint rosszat.
A sys upd nem rakott fel mást, kézzel kellett. A lényeg hogy már jó -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #58009 üzenetére
Oké, azt valóban nem. Te inkább írd csak azt az összefoglalót.
Tikakukac: hosszú távon jónak gondolom az elérhető maximális mennyiségű RAM-ot beletenni. (Ha nem éreztem volna időnként, hogy a 3 GB RAM eléggé limitál, akkor nem váltottam volna T60-ról.)
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #58009 üzenetére
Zokniban is működik?
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #57946 üzenetére
Kezdésnek rá kell keresni "az olvass vissza" reguláris kifejezésre
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #57944 üzenetére
Megírod, beleteteted a modikkal? Köszönjük előre is!
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #57929 üzenetére
Jaja, a betűk megjelenítése tényleg rettenetes, az alap Unitys Ubuntuban úgy-ahogy tűrhető.
Különben nem is értem, ha olyan remek a Linux, akkor miért nem térnek át rá tömegesen a felhasználók.(#57931) Francia91
A "hittérítés" akkor ér véget, amikor kiderül, hogy egy-egy fontos program még CrossOverrel sem fut. Az AutoCad szempontjából ez a helyzet.
-
orangutan4
tag
válasz
FoxiestFox #57905 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat
-
Robo sapiens
tag
válasz
FoxiestFox #57849 üzenetére
Semmi. 1 hét múlva jár le a garancia (tudom, hogy nem volt bölcs dolog mostanra időzíteni), ezért szeretném, ha kitakarítanák belülről, illetve kicsit húznának a zsanérokon, hogy ne legyen az a pici holtjátéka.
Majd azt akarom mondani nekik, hogy hangos a hűtő, meg melegszik, illetve zavar, hogy holtjátéka van. Reménykedem, hogy tudják majd, hogy milyen kincsről van szó, és ezért annyira nem akadékoskodnak ilyen problémákon.
Egyébként durva, hogy 4 év használat után semmi... nagyon szeretem a masinát.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57824 üzenetére
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FoxiestFox #57531 üzenetére
köszi a segítséget.
volna még pár kérdés (nem csak neked
)
két befutóm van: T400 (intel vga) / T500 (ati 3650) leírásból nem látszik, de ati mellett van intel vga is?- Fingerprint driver működik w7 hp alatt? vagy csak prof alatt?
- "Lenovo System Update"-et nem találom a lenovo honlapján a "driver and software" alatt. de ha ezt letöltöm, akkor ezen keresztül minden sw és drivert le tudok tölteni? azaz nem kell letöltenem a őket és egyesével telepítenem? -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57533 üzenetére
Én 8-900-ig hajtottam az egyik régi T500-amban a vga ramot.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #57531 üzenetére
Így-így!
Nekem is Catalyst 13.9 van, picivel gyorsabb lett a HD3650ThinkPad Switchable Graphics Drivert kell először telepítened, ebben benne van az ATI és Intel drivere, plusz a váltáshoz szükséges dolgok. De ezt leszedi a System Update is.
-
Schuby
aktív tag
válasz
FoxiestFox #57523 üzenetére
Nem jellemző a játék, max age of empire, meg candy crash, az elmegy az intelesen is. viszont ki tudja mit hoz a jövő. mind a kettőnek nagy felbontású 1680x1050 kijelzője van. A páromé lenne, most az én t400 am nyúzza, ami csak inteles viszont ssd van benne. Automatikusan kapcsolgatja szükség szerint a vidkarit vagy csak manuális lehetőség van benne? És mennyi lenne egy használható aksi ha mégis a 0 perceset választom? elég a legkisebb is.Netán a t400 aksi jó a t500 ba?
-
adrian87
tag
válasz
FoxiestFox #57483 üzenetére
Kifejtenéd bővebben? Nem megbízható SALIERI?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #57473 üzenetére
Mindharom klasszikus cucc
En mar a W700/701-et is klasszikusnak veszem, mert kihalt W szerias ThinkPad
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #57469 üzenetére
Én régebben ilyen ds-ről ábrándoztam.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #57354 üzenetére
Olvastam ma én is .... hát kész...IBM-nél is elgurult valami...Ennyire kell hajszolni azt részvényenkénti 20$-t. Lassan a gatyát is eladják...De mint tudjuk majd itt is jön egy-két "fejlesztés" aztán már szervert sem fogunk IBM/Lenovo-t venni...Bár eddig sem vettem volna.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #57354 üzenetére
T500-asba hány Milis Ultrabay Caddy kell?
Szándékozok venni.. és egyben kb itt is jelzem ha valakinek van fölösben kallódó akkor van itt vevő -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57275 üzenetére
Minden x-ben integrált a cpu. Ettől független lehet stimmel a lapcsere, azt nem tudom.
-
Robo sapiens
tag
válasz
FoxiestFox #57279 üzenetére
Azt olvastam, hogy kopik a burkolatuk es a billentyuzetuk. Nem tudom ez fedi a valosagot.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #57275 üzenetére
Neten láttam már infrával kiszedett és t9xxx-re cseréltet, de az eléggé bátor húzás
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #57237 üzenetére
mekkora kamu kísérletekre nem fanyalodnak már a fősulisok egy kis meztelen csöcsér. már nincs pénz arra se, hogy kisfröccsel leitassák a csajokat? szegény világ.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
FoxiestFox #57260 üzenetére
Innen is látszik, miért akarja már a Lenovo elhagyni a pöcökegeret...
Akinek nincs TP ismerete, tapasztalata, azt sem tudja, hogy azt eszik vagy isszák - sajnosDe ez már más sztori...
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #57237 üzenetére
Ezzel tulajdonképpen mit is akartak elérni...?
A TP-re nem igazán tudtam koncentrálni..pláne mikor a videó felétől jött a fiatal kis hegyes cicis lány
Pöppet meghökkentem, hogy egyeseknek mire van idejük meg affinitásuk -
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #57219 üzenetére
De a Caddy-ben is leviszi az olvasófejet a program ha épp beindul alattam a talaj mint a centrifuga?
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57202 üzenetére
Nekem bőven jó úgy. A fényerőt nagyon ritkán tekerem fel, zavar a vakító fényerő. Wifin csak itthon vagyok. Tanulásra és jegyzetelésre használom legtöbbet. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem elég egy X200s. Na ez az amit még én se tudok
Egy nagyon nyomós érv szól az X220 mellett, és az az mSATA + HDD.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #57202 üzenetére
Ott a pont
T500 torrent-tel, kikapcsolt kijelzovel, IGP mellett kibir 6,5 orat
De kikapcsolt kijelzovel nem sok hasznat veszemAmugy netezve eleg korrektnek gondolom a 4 oras uzemidot egy T500-tol
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57151 üzenetére
6k körül, már linkeltem asszem.
TN E4310-ből, elég korrekt..szemből...De a T500 LG nem kicsit jobb még ennél is.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57146 üzenetére
Még nem árulom el, bevárok még 1-2 tippet
Chaser: nincs nyafogás, tessék tippelni. Mikroszkóp alá ne tegyem Nekem?
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #57139 üzenetére
Ha láttad volna, hogy milyen B-kategóriás horrorokat idéző trutyi van a nvidia chip alatt, nem lennél ennyire magabiztos a javíthatóságát illetően... (Ráadásul az eredeti, gyakoribb hiba a chipen belüli homokdarabra rögzített kivezetések eleresztése az nvidia önvallomása szerint, amit reflow/reball nem is gyógyít)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #57046 üzenetére
4:3-as 14" szériába is ugyanaz megy.
x200 affs panelt tud valaki jelenleg emberi áron?
-
audi100td
nagyúr
válasz
FoxiestFox #57046 üzenetére
Igen, így van, csak a 14" 16:10 nem csereszabatos, ez lemaradt.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #57005 üzenetére
Tim82, Sensei, dying_star
köszönöm a válaszokat. most nincs felesleges matrica, úgyhogy az alkoholt mellőzöm. -
westlake
félisten
válasz
FoxiestFox #56939 üzenetére
Intel ES.
Ha a BIOS nem tartalmazza az ES CPU mikrokódját, akkor nem fogja kelezelni az alaplap. Az asztali alaplapok gyártói általában beleteszik a BIOS-ba az ES mikrokódokat is. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56872 üzenetére
En a 2x4 GB-ot vettem 12k-ert. Inventor, SolidWorks es 3ds Max Designer csipazza a 8 GB RAM-ot, 4 GB csak arra volt eleg, hogy megnyissam, de ha mar komolyabban elkezdtem szerkeszteni, meg elemeket hozzaadni, megszaladt... Most a 8 GB-bol 800-900 MB szabad memoriam marad, ha ugy komolyabb cuccot tolok ossze 3D-ben
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56872 üzenetére
Most 5 fölött vannak. Inkább 6. Én vagyok az egyik legolcsóbb a 2x2GB 4900Ft-tal.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56870 üzenetére
Mind1 végülis, egyszer még jól jöhet és 6eFt volt az upgrade, kibírom.
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #56845 üzenetére
én ebayen vettem anno hot wire-t, nagy ellenállású fémhuzal. 5-10-20w-tal megküldve felhevül és szó szerint kés a vajban, ha szivacsot vagy polisztirolt kell vágni. fillérekbe kerül, és jól jöhet másra is.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56845 üzenetére
Még jó, hogy odaírtad a végére... Honnan találsz ki ilyeneket?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56843 üzenetére
Az aljára nagyon vékony kell, olyat nem tudok kivitelezni. Meg olyan méretben ami itthon van szivacs, abból csak luk marad.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56670 üzenetére
En mar elengedtem, de neha visszasirom. Nekem egy maemo5 rendszer kene Pureview kameraval.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56668 üzenetére
Hat meg a rendszert
Az maga volt a tokely! Na azzal bajban lennek, hogy elmondjam azota milyen teloim,voltak
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #56664 üzenetére
Nem csak mostanában volt neki...
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56664 üzenetére
Ja, hát szummázni biztos nem fogok a saját érdekemben
A nem túl távoli múlt: Edge E135 69eFt => 25-öt fizettem rá egy X121e-re => erre 45-öt dobtam rá a garis X220-ra (na itt nagy bukó volt az X121e
) és most max. XXFt-ot szeretnék ráfizetni arra az X220-ra (nem írom le, mert a tulaj topiclakó és nem akarom kijátszani idő előtt a lapjaimat
), mert azon vannak rendesen esztétikai hibák.
Ez az elmúlt 3hét.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56661 üzenetére
Nem szeretnék bukni. Nyilván megvan az ára az upgrade-nek. Ha IPS panel kell, meg FP és USB3.0, annak ára van, az enyém ezeket nem tudja. Mivel az IPS panel cserén erősen gondolkoztam, ezért kézenfekvő megoldásnak tűnik a csere, így a gari is megmaradnak, mert arra még van egy év.
Úgyhogy ez a jó megoldás, nem a garit bukom az IPS panelért cserében. A másik két, sőt három (i7,FR,3.0) dolog meg már csak hab a tortán. Nem értelmesebb egy ilyen csere ráfizetéssel, mint a szétbarmolom és lesz csak egy plusz IPS panelem (a gari meg vagy megmarad, vagy nem)?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56566 üzenetére
Akár.
(#56567) osztraksajt: Eladtam már.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56554 üzenetére
Na majd holnap jatszogatok vele en is. Ma huztam 110/110 MHz-et rajta, War Thunder-re adtam arnyek es viz effektet, szepen vitte
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56531 üzenetére
Mivel emelted a HD3650 órajeleit?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56531 üzenetére
Tessék parancsolj!
Második felvonás
Tehát GDDR3-at kapottChaser: Nem gondolkoztam 2503-as dokkolón, az eGPU tágabb mozgásteret és több lehetőséget kínál. Írtam az eGPU készítőjének, megkapta a gépem hardveres adatait, asszondja, hogy a rendes PCI-hez képest olyan 80-90%-osan tudom kihasználni az eGPU-s VGA-t, ami elég jó, tesztelve is volt az ő gépén.
Scarbantia: Csak a FireGL V5700 miatt nem cserélem le a T500-asomat
Tim82: Köszönöm!
Akkor lehet hogy nyár környékén meglépem a cserét
Játszani úgy sem játszok sokat, ha igen, akkor meg nem natívan teszem, és kész. Viszont sok másra kéne az ekkora kijelző (Excel-ben meg álom
)
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56508 üzenetére
Az mindig ugyanaz.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #56497 üzenetére
És bizony milyen szar port is volt mikor megjelent... erőltetve, kapkodva, siettetve... és biza milyen BAROM VOLTAM, hogy megvettem anno megjelenéskor 12e HUF-ért...
Trágya gány a telepítő (totál ismeretlen karakterek és kriszkrasszok a telepítő program gombjain meg társai... kb azt hittem hogy hamisított a szofver... közben meg minden ötödik embernél olvasható volt fórumokon) nincs Windows Live magyarban mert régiózár, de Win$ux Live profil nélkül nem tudod aktiválni a serialt/a játékot... tehát eleve kiskapuzni kellett...
Az egész játék instabil, az akkori legerősebb gépeken is megröccent (még mai is Patch nélkül) feltéve ha épp el sem indult vagy full bugosan mert PONT nem támogatta a Te kártyádat (vagy inkább az a nagyobb csoda ha együttműködött a kártyádal (?))
ATIsok mind meghalltak kb, szerencsére akkor még Nvidia vonalon voltam... abból is pont egy 9600GT... a megjelenés második napján kijövő sokadik Patch és Nvidia Driver frissítés után játszani is tudtam3 napon belül visszavittem az 576-nak... ők benntartották 1 hónapig aztán visszaadták egy 5-6 oldalas prezentációs jellegű "megoldások" kupaccal, hogy Ők nem adják vissza a pénzem mert ez a játék jó
Ők maguk is leírták a több oldal egyikére, hogy Windows Live nyente Hungarisztánban, de persze ha UK vagy USA profilt csinálsz és persze KÜLFÖLDI e-mail címmel amit dettó meg kell csinálni külön akkor jóságosan szuper...
Az mellékes, hogy a játék minden egyes tesztúrája olyan max felbontáson is mint egy elkent kulimász... és az árnyékok már-már célirányos epilepszia generátorok a fűrészfogas tenyér méretű pixeles éleivelNoh, már megint elborult az agyam és kiadtam a dühöm ezen élményeimből
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56499 üzenetére
Pedig itt a hdd-re panaszkodik..
-
wd.taz
aktív tag
válasz
FoxiestFox #56476 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56467 üzenetére
Visszanyalt a fagyi ezek szerint? Akkor már én is kipróbálom
Ha ez így van akkor metálos barátunktól elnézést kívánok!
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #56451 üzenetére
Annyira nem féltem, mert max. garban adnak egy újat majd. De már átlagosan 10-15 MB/s-el visszaesett a sebessége így is a kezdetihez képest. Mondjuk az l*fasz, de akkor is
Meg igazából nagyon nincs kedvem egy teljes reinstallhoz. Mindent visszatenni... Most minden OK, csak a hang baszakodik. Megpróbálok frissíteni egy-két vonatkozó drivert, hátha.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #56448 üzenetére
Nem csak net alatt ilyen a hang, hanem VLC alatti film közben is, és mp3 is pattog. Tuti valami driver lehet. A Winfos lefrissített valamit, azóta ilyen. Gondolkoztam már egy teljes reinstallon, de nem akarom az SSD-t nyúzni. Már egy is 1,9 terra van írva rá.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56326 üzenetére
Kinek mi. Én nem érzem ilyen katasztrofálisnak a dolgot. Sőt, marhára semmi különbséget nem látok 1366x768 és 1280x800 között. 16:9-et megkérdőjelezni azért merészség.
Projimban nincs 16:9 pl. és eszem is miatta a kefét rendesen.
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #56234 üzenetére
meglesem,köszi
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #56232 üzenetére
Bios még az eredeti és azt nem néztem hogy hol lehet ki-be kapcsolni
-
válasz
FoxiestFox #56229 üzenetére
Ez Everest.
solaris: A feszeket úgy állítod, ahogy tetszik. Az IDA-ra nem tudok mit mondani, ha BIOS-ban aktív, mennie kéne.
-
solaris7
tag
válasz
Nekem nincs IDA és 0.9250V az alsó határ ez mitől függ?
-
xcds
őstag
válasz
Neked hh kiírja az aida a szenzorok nevét?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56147 üzenetére
1,5 éve, mikor beszereztem ezt a T60-ast, elvolt alapjáraton 45-50 fokon az X1400-as. De ha már szétszedem, akkor megy a Gap Pad helyére réz, nem szarakodok
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56130 üzenetére
Nekem ugyanolyan paszta van a két T500-on. Nem márkás, tubusban vettem, de legalább nem köt meg, mint a gyári. Az intelesben nincs gap pad, az ati-sban meg az integrált pu-n van.
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #56134 üzenetére
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #56132 üzenetére
Köszi!
A cpu-n meg csak a pasztázás?
Esetleg valami rézlapka beszerzési forrás tudnál mondani? -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56115 üzenetére
Ezt melyik pontnál állítod az ini fájlban?
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #56115 üzenetére
Ezt a lehetőséget is ismertem
Lehet eljátszok majd vele én is.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #56051 üzenetére
Pedig adják Win 7 mellé a 8-at is lemezen... a hét meg a nyóc(száz)át.
(#56055) buvartacsko
A ThinkPad tulajok ezt meghallván elhajigálják eleddig babusgatott gépeiket és nemsokára tömegesen fognak tolongani az iStyle shopok bejárata előtt.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56051 üzenetére
Sajnos ez mindenhol jellemző. A régi termékeiket majd' mindenhol leszarják a gyártók, vedd az újat, nekik az nem biznisz ha a régit támogatják. Ha már az örökkévalóságnak gyártottak gépeket régen a Lenovo-nál, akkor valahogy csak ki kell már nyírni, ha már nem akarnak megdögleni a gépek maguktól
Ezért hát a támogatás hiányában biztos van egy jó adag "ha win8.1-et akarsz akkor bizony le kell cserélned a régi öregecske TP-edet egy újra".
De ezzel biztos nem árultam el nagy titkot. Android vonalon ugyanez megy nagyban, kendőzetlenül. Nuku frissítés, vegyél újat!
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #56046 üzenetére
Amennyiben jól értelmeztem egyéb fórumokon olvasható visszajelzéseket, abból kiderül, hogy más márkagyártók háza táján is akadnak problémák egyes hardverekkel. Most már nemcsak a Linuxosok szopnak, hanem az új MS Windowsok is kéjesen megörvendeztetik népes felhasználói táborukat.
(#56049) franc0
Mihez képest "fos"?
Ja, a TrackPoint, amit csak egyszer kell kifizetned és milyen sokáig, zokszó nélkül simogathatod. -
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #56046 üzenetére
1000éves hardverkomponensekből építkező gépek esetén nem tudom mit vártok. Nekem gyönyörűen megy minden Sandy Bridge-es gépen. Minden driver fenn van, gond egy szál se.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56043 üzenetére
Én is próbálkoztam, de a sok szívás miatt elálltam a Win8-tól
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #55905 üzenetére
Nálam sem sípol, csak készenlétnél, meg ha rádugom/leveszem menet közben a töltőt
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55905 üzenetére
Az enyém viszont igen és baromi idegesítő.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #55898 üzenetére
+1
Jobban tetszik, mint az alulról megvilágított bili. A közvetlen környezetet is bevilágítja.(#55903) hito
Nem tudom, de T500-nál is baromira idegesítő volt.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55898 üzenetére
Nagyon elqrhattak valamit, delleknél nincs ezzel gond.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55860 üzenetére
En szeretem, ugyhogy inkabb gepet csereltem
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55851 üzenetére
Azt én is letojom, de az már várlázító és nem tudok felette szemet hunyni, ha a CPU szab határt, illetve gátat a zavartalan és gondtalan netezésnek. És itt ez történt.
lapa: X121e.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55849 üzenetére
"combosabb APU-s AMD alapú"
Létezik ilyen?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #55794 üzenetére
Simán be lehet tenni, csak érdemes használni a "Hardver biztonságos eltávolítása" funkciót, mert amilyen mocsok a Windows, még valamit rajta felejt. Ez is lehet problémaforrás, szerintem.
Én T60p-nél rendszeresen cseréltem az UltraBay-ben a Caddy-t és DVD írót menet közben, a T500-nál is elejében, semmilyen gebasz nem adódott ebből. -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55792 üzenetére
Megnézem majd. Javítást csináltam telepítőlemezről, de sikertelen volt, utána rendszer visszaállítást és most indult caddy nélkül.
(#55791) Francia91: Én is így voltam, csak most elfelejtettem visszatenni és hoppá.
Egyébként menet közben be lehet tenni a caddy-t?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #55753 üzenetére
Szerintem ugyanilyen volt a T60-asnak is a ventikialalkítása, mármint a forgó rész
Én grafitporos kenőzírt alkalmazok ilyen esetekre, azzal kenem, ha ilyen masina kerül hozzám, eddig tökéletesen bevált.
Féktisztító után viszont tényleg ki lehet dobni a ventit, haverom a sok eszével meglépte a dolgot...Anno hoztam haza a cégtől egy kisebb bödönnel ebből a grafitos zsírból, elég lesz egy életre
A CNC és Bihler gépek nagyobb terhelésnek kitett részei ezzel vannak nálunk kenve
Amúgy itt egy fél gépészmérnök, a szak felét megcsináltam, a másik felét majd Deutschland-ban csinálom meg az anyagiak miatt, szakmám meg gépésztechnikus (CNC programozási vizsgával kombinálva) -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55735 üzenetére
Hát nem tudom. Most tettem bele szilikonzsírt, de még mindig nem olyan könnyen fut, mint a másik. Lehet, hogy nem is zsír kell bele tényleg, hanem olaj. csak nincs kedvem még egyszer szétszedni, ha mégse jól döntöttem.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55714 üzenetére
Ja, hát akkor jó, hogy nem hallani...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55712 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55709 üzenetére
3ezer körül. Van nálam most 2 T500. Az egyik egyértelműen halkabb, de az is hallható bőven 3-as fokozaton. Érdekes, hogy amiben új a hűtés, az a hangosabb. Ilyen nyüszítő hangja van. Olyan, mintha passzos lenne vagy nem tudom.
1-es fokozaton mindkettő hangtalannak mondható.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55704 üzenetére
Tudom, hogy helyesen írtad. Én meg arra céloztam,hogy ez marhaság.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55700 üzenetére
Az vagy te, hallhatatlan.
Közben megoldottam, ha a smart1-et írtam át úgy, ahogy eddig a smart2 volt, akkor működik rendesen. ez ilyen bug lehet.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55695 üzenetére
Én is csípem a firefox-ot, tehát nem lesz nagy megeröltetés használni
Viszont innentől kezdve akkor, ha jól gondolom az akksi időre is kedvező hatással lesz a dolog, mert leginkább netezésre használom a gépet és az IE eléggé zabálja a procit.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55681 üzenetére
Ez azért nem olyan rossz, már-már lassabb fajta SSD szintű.
A kérdéses művelet közben 50-80%-ra ugrik a CPU terhelés 1-2mp-re. Ez akkor mit jelent?
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #55616 üzenetére
Na kérem. alakul a dolog, de az IDA nem jelenik meg. hogy tudom aktiválni?
bios-ban kell matatnom ugye? az intel speedsteppet kell kilőnöm?
ja és 0.9250v nél miért nem enged isebb értéket beállítanom?
Valami júzer error lesz itt kérem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged