- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gondwana
addikt
-
Francia91
veterán
válasz
Francia91 #42328 üzenetére
Tessék parancsolj! Ha kéne 3945 Intel ABG Wifi
-
brd
nagyúr
válasz
Francia91 #41878 üzenetére
Szerencsésebb lenne úgy fogalmazni, hogy a VLC nem támogatja általa ismert formátumok esetén külső codec használatát (nem tudom, így van-e a VLC-nél, 1 percnél tovább nem vagyok hajlandó keresgélni, ennyi idő alatt ez derült ki). A CoreAVC ugyanis minden olyan lejátszóval működik, ami a Windowsba regisztrálható codeceket tudja használni.
#41880: Hangot nem is fog, mert ez csak a képre van.
Azt más codeccel kell megoldani.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #41353 üzenetére
Ezt mondom, W7-re ráfejeltek, de azt nem adta ki az eszük, hogy nem mindenki hidegburkoló, hogy szeresse a csempézést
Ahogy elnéztem a topikokat mindenkit eléggé megosztott az új felület. Van aki elviseli, van aki kifejezetten szereti, van aki WTF és format-tal szabadul tőle..én utóbbi vagyok
szerk: audi100td:
Neked ingyen posta
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #41351 üzenetére
Én meg nem nézem el, úgy hülye az MS ahogy van. Kiadták a W7-et ami alapvetően jól indult, jó is. Viszont tablethez nem az igazi a GUI miatt. Most jött a W8, ami rátett még a 7-re egy lapáttal, csak elfelejtették a desktop usereket, tabletre nem rossz. Beleszakadtak volna ha tablet és desktop verziót is kiadnak
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #41348 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy sokkal jobban fekszik a gépnek a FHD meg flash is...viszont az új GUI meg nekem nem fekszik
Ha érdekel vkit, van speciálisan
R400 R500
T420 T420i
T510 T510i T520 T520i
W510 W520
W700 W700ds W701 W701ds12.7mm sata bevágott előlapos caddym is már.
-
salieri.
őstag
válasz
Francia91 #41321 üzenetére
Nem kell oda moddolt driver !Ez kell hozzá
-
rgeorge
addikt
-
audi100td
nagyúr
válasz
Francia91 #41036 üzenetére
Töltsd le a W7-es verziót (vagy vista, ha nincs újabb), de ne indítsd el a driver telepítést csak csomagoltasd ki vele. Ha ez megvan, keresd meg a setup.exe-t és futtasd W7 kompatibilis módban (az admin-t is bepipálhatod nyuodtan). V5700-nál működött, switchable graph is megy rendesen, talán V5250-nél is megoldható.
-
Gondwana
addikt
válasz
Francia91 #40624 üzenetére
Csak szoftveresen raidesíthető (bármilyen JBOD-dá), egyébként igen, semmi oka, hogy ne kezelje. (Nálam a T60-ban 256 Samu SSD + 750 Toshiba HDD lakik - a HDD immár sokkal hangosabb, mint a venti, úgy tűnik, időbe tellett, hogy egy picit bekopjon a venti, hogy lehallkuljon)
-
válasz
Francia91 #40264 üzenetére
Akkor dunno.
Linkeljen már valaki egy verziót, ami nála megy.Btw ha játszás közben lemegy a gép sleepbe, akkor a hővédelem lépett be?
Ma éjjel kis CNC3 közben ment le.
Pár napja pedig csak úgy simán kikapcsolt CS közben, de akkor én voltam balfasz szerintem, mert a paplanon volt, és átmelegedett nagyon az alja.Azt vetem észre, hogy játék alatt is állítgatja magának a ventit, annyira kellene nekem, hogy kimaxoljam olyankor a fordulatszámát, ha játszom.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Francia91 #40258 üzenetére
T60-on mikor először raktam XP-t, volt rendes hangkártya driver a Lenovo oldalán, később mikor újra kellett raknom, már csak valami UAA driver cucc volt, 2 napba telt, mire lett hangom vele. A ThinkVantage egyáltalán nem működött, nem találta meg a gépet így mindent nekem kellett feltenni. Viszont legalább Linux alatt minden ment magától, úgy is c és fpga progi miatt kellett a gép, azokra meg nem célszerű a Win.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Francia91 #40215 üzenetére
A WWAN-hoz kell antenna + SIM hely (utóbbi akku alatt van, ha van), minden máshoz pedig whitelist-mentesített modbios. Ahogy Chaser is mondja, T60-nál ez a hely sajnos mini PCI-e-re bedrótozott USB. Én SD kártyaolvasót tettem oda be + 32 GB class 10 SDHC-t. Egyébként nem kell félni a modbios-tól, nem okozott nálam sem hibát.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #40078 üzenetére
Én 14-es 1400x1050 után/mellett láttam először, hát nekem is keresgetni kellett az állam. De így van ez a mai napig....az az IPS kijelző meg felbontás nagyon ott van.
szerk: T500 kb hozza a feelinget, de az IPS-t nem tudja pótolni, ellenben "fullextrás" meg néma és hűvösebb meg modernebb/erősebb a hw...valaki faraghatna nekem bele egy IPS panelt
-
buvartacsko
addikt
válasz
Francia91 #39992 üzenetére
Gondolod hogy bajom lenne hogyha 2mp lenne ? Feléled a gép, 23 másodpercig úgy néz ki mintha lenne WiFi, utána 10 másodpercig tart mire újra felcsatlakozik. Szerintem ez nem túl mókás... több mint fél percet várni mire netezhetek. Ennél fogva a WiFi drivert várom a legjobban.
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Francia91 #39930 üzenetére
Azért furcsálltam a dolgot, mert egy ilyen gépen még játszani sem lehet, így kiesik minden előnye a Winnek. A 7-hez meg a 2G ram is kevés egy kicsit, egy jó ideig azzal toltam az asztali gépen, érezhetően gyorsult, mikor meglett végre a 4G ram, mindezt lelőtt UAC és kinyomott widget platform mellett, mert ezekkel még plusz 2-400MB volt a ram fogyasztás, nélkülük olyan 1G körül mozog.
Akkor lepődtem meg igazán, mikor a T60-ra felraktam a Manjaro disztrót, teljes KDE-vel megállt a ram használat 300-320 megánál, a gép meg szárnyalt vele. Volt a gépen még egy XP ez mellett, de az mintha csiga lett volna.
Nemrég eladtam a gépet egy teljesen hozzá nem értő fiatal lánynak, megmutattam a KDE dolgait a több asztalos munkafelülettel, meg aztán az XP-t is, erre azt mondta, hogy na ezt az XP-t hagyjuk, menjünk vissza a másikra. Facebook, filmezés, Skype, ilyenekre megy a gép, azóta is ezt küldi és nagyon tetszik neki, magam is meglepődtem.Chaser: mi a gond az SP3-al? Amúgy technológiai elavultságán már nem lehet változtatni, a netes kártevők nagy többsége meg fel van készítve az összes létező hibájára, így egyértelműen ön és közveszélyes.
T60-amon is már csak azért volt fent, mert a Win7 el sem fért volna a hdd-n. Vagyis elfért volna, de akkor nem marad szinte semmi.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39924 üzenetére
Sztem nem
Driver biztos van hozzá. Secur chip meg gondolom nem azt nézegeti milyen OS-t akar valaki rárakni.
szerk: olyan lehet, hogy passwordos és bootnak nem tud beállítani a csóka mást az alapértelmezett hdd-n kívül / de még akkor is rá lehet tenni W7-et akár XP-t is/
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39764 üzenetére
Viszi, de azért számomra nem lenne hátrány, ha kevésbé melegedne a gép és nem fogná annyira a cpu-t. Ha megtartom veszek is bele egyet. 3k nem pénz érte.
CPT.Pirk: Coreavc nélkül a legtöbb 1080p-s film megfektet olyan cpu-t. És az csak a win media playerrel működik sajnos. Gondolom nem IPS T60-ad volt. 1ébként én is vlc-t használok és mpchc-t.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39760 üzenetére
Te gépedbe megérné venni
Lestem is, hogy milyen olcsó. Anno úgy volt, hogy T60-ban nem működik sajnos, de csak az újabb verziójára igaz.
Amúgy vicc, nekem T5600 van a T60-ban, meg intel gma950 talán, és coreavc-vel szinte minden FHD filmet vitt, nagyobb bitrátásakat is. Persze cpu csumán volt és a vga is melegedett -
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39697 üzenetére
Ön Uram a mázlisták körébe tartozik de rendesen
Hány cc van benne amúgy? Tippre 500 alattit mondanék. Ha jól rémlik afölött még nem is láttam nagyon sanyot. De az is ritka, hogy 5 éves korára még ennyi kapacitása van.
szerk: Ha tényleg hajlik szivaccsal aláburkolják a palmrestet, nagy valami
x200s-eknél is repedt a palmrest, de ehhez van alkatrész és ügyesen nem is drága mint tudjuk.
Mondhatnám haver HP tabját, valami i3-as, szóval nem túl régi. Előző gazdi leejtette. Egyik hangszóró meghalt, az bayről 5-6k lenne, fedlap deformálódott, 40k alatt nem találtam
És ez egy alu gép. Jah és TN panellal, ami ráadásul még csilli is. Igazából nincs miről beszélni. Lehet nem tökéletes az x230, de melyik gép az?Shatterstar: Ez így magában semmit nem mond
gyártási év és cc szám nélkül semmitmondó. Nekem is van 2007-es pana akkum 30 cc-vel 96%. Tiednél ezek az adatok hiányoznak. Ha TP akkor powermanager. Aida-t én csak azért szoktam mellérakni, hogy közvetlen mutassa az aktuális kapacitást, azt a manager nem jelzi ki %-osan.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #38949 üzenetére
Az megoldja, csak ha mellette van ssd is és nincs saját trim-e, az nem fogja díjazni
Én a winter editiont használom, hiába van gyári. Sok felesleges sallangot kiszedtek belőle, minden megy ahogy kell, 100% stabil. Ugyanezt a gyáriról én nem tudom elmondani
Pláne ha frissítések is be vannak kapcsolva.
-
-
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Francia91 #37417 üzenetére
hát igen, én most elég sokat hurcibálom az x200-at, filmet nézni az is elég tré, ezért kezdtem el keresni az affs kijelzőt
ha fekve a mellkasomra teszem, akkor már a méretével is ki vagyok békülve, csak egy jó füles kell hozzá, mert a hang is ótvar(#37401) audi100td, én az e6320-ast nézegettem, nekem a 13" lenne a nyerő méret és van benne 2nd hdd lehetőség, ettől tűnik jobbnak az x220-nál
azt nem tudom, hogy mennyire fog bejönni az affs kijelző, mert akkor az a pont meg a lenovonal lesz -
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #37414 üzenetére
Ez azért van mert sok féle panellal szerelik a gépeket...x200-ban is van vagy 6-7 féle panel. Az IPS T60-ból nem olyan sok van, gyanítom az itteni tulajok 99%-ának lg-philips, ezen kívül tán még IDtech van ami nem olyan jó és BH, de olyanról nem tudok senkinél. Ezért itt egybehangzóan mindenki dicséri a gép paneljét
-
mdk01
addikt
válasz
Francia91 #37019 üzenetére
Arról nem volt szó mekkora fájlokat nyit majd meg és pontosan mivel foglakozik. Ez nem mindegy. Én a T500-at simán megakasztom egy komolyabb rajzzal. Ellehet rajzolgatni integrálttal, de aki komolyan műveli annak kevés.
A renderelést mondjuk nem írta, de elképzelhető hogy a későbbiekbe szüksége lesz rá, mert egyre több helyen van rá szükség, ahhoz meg az integrált VGA nem az igazi, bár minőségtől függ ez is.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #36672 üzenetére
Hát aki tud, az tud
Gondwana: Oké, tipp arra hogy mitől melegedhet ha nem ettől egy frissen - és szakszerűen - pasztázott cpu 100 fokig fél percen belül terhelés alatt, ami ráadásul csak egy T5600? Jártam már így T61p-vel, hűtőből ha elillan a gáz utána már nem sokat hűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest