Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Francia91 #39930 üzenetére

Azért furcsálltam a dolgot, mert egy ilyen gépen még játszani sem lehet, így kiesik minden előnye a Winnek. A 7-hez meg a 2G ram is kevés egy kicsit, egy jó ideig azzal toltam az asztali gépen, érezhetően gyorsult, mikor meglett végre a 4G ram, mindezt lelőtt UAC és kinyomott widget platform mellett, mert ezekkel még plusz 2-400MB volt a ram fogyasztás, nélkülük olyan 1G körül mozog.

Akkor lepődtem meg igazán, mikor a T60-ra felraktam a Manjaro disztrót, teljes KDE-vel megállt a ram használat 300-320 megánál, a gép meg szárnyalt vele. Volt a gépen még egy XP ez mellett, de az mintha csiga lett volna.
    Nemrég eladtam a gépet egy teljesen hozzá nem értő fiatal lánynak, megmutattam a KDE dolgait a több asztalos munkafelülettel, meg aztán az XP-t is, erre azt mondta, hogy na ezt az XP-t hagyjuk, menjünk vissza a másikra. Facebook, filmezés, Skype, ilyenekre megy a gép, azóta is ezt küldi és nagyon tetszik neki, magam is meglepődtem.

Chaser: mi a gond az SP3-al? Amúgy technológiai elavultságán már nem lehet változtatni, a netes kártevők nagy többsége meg fel van készítve az összes létező hibájára, így egyértelműen ön és közveszélyes.

T60-amon is már csak azért volt fent, mert a Win7 el sem fért volna a hdd-n. Vagyis elfért volna, de akkor nem marad szinte semmi.

Új hozzászólás Aktív témák